Gönderen Konu: ÖRDEK AVI VİDEOLAR ve FOTO -- GÜNÜN İLK IŞIĞIYLA BİRLİKTE ŞOV BAŞLIYOR ---:)))  (Okunma sayısı 21885 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
AVCI DOSTLAR. yeni aldığım kameraya iyice alışmış durumdayım. gerçeKten harika çekimleri var. sizinle paylaşmak istedim.  av sonu hüzünlü olsamda sonradan moralim yerine geldi. ördek vurduğumda almaya giderken video çekeyim dedim vede kamera aparatını sağlam bağlamamıştım birşey olmaz diye. ( ama aklımada geldi ya düşerse diye erken saatte göle girdiğim için umursamadım) ördek yaralı halde yüzerken baktım kaçıyor koştum peşine o koşu esnasında kamışlara takılıp kameram göle düşmüş. haberim bile olmadı ördeği yakaladım canlı idi sevindim bi baktım aaa kamera yok. tabikide isyandayım la senin ördeğinede sanada . la adem kafana ne diyeyim senin şu zıkkımı adam gibi bağlasana gitti kamera suya düştü dövüyorum kendimi . su tam kalça hizasında derin ve sık kamışlık. bi yandan dua ediyorum allahım ne olursun bulayım diye. ama umudum hiççç yok. ölü ördekleri bulmıyorum suyun üstünde çok sık ve pis yer küçücük ve dibe batan kamerayı nasıl bulacan. o arada 2 dakikaya yakın suyun içinde kaldı kamera. bende sıvadım kollarımı. geldiğim yolda elimle suyun içini çamurun dibini taraya taraya geri geldim. yemin ederim allahıma şükürler olsun taraya taraya gelirken suyun dibini. elime değdi kamera. aaha dedim buldum çamurla kamışlarla karışık dua ede ede kaldırdım bi baktım kamera ve hala çalışıyor. allahım nasıl sevindim hemen kapattım kamerayı. hatta video hala çekim yapmış sudan çıkarırken bile.  videosu bile var. tabi bulduktan sonraki korkum bu iptal olur dedim bozulur gider. hemen eve gelince elektronikçi ustam var verdim ona hemen açtı için gerekli bakımı yaptı kurutttu vede.SONUÇ :   ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN ESKİSİ GİBİ ÇALIŞIYOR KAMERAM VE SORUN OLMAZ DEDİ GEREKLİ BAKIMI YAPTIM. ZATEN İÇİNE SU ALMAMIŞ  SADECE MİKROFON SES GİRİŞ YERİNDEN AZ ALMIŞ NEMLİ KALMIŞ . BAŞKA BİRŞEY YOK DEDİ. ZATEN YAZIYORDU YAĞMURLU HAVA SUDAN  ETKİLENMİYOR DİYE. ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIMA ARTIK ÇELİK HALAT İLE BAĞLAYACAM KAMERAYI BUNDAN SONRA. 
  KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM KAMERAYI HEM KÜÇÜK HEM SAĞLAM HEM KALİTELİ HEMDE ÇEKİM KALİTESİ SÜPER. SUDA ALMIYOR. DALIŞ YAPANLAR HARİÇ. 
  ŞİMDİ ÖRDEK AVIMDA VURUŞ ANLARIMI SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.

LÜTFEN KALİTE GÖRÜNTÜ İÇİN 1080 P HD AYARINDA İZLEYİN.

KAMERANIN SUYA DAYANIKLILIK TESTİ :    BAŞARILI  videoyu sonuna kadar izleyin bkaranlıktan sonraki aydınlık bulduğum an
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2013, 09:19:01 Gönderen: Adem KOCA »
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Emrah GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
  • Emrah GİRGİN
Ynt: ÖRDEK AVI VİDEO -- GÜNÜN İLK IŞIKLARIYLA BİRLİKTE ---:)))
« Yanıtla #1 : 10 Aralık 2013, 09:09:30 »
adem abi tebrik ederim çok güzel çekim bulmana sevindim şu ürdek avına bende gittimmi ya eldiveni düşürüyomm ya ddüdüüğü yada mermiyi hayırlısı rasgele.

jpg image hosting
Emrah Girgin
DENİZLİ-ÇİVRİL
...İnanmak yağmur duasına giderken şemsiyeyi yanına almaktır...

musa karakuşçu

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 10 Aralık 2013, 09:14:12 »
rastgele adembey bulduğunuza sevindim :) markası ne bu arada kameranın.

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 10 Aralık 2013, 09:41:14 »
adem abi tebrik ederim çok güzel çekim bulmana sevindim şu ürdek avına bende gittimmi ya eldiveni düşürüyomm ya ddüdüüğü yada mermiyi hayırlısı rasgele.
EMRAHIM saolasın. yaa arkadaş dediğin gibi kesin birşey suya düşecek. zaten 5 tane telefonum gitti suda ördek ve balık avında.
 kamerayıda aklıam geldi adem sağlam tak iyice aparatları bağla gevşek olmasın diye ama işta ördekleri görünce akıl gidiyor . hangi ara suya düştü anlamaıdm bile ama allahıma şükürler olsun helal para imiş orda imkansız birşey su kuru olsa bile bulunmaz ama işte buldum ve çalışıyor çok şülkür. tavsiye ederim görüntü dahada güzel aslında ama youtube den al kopyala yapıştır bozuluyor i,llaki
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 10 Aralık 2013, 09:42:48 »
rastgele adembey bulduğunuza sevindim :) markası ne bu arada kameranın.
eyvallah saolun musa kardeş. HELMET m500 markası. çok ufak ama çok kaliteli fiyatıda ucuz daha çok görüntü var eklemeye çalışıyorum çöznürlük bozulmadan
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Erkan HASDEMİR

• Müdavim Üyemiz
tebrikler çekimler çok güzel, yalnız ördeğin hep dişilerini avlamışsın, özel bir sebebi var mı acaba?  :)

Erkan HASDEMİR
1968 ÜNYE

Çevrimdışı Ahmet ŞAKİROĞLU

• Onursal Üyemiz
  • ZEHİR AVCI
Ellerini severim ellerini güzel vuruşlar.....

01/01/2007 yazıyo fotoğrafta hep dişileri vurmussun diyecektim ama video çekimlerinde erkekte var :D :D :D :D

Rastgele
,
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
1982/KAYSERİ
Kayseri Merkez Avcılar ve Atıcılık Kulubü
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''
www.anadoluaksesuar.com

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
güzel çekim yapmışsın adem kardeş kamera güzel bulmana sevindim rastgele
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
tebrikler çekimler çok güzel, yalnız ördeğin hep dişilerini avlamışsın, özel bir sebebi var mı acaba?  :)
abicim eyvallah. sorma yaa :)) erkek de varda nedense dişi ağırlık bastı. eskiden çapkınlık vardfı hala devam mı ediyor adımız bilmiyorumki :))
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ellerini severim ellerini güzel vuruşlar.....

01/01/2007 yazıyo fotoğrafta hep dişileri vurmussun diyecektim ama video çekimlerinde erkekte var :D :D :D :D

Rastgele
,
ahmetim eyvallah saolasın. ya kardeş sorma tarih ayar yerini hala bulamadım. :))
 tavsiye ederim dostum 1200 tl nerdeeee 300 tl nerde( bütün masraflar dahil ) :))
  dişilerde kaşıntısı olan zilliler bunlar bi nara atıyorum dişiler geliyor :)) 1 kaçtane erkek var canım araya sıkıştırdım :))

1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Cihan GÜVEN

• *
Tebrik ederim çekimlerde ördeklerde çok güzel.
  • Browning Auto-5 otomatik 16 cal.
  • Verney Carron Otomatik 12 cal.
  • Kral Arms Signature III Super Poze 12 cal.
  • Huğlu Çifte 12 cal.
Cihan GÜVEN
1977 Samsun/Terme - Amazon Avcılar Kulübü

resim yüke
Savaşın kazananı;Barışın kaybedeni olmaz..!

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
güzel çekimler daim olsun
Ramazan HAK  1971  ARH+  Muğla

Çevrimdışı Osman LİMAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Adem üstadım öncelikle geçmiş olsun. kameranı bulduğuna çok sevindim.çekimler güzel avın  daim olsun.rasgele.http://www.avlakforum.com/forum/Smileys/default/bayrak.gif
  • Huğlu 401 b
  • Sarsılmaz charles daly
  • Vursan 92a
  • Drahtar (dişi),pointer(erkek)
Osman LİMAN
1980 Karaman
Artık ANAMUR...

Çevrimdışı Yusuf SAĞLAM

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
adem yeminle maşallahın var , defineyi bulmuşsun resmen .  kameranında kendi küçük marifeti büyük . biz git gel boş . gidenlerde hep boş gelmişler bu hafta . fişek dahi atmadan gelen olmuş  . madeni bulmuşsun güzelde işlemişsin .  gerçekten tebrik ederim .
  • SKB 3000
  • Gardone bignotti çifte
  • büyük huğlu conkuest
  • irlanda setter
1974 samsun . .  104 a 71 o/u . . kral 76 O/U . . Android magnum 76  yarı otomatik  . .

resim gönder

Çevrimdışı A.Rıza AYDEMİR

• *
Güzel paylaşımlar teşekkürler.. Rasgele..
Ali Rıza AYDEMİR
İZMİR - 1980
İzmir - 05546538378

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Tebrik ederim çekimlerde ördeklerde çok güzel.
teşk. ederim cihan bey . kazasız belasız bol sohbetli avlar diliyorum
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
güzel çekimler daim olsun
ramazan abicim teşkkür ederim. cümlemizin avları kazaız belasız da,im olsun saygılar
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Adem üstadım öncelikle geçmiş olsun. kameranı bulduğuna çok sevindim.çekimler güzel avın  daim olsun.rasgele.http://www.avlakforum.com/forum/Smileys/default/bayrak.gif
osman kardeşim teşk. ederim. sen bana sor kamerayı tüfekte göremeyince kahroldum daha tadını alamamıştım. daha çok görüntüler var çektiğime suya düşünce açmadım kapalı tuttum kameray ı hep aradan çıkmasın diye. yanımdaki arkadaşlar ile güzel av oldu :)
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
adem yeminle maşallahın var , defineyi bulmuşsun resmen .  kameranında kendi küçük marifeti büyük . biz git gel boş . gidenlerde hep boş gelmişler bu hafta . fişek dahi atmadan gelen olmuş  . madeni bulmuşsun güzelde işlemişsin .  gerçekten tebrik ederim .
yusuf abim saolasın. abi seviyorum ördek avını. gerçekten emek veriyorum azim ediyorum bi,liyorsun tanıyrosun beni. vede asla vurmanın değil zevkin peşindeyim bazen dyorum deli... beni diye ama işte her avdna sonra 1 dahaki pazar gününü bekkliyorum.
 cumartesi günleri çulluk avı köpeklerime zaman veriyorum pazar günüde ördek . biliyorsun sende.
 abi kamera bekleiğimden kalite çıktı . çekim güzel sağlam kullnışlı küçük takma aparatları bolca vede su almıyor. dalgıçlara gelemz ama bizim işimizi fazlası ile görecek inşallah . artık bundan sonr açelik halat ile tüfeğe bağlayacam kamerayyı düşmesin diye .1 kere buldum 2icisi olmaz heralde .çalışmaz da:))
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Güzel paylaşımlar teşekkürler.. Rasgele..
rıza bey teşekkür ederim inşallah çekecem daha paytlaşım için ama yüklemesiçok zaman alıyor :))
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Akif ARSLAN

• *
Veriyorsun gene Akif kardeşine gazı. Gazman oldum. Heryannım şişti gabardı. Erkek çucuyuz olm :) Güle güle kullan güle güle seyret. Biz de seyredip iç çekelim. Daim olsun işallah. Ayrıca maşallah..
Akif ARSLAN
1980 KARAMAN

Çevrimdışı Emrah GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
  • Emrah GİRGİN
abi fişek ne kullanıyorsun

jpg image hosting
Emrah Girgin
DENİZLİ-ÇİVRİL
...İnanmak yağmur duasına giderken şemsiyeyi yanına almaktır...

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
Çekimler vede atışlar çok güzel avların daim olsun

Kamerayı tedarik ettiğin yeri açıklarsan beni,m gibi ihtiyacı olanlar faydalanır kardeşim Selamlar.
  • Le Fusil Darne Saint-Etienne V 19 Paris France

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
Tebrikler Adem kardeş güzel çekim güzel vuruşlar,devamını bekliyoruz selamlar rasgele.
  • AKKAR ALTAY SİLVER YARIOTOMATİK
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK
1969 İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE  AB(RH-) Meslek:ESNAF /KIRTASİYE

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
Bundan kaliteli olsa daha nasıl olur ki! Hem sudan sapasağlam da çıkmış.. Valla yeter. Çekim de güzel olmuş, bekliyordum. Hadi rastgele
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.