0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
avın daim olsun ersin kardeşim rastgele
BENİM ORKA'NIN ADAŞINA MAŞALLAH; ÇOK TERBİYELİ VE ASİL GÖRÜNÜYOR; İNŞALLAH BENİM ORKA'DA İKİ YAŞINA KADAR TAM OLARAK KENDİNİ İSPAT EDER.... PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER, ELLERİNE SAĞLIK ERSİN KARDEŞİM.!
Ersin kardesim sahane kareler.aviniz daim olsun.bu arada pembe tshirtune bayildim:)
avın daim olsun.Gerçekten DD farklı bir kategori imkanım olursa inşallah bende bir tane edinirim
Ersinim , Müthiş müthiş müthişş , çok başarılı Allah nazardan saklasın .
Çok güzel görüntüler böylede devam edeceğinden hatta çok daha iyi olacağından şüphemiz yok. Rastgele...
Ersin kardeşim bundann sonra avhayatın Orka ile daha bir keyifli olacak,boşuna yolun sonu denmiyor bunlar için.Orkaya maşallah sana bol keyifli avlar.Çulluğa bekliyoruz uunutma,rastgele demedim Orkayla herdaim rastgelir artık ,Allah nazardan korusun.
benim için av davşandır bu'mudur işte budur ülen cigarayı bırakalı üç yılı bitirdim dördün içindeyim şu manzaraya bi malbora yakılırdı haa maltepe olsada olur cigara maltepe olursa olsunda köpek drahthaar olsun yanlız biraz antremanı sıklaştır sadıc aportta ağzına aldığı gibi bi hışımla gelsin orka hanım balık kraker birebir çözümdür hızı artırır aportu sağlamlaştırır hadi bakam ardı gür olsun devamını beklepduruz unutma haa rasgele rasgele bacakları aha böle hep ters gele
Masallah masallah DD farki videolari daha izleyemedim ama fotolardan belli orkanin marifetleri
Orka yı ilk aldığın zamandan bu yana takip ediyorum Ersin.verilen emeği zayi etmemiş güzel bir avcı olmuş. Bir de ustalaştığı zamanı düşünemiyorum.beraber bir çulluk avı yapmayı çok isterim. rastgele..
Olmuş olmuş... Bundan sonra meyvelerini toplama zamanı Ersin abi...