Cumartesi sabahı yağmurdan ava gidemedim işleri halledip akşam üzeri çıkmak nasip oldu kümesleri yokladım iki tane kınalı yı çantaya koydum
kınalının biri koca bir tülek köpeğin fermasında iki kere tüfek attırmadı ama üçüncüde kapana kıstırdım
pazarda çulluk avına kargocu ahmet çakır hüseyin le beraber sabah erkenden yol aldık sabah çorbasından sonra doğru meraya soğuk mu hemde ne soğuk girdik meraya ilk ferma boş çıktı derken köpekler fermaya durmadan ilk kuş 40.50 mt önden sessizce kayboldu gitti kuşlar çok huylu du yaklaşamadık yada fermada beklemeden kalktılar bi kaç fermada da ters köşe yaptılar 12 kadar kuş kaldırdık bunlardan iki tanesini çanataya koyduk her şeye rahmen keyifli bir av günüydü
bu video da köpekler fermadaydı köpeklere yaklaşıncaya kadar fermayı bozdular dedim gene beklemedi kuş kalktı kuş kalkmamış ileriye sekmiş bona buldu kuşu tekrar fermaladı kuş üstümden arkama doğru giderken döndüm attım tüfek atınca sarsıntıyla kameranın ekran kapandı vuruluş anı çıkmamış ama kuş belli oluyor.
MEMIS DI KOS BONAhava iyi soğudu bundan sonra bizde kuş buluruz artık çulluk avına başladık hayırlısıyla
tüm dostlara bodrumdan selamlar rastgele.