berettanın s57e yirmi beş yıldan fazladır kullandığım her avda kullanıyorum aynı zamanda 687 l bunu ava gütürmeye bile kıyamıyorum hiç hata yaptıklarını görmedim
hızlı resim yükle
resim upload
maşallah hasanbey güle güle kullanın ,,687 dikkatimi çekti ,,kullanmış olduğum vursan tek tetik poze bunun aynısıydı görünüm olarak ,selektörü bile aynıydı ,tetikleride beratta lardaki darbeli tetikti ,,benim vursanı satış nedenim bu tetiklerdi...kullanımdan dolayı bazen 20 ,bazen 40 adet atımlarda tetikleri çivt patlatıyordu ,,aramadığım yer kalmadı vursanı dahi aradım bizde hiçbir parçası kalmadı tamamen otamatiğe döndük dediler ,,konyada ustalarla konuştum abi onlar darbeli tetik onlrar çok hassastır biz yapamayıaz dediler ,,sonra burada bir usta ben yaparım dedi verdim eline ,,vermez olaydım 20 de 1 adetlerde patlayan tüfek 5 de 1 de patlar oldu ,,önce alt sonra üst atışlarda patlamıyordu,önce üst sonra alt atışlarda iki gözü birden patlıyordu ,,diyeceğim böyle tetik arızalarında bu tüfekleri burada bir ustaya elletmeyin direk berattaya gönderin ,,bunlardan anlayan usta yok burada ,,tabi benim yaşadığım bu olay 15 yılı geçti ,,