0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kardeşim fermadayken iyi bir kızılcık deyneğiyle vur beline .hemen oturur hatta yatada bilir hahahhaaaaaaaaaaaaa
böyle bol lökeşi görmeyeli baya zaman oldu sizin maşallahınız var güzel denk getirip ve nasibinizi alıyorsunuz..RASGELE..
Sanki karadeniz linin birine taş atıyormuş sun gibi geldi bana inşallah burağım bizede böyle avlar yapmak nasip olur kazasız belasız nice avlar geçirme dileğiyle k.i.b kardeşim. Rast gele
Güzel av olmuş Burak. Rasgelsin. Bende eveli hafta ördek avında çamurun içinde beş kilometre tekne iktirip kan ter içindeyken ''bu ördek avı benim için bitmiştir artık daha da gitmem'' dedim. Dedim de poyraz esmeye başladı bu hafta. Kurtlar kımıl kımıl
Sizin avları hep aynı masanın üzerinde görüyorum sanki. Dönüp dolaşıp oraya geliyorsunuz galiba Güzel, verimli geçmiş. Rastgele..
Çok güzel av yapmışsınız,çulluk bakımından zengindir Karadeniz ,ben 90 lı yıllarda Merzifon'da görev yapmıştım çok bereketliydi meralar,çilkınalı,ördek,çulluk ve bıldırcın çok verimliydi.Keyifli nice avlara...
bayağı bol av varmış.maaşallah.avlandığınız il neresi
rast gele rast gele....sana denecek şeyi ahmet söylemiş.. o değilde ödekler hakkaten nerede