Gönderen Konu: DÜZCE DE KAYBOLAN 4 AVCI BULUNDU..  (Okunma sayısı 3640 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ersin ORBAY

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
DÜZCE DE KAYBOLAN 4 AVCI BULUNDU..
« : 10 Aralık 2013, 00:36:22 »
http://www.sabah.com.tr/Yasam/2013/12/09/duzcede-6-avci-kayboldu

:( :( Umarım en kısa zamanda güzel haberler alırız..Rabbim yardımcıları olsun..

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde avlanmak için ormanlık alana giden 6 kişi kayboldu. Jandarma, AFAD ekipleri kayıp avcıları bulmak için arama çalışması başlattı. Edinilen bilgilere göre, Gölyaka ilçesi yaylası ormanlık alanda avlanmak için ava çıkan 6 kişi kayboldu. Düzce İl Jandarma Komutanlığından 6 tim, Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğüne bağlı ekipler, Gölyaka Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ve Off-Road ekipleri 6 avcıyı arama çalışması başlattı. Ağır kış şartları nedeniyle arama çalışmaları zorlukla yapılıyor. Ayrıca, Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Akça yönetiminde kriz masası da oluşturuldu.
« Son Düzenleme: 10 Aralık 2013, 12:16:42 Gönderen: Ahmet ŞAKİROĞLU »
  • BENELLİ CRİO COMFORT 71
  • YILDIZ SPZ ME 66
  • ÖZKANLAR FX017 66
ERSİN ORBAY-ADANA-HATAY ..SAĞLIKÇI..1978..
GERÇEK AVCI AVA DA ŞANS TANIYANDIR..

Çevrimdışı Fatih ERKAN

• *
Ynt: DÜZCE DE 6 AVCI KAYBOLDU..
« Yanıtla #1 : 10 Aralık 2013, 06:59:43 »
30-40 dolarlık basit bir gps aleti bu gibi durumları kolaylıkla engelleyebilir, tedbirli olmakta fayda var. inşallah başlarına bir şey gelmeden bulunurlar
1990
Elazığ - Sofya

Çevrimdışı Muammer BİNARBAŞI

• Adı Avcı
  • Müdavim Üyemiz
  • AVCININ USTALIĞI, ÇOK AVLAMAKLA ANLAŞILMAZ
« Yanıtla #2 : 10 Aralık 2013, 07:14:41 »
ALLAH YARDIMCILARI OLSUN; İNŞALLAH SAĞ,SALİM BULUNUR VE SEVDİKLERİNE KAVUŞURLAR.!
Muammer BİNARBAŞI
0 Rh + 1968 KONYA
AVCI NİCE YÖNTEM VE TUZAK BİLİRSE, AYIDA BİR OKADAR YOL BİLİR.!

Çevrimdışı Emrah GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
  • Emrah GİRGİN
« Yanıtla #3 : 10 Aralık 2013, 09:00:41 »
bilmediğin  araziye çıkmamak lazım.allah yardımcıları olsun tez zamanda bulunurlar inşallah

jpg image hosting
Emrah Girgin
DENİZLİ-ÇİVRİL
...İnanmak yağmur duasına giderken şemsiyeyi yanına almaktır...

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
« Yanıtla #4 : 10 Aralık 2013, 10:03:16 »
inşallah tez zamanda bulunurlar
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Enes EKİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Kim Av Kim Avcı?
« Yanıtla #5 : 10 Aralık 2013, 11:43:10 »
Abi haber yanlış 4 kişi kaybolmuştu onlar da bulundu çok şükür.
  • FISA CESA FAVORIT 71
  • ARMSAN PHENOMA 71
  • STOEGER PEREGRINE MAX-5 71
Enes EKİZ
1984 Memleket : Samsun İkamet:Düzce

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #6 : 10 Aralık 2013, 12:11:56 »
Geçtiğimiz haftasonu da Samsun'da ördek avında bir arkadaş kayıp olmuş..
Akşam üzeri 5 gibi kayıp olan arkadaşa ancak gece 11 gibi ulaşabildik..
Verilmiş sadakası varmış ucuz yırttı..
Kimse bilmediği bölgede tek başına avlanmasın arkadaşlar..Sonuçları ağır oluyor..
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Ahmet ŞAKİROĞLU

• Onursal Üyemiz
  • ZEHİR AVCI
Ynt: DÜZCE DE KAYBOLAN 4 AVCI BULUNDU..
« Yanıtla #7 : 10 Aralık 2013, 12:17:31 »
Düzce'nin Gölyaka ilçesi mevkinde kayıp olan 4 avcı ekiplerin yoğun arama çalışması sonrasında bulundu.
Ekipler ilk olarak 3 avcıyı bulunken son avcı Düzce Arama Kurtarma Derneği (DAKE) ve Düzce Otomobil ve Off-Road Kulübü Derneği (DOSOD) ekipleri tarafından donmak üzere iken bulundu. Edinilen bilgilere göre Düzce'nin Gölyaka ilçesinde ormanlık alana avlanmak için önceki gün giden 4 avcı kayboldu. Jandarma, AFAD, DAKE, DOSOD ve köylüler tarafından aranmaya başlandı. Uzun uğraş sonucunda ekipler ilk olarak kayıp olan 3 avcıyı buldu. Arkadaşlarından ayrı olan Ali Osman Caboğlu ise uzun süre ulaşılamadı. Caboğlu ise DAKE ve DOSOB ekipleri tarafından Derinoba mevkinde yayla evinde saat 00.30 saralarında soğuktan donmak üzereyken buldular. Off-Road aracı ile bulunduğu yerden Beyköy Beldesinde jandarma noktasına getirilerek ambulans ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. DOSOB Başkanı Zafer Altınışık, “En son bulunduğu yerden kendisi telefon açmış yerini bildirmiş. Bizde araziye hakim olduğumuz için 4 saat süren çaba sonucunda kendisine ulaştık. Bitkin, yorgundu ayakta duramıyordu. Şu an sağlık durumu iyi. Kendisi kapalı bir mekana girmiş, oraya girmese durumu çok daha kötü olurdu. Orman içinde yayla evine girmiş. Kendi başına ateş yakamadığı için donma tehlikesi geçirdiği sırada biz geldik. Arabada kendisi ile konuştuk çok korktuğunu söyledi. Sağ salim bulduğumuz için bizde mutluyuz” dedi.  DAKE Başkan Yardımcısı Metin Gözütok, “İhbardan sonra arama çalışmasına çıktı. Zor şartlar altında vatandaş çok yürümüş. Bizde uzun süre iz sürdük. Organize bir şekilde yapılan arama sonucunda ulaştık. Sağlıklı bulduğumuz için çok daha mutluyuz” diye konuştu
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
1982/KAYSERİ
Kayseri Merkez Avcılar ve Atıcılık Kulubü
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''
www.anadoluaksesuar.com

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
« Yanıtla #8 : 10 Aralık 2013, 12:22:03 »
geçmiş olsun avcılarımızın bulunmalarına sevindim    Jandarmaya , AFAD , DAKE, DOSOD ve köylülere de duyarlılığı ve titiz çalışmalarından dolayı teşekkür etmek istiyorum
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Osman Ş.İNCE

• *
  • AFFETMEK ; İYİ İNSANLARIN İNTİKAMIDIR...
« Yanıtla #9 : 10 Aralık 2013, 12:46:17 »
arama çalışmalarında emeği geçenlerden ALLAH razı olsun...
Osman Şahin İNCE
1985 MERSİN
Çıraklığını yapmadığın işin , Ustalığını yapmayacakmışsın...

Çevrimdışı Emrah DUMAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 10 Aralık 2013, 12:47:40 »
bende düzceliyim şu an düzcede yaşıyorum yoğun kış şartları demişer yerde henüz kar tutmadı bile ama geceleri çok soğuk bulunan avcı arkadaşlar adına çok sevindim
1986 DÜZCE/HOLLANDA

Çevrimdışı M.Emin OLGAÇ

• Müdavim Üyemiz
  • (Keklik Uzmanı)
« Yanıtla #11 : 10 Aralık 2013, 15:59:33 »
30-40 dolarlık basit bir gps aleti bu gibi durumları kolaylıkla engelleyebilir, tedbirli olmakta fayda var. inşallah başlarına bir şey gelmeden bulunurlar
  • Falcor 958 (Robust) (Poze) (70)
  • Vursan 92 A Europa (65)
  • Vursan 92 A Europa (71)
  • Üzümlü MKE çifte (71)
  • İngiliz Setter (MARKO)
Emin OLGAÇ B Rh (+)  1967 TEİAŞ/MARDİN  

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #12 : 10 Aralık 2013, 21:16:34 »
Sonuncunun da bulunduğunu şimdi öğrendim. Sevindim. GPS hiç kullanmadım. Bu alet geldiğimizden farklı güzergahtan dönüşe yardım ediyor mu? Ola ki geldiğimiz yoldan dönmek mümkün olmadı. Ne olacak? Bence avcıların yanında her zaman ateş yakmak için, işaret vermek için ve daha başka acil ihtiyaçlar için az yer kaplayan ama güvenilir teçhizatı yanında bulundurması iyi olur. Kazasız, keyifli avlar dilerim.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Osman Ş.İNCE

• *
  • AFFETMEK ; İYİ İNSANLARIN İNTİKAMIDIR...
« Yanıtla #13 : 10 Aralık 2013, 22:55:39 »
Sonuncunun da bulunduğunu şimdi öğrendim. Sevindim. GPS hiç kullanmadım. Bu alet geldiğimizden farklı güzergahtan dönüşe yardım ediyor mu? Ola ki geldiğimiz yoldan dönmek mümkün olmadı. Ne olacak? Bence avcıların yanında her zaman ateş yakmak için, işaret vermek için ve daha başka acil ihtiyaçlar için az yer kaplayan ama güvenilir teçhizatı yanında bulundurması iyi olur. Kazasız, keyifli avlar dilerim.

volkan abi biz ekibimizle her ava çıktığımızda önceden konuşuyoruz.diyelim 1 kişi kayboldu.kaybolan kişi 1 er dakika arayla havaya ateş ediyor.bunu 5 kez veya 4 kez yaptımı biz o kişinin kaybolduğunu ve yerini az çok anlıyoruz.daha sonra da aradan bi 15 dakika falan geçtimide 5 er dakika arayla 1 er defa ateş edip yerimizi belli ediyoruz.tabi bunu telsizin veya telefonumuzun çekmediği yerlerde yapıyoruz...
Osman Şahin İNCE
1985 MERSİN
Çıraklığını yapmadığın işin , Ustalığını yapmayacakmışsın...