Teşekkürler, evet doğduğumda tv bile yoktu evde, ancak pc de yoktu.
Yaban tv de yayınlanan program ve reklamların insanlara ve avcılara ne kattığı konusunda düşüncemi söyleyeyim, insanlar bakış açılarına göre görmek istediklerini görürler. Ahmet izler kendi avcılık hatalarını görür, Mehmet izler avcıların hatalarını görür, Ali izler yeni güzel şeyler öğrenir, Veli izler kötü şeyleri öğrenir ve uygular. TV nin ilk çıktığı günden beri böyledir çünkü insanın bakış açısına bağlıdır. Ben tv de her izlediğime inanıyorsam suç bu devirde ki mantığa göre benim suçumdur.
İzlediğim bir çok programında bende bir çok hatayı görüyorum ve anlıyorum ama bunun yanında yayınladıkları gündem diye 5 dk.lık bir bölümü de kendi adıma güzel bir şey olarak değerlendiriyorum. Yapılan atıcılık ve köpek yarışmalarını, derneklerin faaliyetlerini ve av sanatına değer veren değerli kişilerin bilgi ve düşüncelerini yayınladıkları bölümleri de ilgiyle izliyorum.
Tv izlemeyi seven bir insan olmadığımı düşünüyorum gün içerisinde eğer yapacak başka bir iş bulamaz isem tahminen 30-45 dk kadar haberleri yada yaban tv izliyorum (beğendiğim bir proğram var ise).
Tamam ben sizin dediğinizi yapayım o kanalı tv.den sileyim benim bu kanalı izlemem gördüğüm bir hatayı burda yada farklı yerlerde dile getirmemem ne kazandıracak. Pc kullanmayan bizden kat kat daha fazla avcı var. Bizler burada doğruyu bulmaya çalışırken onlar orada bulmaya çalışıyor. Madem av fedarasyonu var, av kanalıda rütük gibi denetleyecek. Hataları / yanlışları varsa verecek cezayı.
Unutmayalım hepimiz düşünebilen varlıklarız. Saygılarımla.