Gönderen Konu: mak kararı tablo 1 istinaden lütfen konu hakkında yardım  (Okunma sayısı 2771 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vahdettin KAHRAMAN

• Free Üye
  • *
arkadaşlar mak kararı tablo 1 de şöyle bir şey yazıyor

(2) Tablo-1’de belirtilen avlanma süreleri içinde ve avlanma günlerinde çarşamba, cumartesi, pazar ve resmi tatillerde (idari tatiller de dahil) avlanmak serbesttir. Ayrıca, yaban domuzu bıldırcın ve üveyik avı bu avlanma günlerine ek olarak salı gününde de yapılabilecektir

buna göre yıllık izinli olduğumuz zaman av yapabilirmiyiz

konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

2) Tablo-1’de belirtilen avlanma süreleri içinde ve avlanma günlerinde çarşamba, cumartesi, pazar ve resmi tatillerde (idari tatiller de dahil) avlanmak serbesttir. Ayrıca, yaban domuzu bıldırcın ve üveyik avı bu avlanma günlerine ek olarak salı gününde de yapılabilecektir.
(3) 1. maddenin (gg) bendinde tanımlanan avlanma zamanı dışında avlanma süreleri ve günlerinde de olsa avlanılamaz.
(4) Avlanma; örnek ve özel avlaklarda yürürlükteki mevzuat çerçevesinde, devlet ve genel avlaklarında ise Bakanlıkça avlak bazında belirlenen yıllık avlanma kotalarının kullanımı şeklinde gerçekleştirilir.
(5) Atmaca yakalamak amacıyla, atmacacılık sertifikası sahibi avcılar şehir serçesi ve kızılsırtlı örümcek kuşunu tekrar doğaya canlı olarak bırakmak koşuluyla 02.08-17.10.2013 tarihleri arasında avlanma günleri ve zamanında yakalayabilir.
Usta atmacacı sertifikası olan atmacacılar bir sezonda en fazla iki atmacayı 31 Ağustos 2013-13 Kasım 2013 tarihleri arasında her gün yakalayabilirler.
Ancak atmacayla avlanılması durumunda ava açık/kapalı sahalar, avlanma günleri, avlanma zamanı, avlanılmasına izin verilen türler ve limitler esas alınacaktır.
« Son Düzenleme: 09 Aralık 2013, 23:22:13 Gönderen: Vahdettin KAHRAMAN »
Vahdettin KAHRAMAN
1965 ankara

Çevrimdışı Emrah DUMAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: mak kararına istinaden lütfen konu hakkında yardım
« Yanıtla #1 : 09 Aralık 2013, 21:32:10 »
gerçekten böyle bişey varsa biz niye teskere alıyoz almayalım bağri insan ayrımcılığını tam tamyapsınlar memurlar ve diyerleri gibisine biz diyerleri oluyoruz(biz neysek bu ülkede ) !!!
1986 DÜZCE/HOLLANDA

Çevrimdışı Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 09 Aralık 2013, 21:33:37 »
Ilk defa duyuyorum

resİm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA
STOEGER MODEL 2000 DELUXE 71

Çevrimdışı M.Ziya DONMA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 09 Aralık 2013, 21:43:36 »
şahsen kendi adıma konuşuyorum, eğer varsa böyle bir şey çok güzel. ben işim gereği çoğu zaman hafta sonu çalışıyorum ve ava gidemiyorum. harcımı yatırıyorum pulumu alıyorum ama av yapamıyorum...
1985-Ceyhan

• Free Üye
  • *
Ynt: mak kararı tablo 2 ye istinaden lütfen konu hakkında yardım
« Yanıtla #4 : 09 Aralık 2013, 22:00:15 »
arkadaşlar mak kararı tablo 2 ye bakın orada yazıyor
ayrıca ayrımcılık diye bir şey yok herkes için geçerli av belgesi olupta yıllık izinli olan berber işçi ,memur, herkes için geçerli izin belgeni ilgili memura ipraz et avını yap
Vahdettin KAHRAMAN
1965 ankara

Çevrimdışı Ümit TAŞER

• Müdavim Üyemiz
Ynt: mak kararı tablo 2 ye istinaden lütfen konu hakkında yardım
« Yanıtla #5 : 09 Aralık 2013, 22:06:10 »
Ben özel sektördeyim, konumum gereği kafama göre kendime yıllık izin kağıdı yazabilirim, iyiymiş :) Ancak Tablo-2: Avlanma bölgelerine göre illerden bahsediyor. ben mi yanlış bakıyorum?
« Son Düzenleme: 09 Aralık 2013, 22:10:36 Gönderen: Ümit TAŞER »
  • Akkar altay 61slug, 66 seritsiz, 71 seritli
  • Huglu 104A 76cm super poze

• Free Üye
  • *
Ynt: mak kararı tablo 1 istinaden lütfen konu hakkında yardım
« Yanıtla #6 : 09 Aralık 2013, 22:30:26 »
(2) Tablo-1’de belirtilen avlanma süreleri içinde ve avlanma günlerinde çarşamba, cumartesi, pazar ve resmi tatillerde (idari tatiller de dahil) avlanmak serbesttir. Ayrıca, yaban domuzu bıldırcın ve üveyik avı bu avlanma günlerine ek olarak salı gününde de yapılabilecektir

bakınız mak kararı parantez içinde idari tatillerde dahil diyor ben bilenlerin yorum yazmasını istiyorum bilmeyenler lütfen yazmasın arkadaşlar bu konu herkes için önemli saygılar
Vahdettin KAHRAMAN
1965 ankara

Çevrimdışı Harun GİRİŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 09 Aralık 2013, 22:32:58 »
Vahdettin bey  idari tatillerden bahsediyorsanız o memurların yıllık izinleri değil. Hani şu her bayram tatili öncesi bayram tatili 9 güne çıkıyor diye haberler çıkıyo ya işte o bakanlar kurulu kararınca yapılan tatillerden bahsediyor

Harun GİRİŞ 1975 Ayvalık
 İkamet Kuyucak

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #8 : 09 Aralık 2013, 22:34:47 »
Vahdettin ağbi MAK kararlarına baktım sizin yazdıklarınızı da okudum ancak
devlet memurlarının resmi izinli olduklarında izin belgesi yanında olduğu zaman haftanın (7) yedi günü avlana bilirler
gibi bir bilgiye rastyalamadım :(

Eğer idari tatiller de dahil ifadesinden bu anlamı çıkartıyorsanız bu Türkiye de ilan edilen resmi tatil günlerini ifade eder örneğin bayram öncesi bir günü de idari tatil ederse Devlet o zaman av serbesttir gibi ... benim bildiğim bu bunun dışında sizin ifade ettiğiniz gibi bir durum yok :( olması da mantıklı değil :(
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimdışı Şenay YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 09 Aralık 2013, 22:49:50 »
Tuncay bey açıama ìçin saolun..
  • huğlu kop g601 yoto 71 namlu
  • huğlu kop 104 A 76 mamlu
  • Sarsılmaz Leopard y oto 71 namlu
istanbul  Çatalca 1971                                                                         5354139014l

Çevrimdışı Emrah DUMAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 09 Aralık 2013, 22:50:03 »
Vahdettin ağbi MAK kararlarına baktım sizin yazdıklarınızı da okudum ancak
devlet memurlarının resmi izinli olduklarında izin belgesi yanında olduğu zaman haftanın (7) yedi günü avlana bilirler
gibi bir bilgiye rastyalamadım :(

Eğer idari tatiller de dahil ifadesinden bu anlamı çıkartıyorsanız bu Türkiye de ilan edilen resmi tatil günlerini ifade eder örneğin bayram öncesi bir günü de idari tatil ederse Devlet o zaman av serbesttir gibi ... benim bildiğim bu bunun dışında sizin ifade ettiğiniz gibi bir durum yok :( olması da mantıklı değil :(

katılıyorum.
1986 DÜZCE/HOLLANDA

Çevrimdışı Serkan ÇİMEN

• Müdavim Üyemiz
  • Bazıları sürat sever....
    • izmirchoketube
« Yanıtla #11 : 09 Aralık 2013, 23:20:47 »
idari izinden kasıt idarenin yani mülki amirliğin verdiği veya da bayram öncesi gibi hükümet tarafından izinlerdir. Şu sıralar kar bazı illerde okullar kar dolayısıyla tatil yani öğretmenlerde idari izinli...diye yorumlamak doğrudur.
Sarsılmaz SAR-9 9x19
Sarsılmaz K2-45 45 Acp
Ata Turqua 308 win
Browning A500
Breton Çakır