Haberi baştan sona kadar okudum ama avcıların vurduğuna dair bir delile ispata rastlamadım...Kaçak avcılar derken belgeli avcılarmı,belgesiz bohçaçı dediğimiz avcılarmı,çoban mı,köylümü,yada başka birimi....
Ormanda kaçak av sürüyormuş.O ZAMAN DENETLEYECEKSİN.
Kurtlar avlıdıkları hayvanla doğal dengeyi sağlıyormuş.O ZAMAN NEDEN AVCILARDA LİMİT VAR
Doğal dengeyi masabaşından yönetmek yerine gidip dağlarda kaybolan keklikleri bulsunlar,yıllarca ava kapattıkları alanda kuşun kanadı bile yok...
Ama avcıların adının geçmesi üzücü...Çamur at izi kalsın...Helal olsun çok güzel bir yol izliyorlar yakında avcılığı bitirecekler.DÇ DR ŞEKERCİOĞLU SİZ ABD İLE KARŞILAŞTIRMALARA DEVAM EDİN...YAKINDA ABD KARŞINIZA ÇIKAR.Siyasi konulara girmek istemiyorum ama asırlarca örnek alınacak bir millet ve rabbimin lutfu olan güzelliklerle donatılan bir memleketimiz var ama sizin modeliniz çağdaş ABD modeli...Yazık...
KuzeyDoğa Derneği, Doğa Koruma Milli Parklar Genel Müdürlüğünün'de herhangi bir delil ispat olmadan kaçak avcı diye kimin vurduğu belli olmayan bir kurdu avcılara mal etmesi daha üzücü...Hiç bir zaman avcıya dost olduklarını düşünmedim zaten...