Okulda vizelerimin bitmesiyle rahatlamış uzun süredir de ava gidememenin vermiş olduğu stresle de baya sıkılmıştım. cuma günün gelmesiyle kendimi Balıkesir e atıp hemen av organizasyonlarına giriştim havaların soğuk gitmemesinden midir bilinmez bu sene bizim meralarda çulluk şöyle bi yüzünü göstermemişti daha bende alternatif olarak yeni yeni merak saldığım tavşan avında buldum çıkış yolunu neyse büyüğüm ve de tavşan avcılığı konusunda kendinden çok şeyler öğreneceğimi umduğum ustam Hasan dayımı aradım cumartesi ne yapıyoruz diye oda bu havada durulur mu yarın erkenden gideriz meraya diyerek sözü koparmış sabırsızlıkla sabahı beklemeye koyulmuştum.heyecandan uyku tutar mı bi oyana dön bi bu yana 3 saatlik uykuyla uyanıp hazırlığımı yaptım tüfeğimi de alarak evden çıktım çok geçmeden meraya varılmış yollar tutulduktan sonra köpekler salınmıştı heyecanla yollara dikkatlice bakarken köpeklerin ilk haykırışı sonrasında atılan iki fişekten kolayca kurtulan tavşan yoldan doğruca üstüme geliyordu fakat yoldan beklediğim tavşan çalıların arasından bana bir sürpriz yapmış aniden yüzünü gösterip kaçmak istemişti ama bilmediği benimde ona bir sürprizim vardı 4nu 34gr remingtonu hızlı bir omuzlamanın ardından ateşlemiş ve bir sıfır öne geçirmiştim avcıları
dayımında avla bi pozunu almak lazım
daha sonra bir kaç oynak daha bulduk ancak bu sefer kurnaz tavşanlara çatmıştık kolayca bizi atlatarak durumu eşitlemişlerdi
fazla fotoğraf çekmemişim onu fark ettim bu güzel tavşanı vurmamız da büyük emeği geçen kopoyları da bi sonraki avda çekerim artık..