Gönderen Konu: 4140 DOLU ÇELİK NAMLU İLE ESKİ TÜFEKLERİN NAMLU KARŞILAŞTIRMASI.  (Okunma sayısı 41607 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İbrahim ÖZTÜRK 27

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
haklısınızda 6 bın lıra bır tufege para veren hıc bır avcının tek tufegı olmuyor rahat olun onlarda tufeksız kalmıyorlar bızım grupta bırınde 1000 lıralık tufekten tutunda 20000 tl kadar olan bı duzune tufek var
1976 gaziantep

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
o kısım tabiki ayrı ben normal gelir düzeyinde konuşuyorum.
yada kendimin şu anda zaten 20bin liralık tüfek alacak durumda olmadığımı düşünerek konuşuyorum

daha öncede belirttiğim gibi gelirle de alakalı bir durum prestije önem vermekle alakalı

6 bin liralık 1 avrupa tüfek olacağına o kadar paran varsa o değere 3-4 tüfek denkliği ile alakalı bunun çok üzerinde
alım gücü olan tabiki alırda kullanırda

krieghof merkel holland kullanan yok mu var güle güle kullansınlar. bu biraz ilgi meselesi ben sadece o paraları bir tüfeğe olsada
vermeyeceğimi belirtiyorum. gerek görmüyorum.

forumda kaç avcı arkadaş var kaçının 6 bin liralık 2 veya daha fazla tüfeği var ben bunun üzerinde duruyorum.
% likte küçük dilimler bence önemli değil dişini tırnağına takıp bu forumu okuyupta bir avrupa tüfek almaya çalışan kitleye ulaşmaya
çalışıyorum otomatik tüfekler hariç diğer tüm mekanizmalı tüfeklerde hiç kendini kasmamasını çoluk çocuğunun rıskını demir parçasına
yatırmamasını yerli olarakta güzel markalarımız olduğunu bir avrupa tüfekten çok daha ucuza yerli bir tüfek alabileceğini belirtmeye çalışıyorum.
özenmemesi gerektiğini söylüyorum. ki forum konu benim açımdan amacına ulaşsın. hele bi düzine tüfeğe de gerek yok 1 tane asıl 1 tanede yedek (ki yedek keyif bölünmesin diye) yeterlidir.

rahatlık açısından da zaten rahatım kim ne kullanırsa kullansın. avcılıkta bence önemli olan tüfek kısmında sadece tüfeğin atması. tetiğe bastınmı atan tüfek oldumu bide yüzüne uydumu gerisi boş. tüfek değil tüfeğin arkası ve tüfeğe hedef gösteren sadık dost daha önemli.

köpeğe verilen paraya bişey demem mesela onun kıyası yoktur. beceri hüner maharet ustalık parayla ölçülmez. bunları köpek olduğu halde kazanabilmişse öğretip satanada hakkı neyse verilir.
« Son Düzenleme: 28 Ocak 2016, 01:55:56 Gönderen: Tunç GEÇGİL »
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.

The following users thanked this post: Ömer GÜNEY

Çevrimdışı İbrahim ÖZTÜRK 27

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
bu dedıklerınıze bende harfıyen katılıyorum....adamın parası var gıdıp ıstedıgını alıyor yoksa onun tufegıde av yapıyor bızımkılerde...
1976 gaziantep