Gönderen Konu: Hayırdır, av mı yok avcı mı yok..?  (Okunma sayısı 5273 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

musa karakuşçu

• Ziyaretçi
Hayırdır, av mı yok avcı mı yok..?
« : 22 Kasım 2013, 20:05:09 »
 evet, bu  sezon sanki forum biraz paylaşım acısından zayıfladı gibi, av mı yok avcmı yok,?  nerde fotolar nere de videolar nerede o uzun uzadıya anlatılan av günlerinin paylaşımları ?
av bise kızıp forumamı küstüler..

Çevrimdışı Faruk ÖSTLÜER

• Müdavim Üyemiz
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....
Ynt: Hayırdır, av mı yok avcı mı yok..?
« Yanıtla #1 : 22 Kasım 2013, 20:08:01 »
Durmak yok Musa yola devam ;)
Faruk ÖSTLÜER MANİSA 1980 0535 563 09 87

image hosting

Çevrimiçi M.Ali AKDAĞCIK

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 22 Kasım 2013, 23:08:17 »
 evelallah musa bey av hayatımızın parçası ama haklısınız avlak gibi bir sitede katılım ve paylaşım az doğru gözlem.
imkanı olan arkadaşlar sağolsun güzel av sahnelerindeki anılarını bizlerle paylaşıyor gerisi okuyor kimisi benim gibi paylaşıma katılıyor güzel kare video ve anlatımların takipçisiyim. rast gele tüm avcı arkadaşlara, mersin den selam ve saygılarımla...
  • TURKUAZ HK 11, OTOMATİK, 4+1, 12 CAL. 65 CM.
  • LAZER TEK KIRMA, 36 CAL. 65 CM.
İnsanlara hoşgörülü tavrım , bildiklerimin yanılgılarıma yetmeyişindendir,..

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

Çevrimdışı Dağhan ÇAKMAK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 22 Kasım 2013, 23:19:11 »
Paylasilanlar yeterince ilgi gormuyor ki.hal boyle oluncada insanin paylasimicin ugrasma istegi gelmiyor.
Dağhan ÇAKMAK
1982-Erzincan

Çevrimdışı Bülent PEKPAK

• *
« Yanıtla #4 : 22 Kasım 2013, 23:28:33 »
aynen paylaşımlar ilgi görmüyor . yorum bile yapılmıyo bu yüzden azaldı bence paylaşımlar.
Bülent PEKPAK
1978 KÜTAHYA

Çevrimdışı Harun KOCA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 04 Ocak 2014, 15:27:10 »
Ardaşlar köpek ticaretinin akıbeti isimli konu açtım.Oradada paylaştığım gibi artık
av dan ziyade avcıdan kazanılacak para konuşulur oldu buralarda .Köpek ticareti silah ticareti.kıyafet ticareti vs vs vs
ÖNCE VATAN
1978 ankara

Çevrimdışı Alper KAYAR

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 04 Ocak 2014, 17:34:08 »
av yok.bu sene çok kıt av bununda etkısı buyuk bence.
  • Fabarm xlr5
  • Beretta s-55
evdekı huzur zengınlık budur.

1985-SAKARYA

Çevrimdışı Emrah DUMAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 04 Ocak 2014, 17:41:29 »
av yok.bu sene çok kıt av bununda etkısı buyuk bence.

bencede abı haklısın
1986 DÜZCE/HOLLANDA

Çevrimdışı Oğuz YÜCE

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 04 Ocak 2014, 17:44:34 »
bencede av yok sabah 7den öğleden sonra 3 e kadar gezdim bir çulluk kaldıramadım.
Oğuz YÜCE
1992 istanbul
Sabır kurtuluşun anahtarıdır...

Çevrimdışı Alper KAYAR

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 04 Ocak 2014, 17:46:21 »
bencede abı haklısın

bugun yıne 4 yer gezdık.
elde var 4 sakarca.
yahnı yapıcam bırazdan.
sakarcalarda olmasa napacaz bılmıyorum canlarım benım.
  • Fabarm xlr5
  • Beretta s-55

1985-SAKARYA

Çevrimdışı Yusuf SAĞLAM

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 04 Ocak 2014, 18:45:24 »
yorum yapıyorsunda ne oluyor , atarlı biri çıkıyor ,  yok öyle değil  böyle , ,  sen o tüfeği kullandınmı ki  yorum yapıyorsun ,  o köpeği besledinmi yorum yazıyorsun , arkadaşın konusu kirlenmiş ,  bilmiyorsun , falanda filan . . efe ve külfanbeyi çok , olay sidik yarışına giriyor , sende karşılık verince polemik uzuyor  , tatsızlık oluyor . en iyiisi yorum yapmamak . .  kimsenin gönlünün büyütmeye gerek yok . .  bildiğimiz tanıdığımız arkadaşlara kardeşlere tabi yapaıyoruz , o ayrı   . . . 
foto paylaşımı , yaw adam atmış çuvalla resim , onlarca kuş , bizim  iki üç kuşun , onların yanında  bi anlamı olmaz , e avcının iyiside çok vurandır yani :)
 video ve resim atan ekleyenlerede , üstün hizmet madalyası hak kazanmaya aday bi üye çıkıp , 4 kurşun atmışsın ayıp ayıp , bir kuş fazla limiti aşımı var gibisinden  kulak çekmecesine , alenen  yorum yapan üyelerimizde var maalesef .  sıkıntılı bir durum ,  soğudu bir çok üye bu tatsızlıkları görünce , e doğal olarakta , strese girmeye gerek yok . . herkes kendince çok bilgili .  buna sebep paylaşımlar azaldı , işi ticaret için yapanlarsa ise hiç sorun yok . . .
  • SKB 3000
  • Gardone bignotti çifte
  • büyük huğlu conkuest
  • irlanda setter
1974 samsun . .  104 a 71 o/u . . kral 76 O/U . . Android magnum 76  yarı otomatik  . .

resim gönder

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #11 : 04 Ocak 2014, 20:11:50 »

forum istitastiklerine göre  80 konuyla en fazla paylaşım yapan 10 nuncu üyeyim . bu av sezonunda 1 tane konu açtım

1 ay öncesi ege bölgesi avcılarında 6 tane videoyu dağdaki çekmek için verdiğim emek hariç  montajı kuntajı  youtobeye yüklemem 10 saati geçti ,,

sonuç 800 gösterim yanıt 10 kusur ,,,işte hal böyle olunca insanda hiçbir şehvk kalmıyor ,

emeğe  bir teşekürü bile layık görmüyoruz  .. bu benim düşüncem

http://avlakforum.com/forum/stats/
Ramazan HAK  1971  ARH+  Muğla

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #12 : 04 Ocak 2014, 21:31:30 »

1 ay öncesi ege bölgesi avcılarında 6 tane videoyu dağdaki çekmek için verdiğim emek hariç  montajı kuntajı  youtobeye yüklemem 10 saati geçti ,,

sonuç 800 gösterim yanıt 10 kusur ,,,işte hal böyle olunca insanda hiçbir şehvk kalmıyor ,

emeğe  bir teşekürü bile layık görmüyoruz  .. bu benim düşüncem

;D Ramazan Bey o videolarınızı 2 gün boyunca izledim ve beğendim de. Hala bile gözümün önünde bir çoğu. Böyleyken oraya teşekkür mesajı yazamadım. Ama niye? Yazdım sanıyordum. Baktım yazmamışım  :P Bu vesileyle elinize sağlık diyeyim. Bir de oraya yazacağım. Hak ediyor.

Paylaşıma katılımsızlığın şevk kırdığını biliyorum. Oldukça uzun bir İng. yazıyı çevirmekle uğraştım. Sonra sıkıldım son kısmı bıraktım. Onu da soran olsa çevirirdim ama bir tek beğndiğini, beğenmediğini, şurasına katılıyorum, burasına katılmıyorum diye bir eleştiri, yorumunu katan olmamıştı. Yine de faydalanan faydalanır dedim. Ne yapalım. Gene yazarım.

Limit aşımı konusu önemli. Forum kuralları var. Yine de şüpheli durum olduğunda takdir hakkımı iyimser tarafından kullanmaya çalışıyorum. Aleni olursa olmaz tabi. Böyle durumda üyelerdenbile nazikce ikaz gelirse gücenmemek gerek.

Diğer türlü bilen bilmeyen yorum yapıyor türünde yorumlara takılmayalım. Çeşitli maksatlarla böyle yazan olabilir. Biz yorumumuzu yazarken kendimizi açıkca ifade edebiliyorsak kimseyi yanıltmış olmayız. Bu arada yine de hepimize ait bu forumda başkalarının yorumlarına ve düşüncelerine saygıyı ihmal etmemeyi rica ediyorum. Kendimize yapılmasını istemediğimiz, söylenmesini istemediğimiz şekilde davranış ve yorumlardan kaçınalım lütfen.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Barış ÜNSAL 11

• *
« Yanıtla #13 : 04 Ocak 2014, 21:47:04 »
olur mu öyle şey. ben bu sene arabamı sattım arabasız kaldım köpeğimde kaybedince hiç ava gidemedim her akşam işten çıkıp eve gelince ilk açtığım site burası sizlerin köpeklerini ve avlarını izleyerek vakit geçiriyorum. ama paylaşımların hakkının yeterince verilmediğine katılıyorum
Barış ÜNSAL
1982--eğirdir-ısparta/selçuk - İzmir

Çevrimdışı Emrah DUMAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #14 : 04 Ocak 2014, 22:02:27 »
bugun yıne 4 yer gezdık.
elde var 4 sakarca.
yahnı yapıcam bırazdan.
sakarcalarda olmasa napacaz bılmıyorum canlarım benım.

:D abı senın av pulun var gel ben senı mısafır edıyım ben avlanamıyorum nede olsa senın yanında poset tasırım bı arkadas daha var ondada belge var göle gıderız ıster tahtalıya ıster ördeğe hee varmı var dıyolar nasıp kımset :)
1986 DÜZCE/HOLLANDA

Çevrimdışı Alper KAYAR

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #15 : 04 Ocak 2014, 23:26:14 »

:D abı senın av pulun var gel ben senı mısafır edıyım ben avlanamıyorum nede olsa senın yanında poset tasırım bı arkadas daha var ondada belge var göle gıderız ıster tahtalıya ıster ördeğe hee varmı var dıyolar nasıp kımset :)

çalışıyomuki sizin orası?
  • Fabarm xlr5
  • Beretta s-55

1985-SAKARYA

Çevrimdışı Emrah DUMAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #16 : 05 Ocak 2014, 00:06:05 »
çalışıyomuki sizin orası?

abi ördek var diyolar göle gitmek lazım ki ben gölü bilmiyorum bi arkadaşım çok iyi biliyor oraları aynı  merada tahtalıda geçiyo,yanı ben bi kaç kere gördüm avlamışlığımda var ama biliyosun bu işler nasip meselalesi gideriz 1 tane serçe bile görmeyiz ama genel olarak silah sesi hiç durmaz oralarda öyle diyim. :)
1986 DÜZCE/HOLLANDA

Çevrimdışı Alper KAYAR

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #17 : 05 Ocak 2014, 00:17:49 »
abi ördek var diyolar göle gitmek lazım ki ben gölü bilmiyorum bi arkadaşım çok iyi biliyor oraları aynı  merada tahtalıda geçiyo,yanı ben bi kaç kere gördüm avlamışlığımda var ama biliyosun bu işler nasip meselalesi gideriz 1 tane serçe bile görmeyiz ama genel olarak silah sesi hiç durmaz oralarda öyle diyim. :)

ben kayıga bota bınmem kıyıdan mure atmalık yer varsa çökelım bı sabah.
  • Fabarm xlr5
  • Beretta s-55

1985-SAKARYA