0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ceyhun Bey fotoğraflar eklemişsiniz, elinize sağlık. Pırıl pırıl işlemişler. Şarjör tüpünün ağzı Remingtonlar'da olduğu gibiymiş. Bu tiplere şarjör uzatması kolayca takılabilir. Remington şok bulursanız, onlar da tüfeğinize uyar. Takozu bile Rem otomatiktekinin aynısı bence. İyi günlerde kullanın.6 no şok 5 ile aynıysa neden veriyorlarmış? Ben hepsinden dar sanmıştım. Şokların ağız kısımlarını kendinize çevirip bakarsanız bile hangisi daha darsa belli olur. 4 gibi görünüyorsa çok lazım bir şey olacağını sanmam ama 1 gibi darsa extra full gibi olabilir ve belki uzak mesafede lazım olabilir. Bu tüfekten kullananlar daha güzel cevap yazar elbet.
Akkar'ın 5 nolusu "Skeet 1" şokuymuş demek. Her tüfekle vermezler onu ama silindir yerine tercih ederim. Uzatma ne kadar?
hayırlı olsun..
Merhaba Ceyhun bey tüfeğiniz hayırlı olsun güzel bir seçim olmuş akkar bu fiyatlara alınabilecek en iyi yarı.o tüfek bence bende seçimimi akkardan yana yaptım kısmetse bu cumartesi akkar a222155 model tüfeğim gelecek işaallah resimleride paylaşacağım hatta deneme atışlarında video olarak kaydedeceğim paslanma sorununu çok dert etmeyin her atıştan sonra bakımını ihmal etmeyin bakım yaparken sadece iç aksama değil dış aksama bihassa namlu dışında hafif şekilde yağlı bez ile yada sprey yağla silin faydasını göreceksiniz inanırmısınız 2 aydan beri tüfek araştırıyorum sonunda kararımı verdim bence alınacak en iyi marka akkar derim selametle
Şimdiye kadar 3 adet Akkar tüfeğe sahip oldum bende paslanma problemi inanın hiç olmadı ama ben biraz bakım hastsı bır insanım bu konuda titizim. iç temizliğine baktığım gibi dış koruma yağınıda devamlı kullanmışımdır hatta tüfeği hiç kullanmasam bile arada bir çıkarır dışına bıraz koruyucu yağ doker silerim hafifte yağlı bırakırım .. geçen yıl bir arkadaşıma da Akkar aldık onun çok hafif bır paslanma sorunu oldu ama hiç dışına bakım yapmamış idi.. Sonra İrfan beyi aradım yolladık ücretsiz bır şekilde haloldu sağolsunlar servis çok iyi bence....