Gönderen Konu: HERKEZE TAVSİYE EDERİM ACTİON CAMERA (FİYATINA GÖRE ÇOK BAŞARILI )  (Okunma sayısı 2463 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
avcı dostlar yeni almış olduğum action camera deneme çekimleri yaptım. çulluk avında çok başarılı idi. bu hafat ördek avında sabah bek avında göl içinde denedimç. gerçekten fiyatına göre çok çok başarılı. ses kalitesi ve görüntü kalitesi ile çok beğendim.
 fiyatı çok yüksek olan modellere göre kıyaslama yapar isem kesinlikle bu kamera. sonuçta belgesel çekimi yapmıyoruz herkezin fazlası ile işini göreceğine eminim.

çekimleri yükleyecem ama buraya video yüklemek ölüm  direk siteye video ekle modu koysalar ne güzel olur<a href="http://2.imgland.net/N2NScM.jpg" target="_blank">ImgLand.net image[/url]<a href="http://2.imgland.net/N2NScM.jpg" target="_blank">ImgLand.net image[/url] ebatlar çok küçük tüfeğe takması yok böyle birşey diyeceksiniz:))
« Son Düzenleme: 02 Aralık 2013, 14:41:45 Gönderen: Adem KOCA »
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Dağhan ÇAKMAK

• Müdavim Üyemiz
fiyatı ne kadar kardesım bunun _? Nasıl temın edebılırız  ? ve keske cekımlerınden bırını paylassaydın
Dağhan ÇAKMAK
1982-Erzincan

Çevrimdışı Murat TEPE

• Müdavim Üyemiz
Güle güle kullanın.
Türkiye'de nereden alabiliriz? Fiyatı nedir?
« Son Düzenleme: 02 Aralık 2013, 14:17:17 Gönderen: Murat TEPE »
KAYSERİ / 1976
Beretta 686 Spz.-12, Franchi Affinity-12
Waffen-16
Akus Spz-20-28-36

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
fiyatı ne kadar kardesım bunun _? Nasıl temın edebılırız  ? ve keske cekımlerınden bırını paylassaydın
kardeşim bu ürün türkiyede yok yurt dışından getirtim ben. ben iyiki almışım diyorum. fiyatı bana ingiltereden temin ettiği için 300 320 arası tuttu. ama normalde fiyatı 160 tl yurt dışında yaklaşık fiyatı. kargosu vsvs falan buluyor bu fiyatoı elden aldırma durumunuz var ise 160 aşağı yukarı alınır.

1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Güle güle kullanın.
Türkiye'de nereden alabiliriz? Fiyatı nedir?
kardeşim türkiyede yok bunlardan . video yükleyebilsem keşke sizde bakasnız çekimlerine.
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82