Hepinize cevap vereyim. Benim icin uc sey onemlidir silahta guvenlik , guvenlik , guvenlik
Ben bu tufege kefilim. Az zamanim var cevaplayamiyorum ama oglen yazacagim tekrar , volkan abi tufegi alali 5 ay oluyor anca deneme imkanim oldu yogunluktan. Dedigini anladim. Video da da var bolt kapanmadan atesleme yapmiyor. Once kolu itiyorsun , daha sonra biraz daha kuvvetle doner mekanizma yataga dogru donuyor ve oturuyor , ucuncu olarak da kolu asagi kapatiyorsun , yani uc kademede kuruluyor. Kol kapanmadan atesleme mumkun degil , ilk asama da imkansiz ikinci yataga oturmada tetige basinca kol bos da kendini atiyor ve yatak dan kurtariyor.
Firmaya gelince sahibi alper beyi taniyorum , arkadasim , durust cocuktur , onun amaci para kazanmaktan once cocukluktan beri kurdugu hayalleri gerceklestirmek , idealleri olan bir insan bu sektorun adami , yurt disina satis zaten yapiyorlar pakistan rusya danimarka amerika misir vs. Ayrica kendi ticari sirridir , benim soylemem uygun olmaz , piyasada isim yapmis bir firma ve devlet bazinda anlasmalari mevcut ve bazilari eli kulaginda. Taniyor olmamla silahi ovmemin bir bagi yok , gecmis sayfalarda benimde acabalarim ve sorularim vardi gormussunuzdur. Alperi omega da istanbulda bir ziyaret edin. Silahi almasaniz da iyi bir dost kazanmis olursunuz emin olun.
Evet kolu cekince kasik kalkiyor bosu disari atiyor , ayni zamanda sarsor borusundan diger kursunu yatak uzerine aliyor , kolu iterken de kursunu namluya cikartiyor. Ama sarjor olunca tabi bu iptal.