Gönderen Konu: Stoeger M 2000 mi Akdaş AK 212 mi  (Okunma sayısı 14673 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Özgür DÜDEN

• *
Stoeger M 2000 mi Akdaş AK 212 mi
« : 08 Aralık 2013, 00:02:04 »
Mrb arkadaşlar yerli kinetik sistem bir tüfek almayı planlıyorum.Fakat tüm araştırmalarıma rağmen Stoeger M 2000 ile Akdaş AK 212 arasında bir türlü karar veremedim.Konu ile ilgili önerilerinizi bekliyorum.Teşekkürler...
Özgür DÜDEN
1980 ISPARTA

Çevrimdışı Ahmet ARIKAN

• Müdavim Üyemiz
  • Burdurlu
    • ahmet arıkan
Ynt: Stoeger M 2000 mi Akdaş AK 212 mi
« Yanıtla #1 : 08 Aralık 2013, 00:46:32 »
zor soru ama gönlüm stoeger'den yana :)
  • Yıldız Elegant A3 TME
  • Akkar Churchill 812
  • Retay Masai Mara Bronze Pure
  • Çifsan ÇSP 555
Ahmet ARIKAN
1987-Burdur / Yeşilova

Çevrimdışı Serkan GÜNGÖR

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 08 Aralık 2013, 01:08:22 »
 Akdaşın hakkında yorum yapıcak kadar incelemedim fakat forumda çok tutan var akdaşın otomatiklerini. Ama ben alıcak olsam stoeger alırdım çünkü stoeger m2000 tüfeğin atası vursan 92a dır. Vursan 92a da türkiyede üretilmiş en sorunsuz ve en kaliteli tüfektir desem yeridir. Deneme maksatlı 92a kullanmışlığım var. Avrupa bir otomatikten kalite ve işçilik olarak bir farkı yok bence.
« Son Düzenleme: 08 Aralık 2013, 01:10:18 Gönderen: Serkan GÜNGÖR »
Serkan GÜNGÖR
1984 İZMİR

Çevrimdışı Umut TUNA

• *
« Yanıtla #3 : 08 Aralık 2013, 09:42:07 »
Siz dalga gecenlere bakmayin stoeger namlu kalitesi bakimindan en onde gelen tufeklerdendir.ariza olmasi normal hepsi kul yapisi.ayrica ariza yaptiginda neden herkes fabrikaya ulasmaya calisirki bayiler ne ise yarar.camasir makineniz bizulunca arcelik fabrikasini mi ariyorsunuz yoksa aldiginiz yeri mi?bitek tufek isinde gordum ben bozulunca fabrikayi arama isini ilginc yani.velhasil m 2000 tufek sahibiyim cok avrupa tufege nal toplatir.
Umut TUNA
1980 adana

Çevrimiçi Abdullah ORUÇ

• Müdavim Üyemiz
  • "Yaradılanı Sev, YARADAN'dan Ötürü"
« Yanıtla #4 : 08 Aralık 2013, 10:57:19 »
AKKAR al. Boşver gerisini.
  • Armsan Phenemo 28" - 21" Barrel
  • BH Best Arms 24" - 22" Barrel
Abdullah ORUC
 1982 BURSA

"Yaradılanı Sev, YARADAN'dan Ötürü"

Çevrimdışı Salih POLAT

• *
« Yanıtla #5 : 08 Aralık 2013, 11:59:21 »
Önce stoeger al bence,içinde uhte kalmasın sonra zaten ak 212 düşünmeden alacaksın.bu işin tecrübesi bir kaç kutu fişek atmak tan ibaret se,akdaşın on beş bin fişkle deneme atışını izleyin.
Salih POLAT
 KAYSERİ  0532 7318008
TAM OLAN SUKUT EDER,EKSİK OLAN İSBATA KALKAR...

ZAFER İÇİN ACELE EDEN,YENİLMEYE MAHKUMDUR

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 08 Aralık 2013, 14:58:20 »
 alacak olsaydım stoegeri tercih ederdim kesin... ruhsat sorununu halletmiş olsaydım şimdiye kadar almış olurdum... akdaş ın kalitesi çok iyide olsa yeterli kullanıcı yorumu tecrübesi mevcut degil.... alacaksınız deneyeceksiniz diger avcılar net ortamında paylaşırsanız sizin tecrübelerinizden faydalanacak... ama stoeger hakkında net araştırması yapsanız sayfalar dolusu kullanıcı yorumu tecrübesi okursunuz... ve tüfegi kullanmadan önce  nelerle karşılaşabileceginizi öngörebilirsiniz.... stoegerde belki mekanizma sıkıştırma yapabilir ama servisinde halledilebilecek bir sorundur...bencede trde üretilen en kalite namlular stoegerde üretilenlerdir benelliye namlu yapıyorsa yeterli referanstır bence.......
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

The following users thanked this post: Sefa GÖKÇE

Çevrimdışı Özgür DÜDEN

• *
« Yanıtla #7 : 08 Aralık 2013, 16:35:23 »
Tüm fikir beyan eden arkadaşlara teşekkür ederim.Gerek daha önceki forum lara gerekse bu açmış olduğum forumda avcı arkadaşların %80'i Stoeger dan yana tercihlerini kullanıyorlar.Akdaş AK 212 de hakikaten gerek ustasını gerekse zarafetini dikkate aldığımda albenisi yüksek bir tüfek.Hakikaten zor bir seçim.
Özgür DÜDEN
1980 ISPARTA

Çevrimdışı Serkan GÜNGÖR

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 08 Aralık 2013, 16:58:06 »
 Domuz avıyla aranız nasıl bilmiyorum ama ileride kurşun atışına merak sararsanız akdaşın slug namlusu yok. Stoeger dan combo set alabilirsin yada ileride yedek slug namlu alabilirsin. Yükseklik ayarlı gezde var üzerinde.
 Stoeger piyasaya baya oturmuş ve çok kullanıcısı olan bir model. m2000 modeli aynı vursan 92-a gibi tutuldu yani ileride sıkılıcak olurda satmaya niyetlenirsen piyasasını korur kolayda alıcı bulur.
  Diyer yandan kullanıcılar stoegerın namlu kalitesinden çok bahsediyolar ki bence bir tüfekte en önemli unsur namlu kalitesidir zaten bunuda gözönünde bulundurun.
  2-3 ay sonra bende bitane m2000 slug almak niyetindeyim bakalım kısmet.
« Son Düzenleme: 08 Aralık 2013, 16:59:33 Gönderen: Serkan GÜNGÖR »
Serkan GÜNGÖR
1984 İZMİR

Çevrimdışı Fırat ÖZDEMİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 08 Aralık 2013, 17:58:54 »
Merhaba Özgür Bey, Aynı İkilemde bende kalmıştım hatta stoeger sipariş vermek için av bayiisini aradım ve bayii sahibi önermedi.Forumda bazı kişilerle mesajlaştım birçok araştırma yaptım , Salih Polat abiye bazı sorular yönelttim , Ömer Akdaş la mesajlaştım ve sonunda akdaşta karar kılarak Akdaş aldım.Bu gün birçok test atışı yaptım.Sadece 33gr RC jk6 fişek attım ve ve çok şükür hiçbir sorun ile karşılaşmadım...Saçma dağılımı çok hoşuma gitti...Çok hafif bir tüfek olması da iyi özelliklerinden bir tanesi...Sadece birşeyi beğenmemiştim  o da arpacığının pirinç olması , o da vidali olduğu için hemen değiştirdim.Stoegeri hiç kullanmadım ama araştırmalar sonucu ve birçok kullanıcının yorumlarında bahsetttiği skıştırma ve tutukluk beni stoeger den soğutmuştu...Ben iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum.İnşallah bir sorun çıkarmadan böyle devam  eder.İyi forumlar...
1989 HATAY(Mardinde İkamet Etmekte)

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #10 : 08 Aralık 2013, 20:10:55 »
Domuz avıyla aranız nasıl bilmiyorum ama ileride kurşun atışına merak sararsanız akdaşın slug namlusu yok. Stoeger dan combo set alabilirsin yada ileride yedek slug namlu alabilirsin. Yükseklik ayarlı gezde var üzerinde.
 Stoeger piyasaya baya oturmuş ve çok kullanıcısı olan bir model. m2000 modeli aynı vursan 92-a gibi tutuldu yani ileride sıkılıcak olurda satmaya niyetlenirsen piyasasını korur kolayda alıcı bulur.
  Diyer yandan kullanıcılar stoegerın namlu kalitesinden çok bahsediyolar ki bence bir tüfekte en önemli unsur namlu kalitesidir zaten bunuda gözönünde bulundurun.

Serkan stoeger in slug namlusununu birkez gördüm... 3 yıl önce bir arkadaş domuz için almıştı... 10-15 gün boyunca kurşun denemeleri yaptılar... piyasadaki en pahalı en kaliteli kurşunlar dahil ama sonuç  berbattı..
arkadaş 800 e almıştı bir ay sürmedi combo olarak 500 tl ye başka bir tanıdıga bu tüfegi sattı... bu defa yeni sahibiyle biz kurşun atmaya gittik,bizim usta yav bu tüfek kurşun atmıyor diyorlar dedi, evet çok denediler kurşun sıvama yapıyormuş hedef şaşıyormuş diyorlar dedim....ben namluyu temizledim yagladım,sıvanmış kurşunları bulaşık teliyle söktüm-attım dedi.. 30 metredeki hedefe 5 kurşun salladı tek isabet yok.. gezi indir 5 kurşun gezi kaldır 5 kurşun gezi saga 5 gezi sola 5... bugün bende bir terslik var herhalde al bide sen at dedi 5 kurşunda ben attım..onun attıklarıda benim attıklarımda alakasız yerleri vurdu.... usta bu tüfek güzel kurşun çıkarsaydı bir ay içinde satılmazdı,adamlar 15 gün ugraştılar sırrı çözemediler:)) sattılar bu tüfegi demiştim.. ama usta slug namlusuyla güzel çulluk avları yapıyor...... slug namlusuyla kurşun performansını iyi araştır derim....
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Mehmet GÖNEL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 08 Aralık 2013, 22:02:55 »
         Akdaş kullanmadım ve çevremde kullanan olmadığı için de bu konuda yorum yapamam.Ancak stoeger sahibi olarak  tüfeğimden gerçekten çok memnunum, kullandığım bir çok tüfek içinde en randımanlı tüfek.Hele hava soğuksa , ördek,kaz vs avlıyorsan elinde stoeger olmalı.
Mehmet GÖNEL
1973 ÇANAKKALE/ LAPSEKİ

Çevrimdışı Özgür DÜDEN

• *
« Yanıtla #12 : 08 Aralık 2013, 22:09:08 »
Fırat Bey Akdaş'ın avdaki performansı nasıl.Bazı tüfekler çok saçma seçer ve her marka fişekle avı vuramassın en kötüsüde vursanda o anda avı düşüremessin ve nihayet av gider ve telef olur.Benim en çekindiğim nokta işte tam burası.Avcı tabiri ile tüfeğin yıkımı nasıl.Şimdiden çok teşekkürler.
Özgür DÜDEN
1980 ISPARTA

Çevrimdışı Serkan GÜNGÖR

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #13 : 08 Aralık 2013, 23:03:05 »
Serkan stoeger in slug namlusununu birkez gördüm... 3 yıl önce bir arkadaş domuz için almıştı... 10-15 gün boyunca kurşun denemeleri yaptılar... piyasadaki en pahalı en kaliteli kurşunlar dahil ama sonuç  berbattı..
arkadaş 800 e almıştı bir ay sürmedi combo olarak 500 tl ye başka bir tanıdıga bu tüfegi sattı... bu defa yeni sahibiyle biz kurşun atmaya gittik,bizim usta yav bu tüfek kurşun atmıyor diyorlar dedi, evet çok denediler kurşun sıvama yapıyormuş hedef şaşıyormuş diyorlar dedim....ben namluyu temizledim yagladım,sıvanmış kurşunları bulaşık teliyle söktüm-attım dedi.. 30 metredeki hedefe 5 kurşun salladı tek isabet yok.. gezi indir 5 kurşun gezi kaldır 5 kurşun gezi saga 5 gezi sola 5... bugün bende bir terslik var herhalde al bide sen at dedi 5 kurşunda ben attım..onun attıklarıda benim attıklarımda alakasız yerleri vurdu.... usta bu tüfek güzel kurşun çıkarsaydı bir ay içinde satılmazdı,adamlar 15 gün ugraştılar sırrı çözemediler:)) sattılar bu tüfegi demiştim.. ama usta slug namlusuyla güzel çulluk avları yapıyor...... slug namlusuyla kurşun performansını iyi araştır derim....
Üstadım ben esasında domuza slug namlu s.pozemle giderim fakat namlusunun ince olması 56cm olan namlumu hafifletip dengesini kaçırmıştı şimdi Ramazan Aknarçay ustada tüfek namlu et kalınlığı 1mm den 2mm ye çıkartılıyo. Bende yan alternatif olsun diye üzümlüde yapilan waltter slug gaz otomatik tüfek aldım. 600tl de para verdim yani ucuz olunca performansıda okadardır dedim, piyasadada yaygınlaşmamış bir marka sonuçta. zaten av bayisiyle bir anlaşamamazlık üzerine zoraki almıştım bu tüfeği içeride param kalmasın diye neyse. Tüfekle şimdiye kadar 100-120 atış arası yaptım inanırmısınız bir kere sıkıştırma yapmadı. Ve kurşun ve saçma yerli hariç her markayı attım tüfekle bir kere sıkıştırmadı. Ve 35metreden tek kurşunla teneke kutu kola şişesini vurmak çok kolay. Yivsiz bir tüfekten beklemediğim atış isabetliliğini gösterdi. Namlu et kalınlığıda 1,5mm benim için yeterli.
 Bu tüfeğime alternatif olarak elimde bide kinetik slug olsun diye stoeger alıcaktım kullananlar çok memnun diye ama kurşun namlusunun isabet oranı benim küçümsüyerek satınaldığım otomatiğime yaklaşamıyosa almanın anlamı yok, teşekkürler.

« Son Düzenleme: 08 Aralık 2013, 23:06:15 Gönderen: Serkan GÜNGÖR »
Serkan GÜNGÖR
1984 İZMİR

Çevrimdışı Serkan GÜNGÖR

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #14 : 09 Aralık 2013, 12:43:06 »
 Hakan bey ben watton wt-205 modelini aldım 130tl ye, avcı dükkanlarında bulamasanız bile internette bolca mevcut. Ben birçok fener inceledim fiyatına oranla en yüksek ışık gücü bunda var. Hatta tüfeğin altına fener değilde projektör takmış gibi oluyosunuz  ;D Kafasında zoom ayarı yok çünkü gerekte yok yüksek ışık gücü hedefi vuramıyacağınız kadar uzağa kadar önünüzdeki bütün alanı aydınlatıyo. Ben bir senedir kullanıyorum yerede çok düşürdüm bozulmadı. Gövdesini ikiye bölüp tek pilli yada çift pilli kullanma şansı var. Kutunun içerisinden şajlı pilleri, şarj cihazı, tüfek bağlantı aparatı, kundağa çekilebilen on-off buttonu çıkıyo. Bide bu tip fenerlerin çoğu 3 mod olur yani güçlü ışık, sönük uşık, bide hasılalı sellektör mod. Bütün modlar tek bir düğmeye bastıkça geçiş yapar oda beni gıcık ediyodu  ;D Bu fenerde sadece tek mod var oda güçlü mod. Basarsınız aydınlatır basarsınız söner sonra tekrar yaktığınızda sönük ışık yada sellektör gibi saçma sapan modlara geçmenize gerekkalmıyo.
Serkan GÜNGÖR
1984 İZMİR

Çevrimdışı Fırat ÖZDEMİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #15 : 09 Aralık 2013, 17:35:01 »
Fırat Bey Akdaş'ın avdaki performansı nasıl.Bazı tüfekler çok saçma seçer ve her marka fişekle avı vuramassın en kötüsüde vursanda o anda avı düşüremessin ve nihayet av gider ve telef olur.Benim en çekindiğim nokta işte tam burası.Avcı tabiri ile tüfeğin yıkımı nasıl.Şimdiden çok teşekkürler.
Yıkım konusunda stoeger çok övülüyor.Fakat söylediğim gibi ben stoegeri daha önce hiç kullanmadım.Akdaşa gelince yıkımı gayet iyi .Sen avı vurursan öldürme konusunda sıkıntı çekmezsin . tüfeğimi yeni aldım ama fişek seçmeyeceğini düşünüyorum.Forumda akdaşın grupman testleri mevcut incelemeni öneririm. Bi tüfek av sırasında tutukluk yapıp fişek sıkıştırırsa o tüfekte benim için bitmiş demektir.Bence iyi araştırmalar yap ve ömürlük bir tüfek al sonra pişman olma.Akdaşın çok hafif olması da benim çok hoşuma gidiyor.Bence iyi araştırmalar yapın,ikisinide alın elinize , imkanınız varsa birkaç kutu fişek atın ve hangisi içinize sinerse onu satın alın.İnşallah doğru seçimi yaparsınız.İyi Forumlar...
1989 HATAY(Mardinde İkamet Etmekte)

Çevrimdışı Özgür DÜDEN

• *
« Yanıtla #16 : 10 Aralık 2013, 23:22:39 »
Mrb tüm avcı arkadaşlar.Bugün itibariyle Akdaş silah tan tanıtım ve pazarlama için ıspartaya gelen arkadaşlarımızla tanışıp akdaş AK 212 ve AKDAŞ Süper Poze 412 L modelini inceleme şansımız oldu.Her iki tüfekte gayet muntazam ve so derece titiz işçilikle ortaya çıkarılmış tüfekler olduğunu gördüm.Kinetik AK 212 ile atış yaparak ne kadar etkili ve dengeli bir dağılım sergilediğini gözlemledik.24 gr trap fişeğindede hiç bir problem yaşamadan gayet rahat bir şekilde çalışmaktadır.Bu güne kadar benelliden franchi ye kadar bir çok avrupa silah kullandım.Fakat inanın yerli üretimde gördüğüm en başarılı hiçte yabana atılmayacak türden bir tüfek arkadaşlar.Açıkçası ben bu kadarını beklemiyordum.Hele bir pozesi varki 66 namlu 412 L modeli hiç düşünmeden aldım.Harika titizlikle yapılmış bir kasa ve ahşap uyumu var.AK 212 otomatiği içinde şahsen huğlu fabrikalarını ziyaret edip ordan 3 numara kundak beğenerek yüksek bantlı olarak satın almaya gideçeğim nasip olursa inşallah.Gerek otomatik gerekse poze düşünen avcı arkadaşlara hiç düşünmeden almalarını tavsiye ederim.Burdan iletişim kurduğum tüm akdaş silah çalışanlarına ve bu titiz üretimde en önemli insan olan Sadık ustaya çok teşekkür ederim.
Özgür DÜDEN
1980 ISPARTA

barışgökduman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 08 Ocak 2014, 00:35:14 »

Serkan bey merhaba,
Bende ata neo 12 slug namlu vardı yeni sattım. Herhangi bir şikayetim yoktu. Gez ve rampa arpacığı sık ormanda çok takılıyordu ve ayarı kaçıyordu. Gez artı bir özellik ama orman avlarında sıkıntı oluyor. Akdaş AK 212 nin slug namlusu yok demişsiniz ama face sayfalarında fotoğrafları var. Bende bugünlerde Sadık usta ile görüşüp varsa 56 cm slug namlulu ak 212 almak istiyorum. Fotoğrafta göründüğü kadarı ile gez yok ve arpacık daha sade..
selamlar

Çevrimdışı Mert SUNMAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #18 : 08 Ocak 2014, 02:35:45 »
Merhaba Barış bey ben ak 212 kullanıcısıyım Sadık beyle slug namlu için görüştüm o internettekiler taktik modeller standart modeller icin  istek üzerine gezli namlu yapılabiliyormuş ek olarak istenirse 350 tl fiyati varmış ama direkt olarakta siparis verip alabiliyormuşsunuz
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2014, 02:36:50 Gönderen: Mert SUNMAN »

barışgökduman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 23 Ocak 2014, 22:56:03 »
Merhaba Barış bey ben ak 212 kullanıcısıyım Sadık beyle slug namlu için görüştüm o internettekiler taktik modeller standart modeller icin  istek üzerine gezli namlu yapılabiliyormuş ek olarak istenirse 350 tl fiyati varmış ama direkt olarakta siparis verip alabiliyormuşsunuz

Mert bey merhaba,
Geçen hafta bir arkadaşımla birlikte 2 adet AK 212 siparişi verdik. Dün Sadık usta tüfeklerin bittiğini söyledi. İnşallah önümüzdeki hafta elimizde olacak. İsteyen arkadaşlar Sadık ustayla görüşüp istedikleri namlu tipini ve boyunu yaptırabilirler. Sağolsun bizimle ilgilendi ve çok yardımcı oldu.
Tüfeklerin özellikleri,
Benimki ; 61 cm slug bantlı namlu, sentetik dipçik ve kundak,
Diğeri ; 56 cm slug bantlı namlu, sentetik dipçik ve kundak.
Selamlar
Elimize geçtikten sonra detaylı fotoğraf ve atış videoları paylaşacağım..Merakla ve heyecanla bekliyoruz..

Çevrimdışı Mehmet USTA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #20 : 11 Şubat 2014, 12:43:12 »
barış bey merhaba ben stoeger m2000 ile akdaş ak 212 arasında kaldım.Bana tüfekleri aldıysanız resimlerini yayınlarmısınız?tşk.ederim.
Mehmet Usta
1969 BARTIN

Çevrimdışı Veli TOKCAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #21 : 11 Şubat 2014, 20:42:58 »
yorumlardan dolayı türkiyede en iyi namlu(yıkıcılık konusunda) stoeger. biraz daha bekle M 3000 STOEGER iç piyasaya(2 ay) sürülecek su an amerika siparişleri bitmek üzere alırsanız yinede akdas.stoeger  yıldız ve özkanlarada bir bak derim.ben m 3000 stoeger bekliyorum
« Son Düzenleme: 11 Şubat 2014, 21:01:44 Gönderen: Veli TOKCAN »
1962....BURDUR AVC. KULB                BURDUR

Çevrimdışı Kenan ÖZKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #22 : 08 Mayıs 2014, 00:11:36 »
slm öncelikle konunun tarihi geçmiştir ama geçen gün başımdan geçen olayı anlatmak isterim ben bizat stoegerde 2008 yıllarında staj yaptım vursan 92 a modeli huşuma giden bir model ve vursan 95a da öle güzel ve hoş tüfekler yapıldı vursan zamanında yalnız şu bir gerçek stoeger e ulaşmak çok zor geçen gün 2 saat aradım teknik servisi ulaşmak çok zor telefonu açıp kapatıyorlar o yüzden çok soğudum tüfek işi biraz şans işi biri varki vursan 92a ile 34 gr altında tutukluluk yapıyor biri varki 24 gr fişeği sorunsuz atıyor ama sorun yedek parça olunca arzalı olunca günlerce muhatap bulamıyorsun ben şahsen çok sinirlendim 2 3 gün arayan arkadaşım vardı ben inanmadım ama çok kötü servis olayı ilgisiz teknik serviste arkadaşımda olsa ulaşmak gerçekten zor fabrikanın hataları var adamlar tüfek sorununu yapmayamı uğraşsın telefonlaramı baksın buda sıkıntı tamirdeki adama başka işler yaptırıyorlar bende zamanında yaptım biliyorum ama bir araba alırken arabanın ilk önce teknikservisi parçası bulunuyormu  bunlara bakıyoruz ama vursan 92 a modellerine m2000 malzemesi kulanılıyor mekanik olarak biri dipçikten yaylı diğeri elkundağından  kinetik tüfekte parça az ama her üretici üretmiyor çalışması zor nazlı tüfek ama gazlı öle değil namlu olarak benelli ve franchi ye namlu yapıyordu namlular etli güzel belki yerlide en sağlam namlu kozmatik sorunları ve yan sanayi parçalar sorunlu ve bana kalırsa içindeki çatalda sıkıntılı ama geri kalan yerleri sağlam diye bilirim saygılar

_____SiVeR öLüMüNe SeVeR____ KeNaN ÖzKaN 1989 B Rh+ istanbul  SİVASLI YİĞİDO

Çevrimdışı Selçuk KAYGISIZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #23 : 08 Mayıs 2014, 08:12:10 »
Önce stoeger al bence,içinde uhte kalmasın sonra zaten ak 212 düşünmeden alacaksın.bu işin tecrübesi bir kaç kutu fişek atmak tan ibaret se,akdaşın on beş bin fişkle deneme atışını izleyin.
salih bey ben stoger kullanıcısıyım ak 212 aklımın ucundan bile geçmez,siz ne gibi olumsuzluklar yaşadınız stogerle ona göre önlemimizi alalım,paylaşırsanız sevinirim.
  • Kral Arms Signatüre I

1984 KIRŞEHİR