Gönderen Konu: yaşasın yerli malı  (Okunma sayısı 1406 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yakup MRAMOR

• *
yaşasın yerli malı
« : 02 Aralık 2013, 16:18:54 »
leader bepeer kullanıyorum 3 senedir gayette memnunum gecenlerde ufak bi arıza yaptı hiç habersiz adreslerine postaladım 2 gün sonra paket geldi açtım aleti sıfırlamışlar teşekkürler leader (lider eletronik) herkese tavsiye ederim leader alın arkadaşlar arzalandımı yollayın yenisi gelsin mükemmel hizmet kargo parasını dahi ödemişler
Yakup MRAMOR
1977 SAKARYA

Çevrimdışı M.Emin OLGAÇ

• Müdavim Üyemiz
  • (Keklik Uzmanı)
Ynt: yaşasın yerli malı
« Yanıtla #1 : 02 Aralık 2013, 17:42:02 »
leader bepeer kullanıyorum 3 senedir gayette memnunum gecenlerde ufak bi arıza yaptı hiç habersiz adreslerine postaladım 2 gün sonra paket geldi açtım aleti sıfırlamışlar teşekkürler leader (lider eletronik) herkese tavsiye ederim leader alın arkadaşlar arzalandımı yollayın yenisi gelsin mükemmel hizmet kargo parasını dahi ödemişler
bende  aynısını kullanıyorum arkadaşın yüzlerce liralık bepeerinden daha iyi geçen köpek suya daldı suyun altında epey kalmasına rağmen sıkıntı yok
kullanılmadığı zaman pilinin çıkarılması  oksitlenmeyi önleyecek ömrünü uzatacaktır lider elektronik ürünün %100 arkasında alan bütün arkadaşlar memnun başkasına verilecek para bence boşuna.
  • Falcor 958 (Robust) (Poze) (70)
  • Vursan 92 A Europa (65)
  • Vursan 92 A Europa (71)
  • Üzümlü MKE çifte (71)
  • İngiliz Setter (MARKO)
Emin OLGAÇ B Rh (+)  1967 TEİAŞ/MARDİN