0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi Kuşa eline alınca bak gözünü seveyim şu köpeği üzme artık
Rastgele Mustafa ellerine sağlık.
avın rast gitsin abi
rastgele.
mustafa avınız ve muhabbetiniz daim olsun kamerada bir sorun mu oldu vuruş sonrası kesildi. birde çekim modu narrow da mı çektin
Ellerinizi severim.... Rast gelsin...Ayrıca QUEEN' e bir kere daha efferim demek geldi içimden.... Kolağası QUEEN'i alt dudağından öp bi dene .... Anacak şahin sesli beeper' ın çok etkisi var kuşun pusmasına....
Güzelav olmuş elerinizi severim, O kuş Düştümü muhtara şikayete mi gitti ona ayıkamadım?Düşmediyse bir hocaya okutalım mustafa abi
kuş muhtara gitti Sabri...Bu hafta çiftem gelecek...kundağı yapıldı..şova devam anlıyacağın...bu sene Rabbim dağlardan beni hiç boş döndürmedi..inş. böylede devam eder...
telefonda sana çifteyi soracaktım unuttum cevap burda hazırmış rabbim herkese kararında ama daim kazasız belasız bol fermalı ama her fermada atmamayı işin zevkine vararak güzel avlar nasip etsin
abi bendede beeper var ama açık arazide avlanıyorum diye takmıyordum daha doğrusu hiç kullanmadım.keklik yanına yaklaştırmadan uçuyor.kullanırsam pusma olurmu gerçekten