avcı dostlar size söz verdiğim gibi yeni aldığım kamerayı deneme çekim yapma şansım oldu. inanın ilk taktım allahıma yalvardım ne olur 1 tane görüntü çekim demey kalmadaı çulluk kaltı atış isabetli çeki,m güzel. sonra ava devam tekrar setter köpeğimin ferması 1 çulluk daha kalktı aman allahım millet fişek atmaya susamış yangın çıktı ormanda
onlara bakarken ani,den 1 tane daha çulluk çıktı nasıl kaçırdım anlamdım hala ama kaçtı işte boş atış MANKEEEE.
YENİ ALDIĞIM ÇİFT TETİK çirf kırma tüfeği ile av yapıyorum. 17 sendir tek tetik ile avlandığım için daha 2 . avım çift tetik vede çift kırma. alışamadım arkadaş 1 patlıyor 1 patlamıyor.
) hep tüfeğe kızıyorum ama alışmadım. hala tüfekde tek tetik zannedip aynı tetiğe basıp duruyorum. zaten ilk atışda genelde vuruyorum ama 2 olduğunda aynı teteiğe basıp duuruyorum iş iştewn geçmiş oluyor.
neyse avcı dostlar aldığım kamera görüntürlerini şimdi yüklmeye çalışcama. bence fiyatına göre gayet ii ses kalite ve çekimi var.
çekim 1080 p -30fps ayarında çekilmiştir. diğer ayarı ise 720p-60fbs dir. bu ayarda çekim yapmadım denemem lazım fark vardıdır. bi,len varsa fikrini paylaşsın bizimle. çekim ayarım 1080 p kameranın ama you tueb direk 240 px atıyor. görüntü çok bozuluyor. çok şık çok küçük vede kaliteli çekim kapasitesi var. fiyatına göre gayet ii bence. fotoğrafları paylaşacam sizinle tüfekde duruşu nasıl takılı durumda .
İSABETLİ VURUŞ
çulluk avı MANKEE )))