Gönderen Konu: Orka Artık Oldum Diyor  (Okunma sayısı 10541 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
Orka Artık Oldum Diyor
« : 21 Kasım 2013, 23:50:22 »
Merhaba Arkadaşlar ;
Epeydir paylaşım yapamıyorduk .Artık zamanı gelmişti.Orka artık 2 yaşını doldurdu ve bu yıl ikinci sezonuna başladı . Bıldırcın avlarımız  geçen sezona göre daha iyiydi fakat bölgemize bir iki curnata dışında hep tek tük kuş bulabildik.Onun fotolarını şu an paylaşamıyorum.Keklik açılışına gittik fakat foto makinası bile götürmedim ancak bir hafta sonra tekrar kekliğe gidince yanıma aldım makinayı . 10 Kasım pazar gunu keklik avımızdan video ve fotoğrafları paylaşıyorum.Bir önceki hafta tüfeğimin azizliğine uğradım ve fermada tavşanı kaçırdık .Bende Orka nın önünde bir tavşan vuramadık diye hayıflanırken bu hafta denk geldi .Öğleden önce keklik kotası dolunca öğleden sonra tavşan aradık ve kısmetimizde varmış . Vuruşa yetişmedi kamera, çıkaramadım cepten  ama aport u çekebildik.
Drahthaar ile ilgili şunları söylemek zorundayım. Eğitimi ve avı ile herşeyiyle tatmin ediyor beni .O sıcakta ki keklik açılışı çok sıcaktı , akşama kadar hiç durmadan gezip hava kararmaya yakın artık kuşun pusmasıyla Orkanın fermaları aportları mest etti. İyiki bu kararı vermişim ve doğru bir drahthaar sahibi olmuşum , bu arada Uğur Camuzcu abime de bir kez daha teşekkür ediyorum  .
İşte eğitimimizden bir kesit yaklaşık 5 ay önce çekildi , ve keklik avımız .
Saygılar ;

resİm yÜkleme

jpg upload

resim

resim yülke

resim upload servisleri

resim yükle

çoklu resim yükle

resim upload

Avlarımız limitler dahilinde yapılmıştır.4 kişi nin toplam avıdır .
« Son Düzenleme: 22 Kasım 2013, 22:11:32 Gönderen: Ersin TETİK »
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
Ynt: Orka Artık Oldum Diyor
« Yanıtla #1 : 21 Kasım 2013, 23:53:41 »
avın daim olsun ersin kardeşim rastgele
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Muammer BİNARBAŞI

• Adı Avcı
  • Müdavim Üyemiz
  • AVCININ USTALIĞI, ÇOK AVLAMAKLA ANLAŞILMAZ
« Yanıtla #2 : 22 Kasım 2013, 00:36:23 »
BENİM ORKA'NIN ADAŞINA MAŞALLAH; ÇOK TERBİYELİ VE ASİL GÖRÜNÜYOR; İNŞALLAH BENİM ORKA'DA İKİ YAŞINA KADAR TAM OLARAK KENDİNİ İSPAT EDER.... PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER, ELLERİNE SAĞLIK ERSİN KARDEŞİM.!
Muammer BİNARBAŞI
0 Rh + 1968 KONYA
AVCI NİCE YÖNTEM VE TUZAK BİLİRSE, AYIDA BİR OKADAR YOL BİLİR.!

Çevrimdışı Dağhan ÇAKMAK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 22 Kasım 2013, 06:53:23 »
Ersin kardesim sahane kareler.aviniz daim olsun.bu arada pembe tshirtune bayildim:)
Dağhan ÇAKMAK
1982-Erzincan

Çevrimdışı Mehmet AKKUŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 22 Kasım 2013, 08:30:37 »
avın daim olsun.Gerçekten DD farklı bir kategori imkanım olursa inşallah bende bir tane edinirim
  • Webley Scott (AKUS) SxS 20/66
  • Akus SxS 12/66
  • Özkanlar FX017 12/66
Mehmet AKKUŞ
1973 Kemaliye-ERZİNCAN

Çevrimdışı Birol TURAN

• *
« Yanıtla #5 : 22 Kasım 2013, 09:50:38 »
Ersinim , Müthiş müthiş müthişş , çok başarılı

Allah nazardan saklasın .
Birol TURAN
Gayrimenkul
Remax Kom - Bahçeşehir

Çevrimdışı Göksel DERMEN

• *
« Yanıtla #6 : 22 Kasım 2013, 12:57:08 »
Çok güzel görüntüler böylede devam edeceğinden hatta çok daha iyi olacağından şüphemiz yok. Rastgele...
Göksel DERMEN
1979 AVCILAR / İST

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 22 Kasım 2013, 21:13:07 »
benim için av davşandır bu'mudur işte budur :) ülen cigarayı bırakalı üç yılı bitirdim dördün içindeyim şu manzaraya bi malbora yakılırdı haa :D :D maltepe olsada olur :D cigara maltepe olursa olsunda :) köpek drahthaar olsun :) yanlız biraz antremanı sıklaştır sadıc :) aportta ağzına aldığı gibi bi hışımla gelsin orka hanım :) balık kraker birebir çözümdür hızı artırır aportu sağlamlaştırır :D :D hadi bakam ardı gür olsun devamını beklepduruz unutma haa :) rasgele rasgele bacakları aha böle hep ters gele :) :) 

''her köpek HAVLAR ammmmma her köpek AVLAMAZ'' davşan avcısı 1977-KÜTAHYA MERKEZ

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 22 Kasım 2013, 22:12:56 »
avın daim olsun ersin kardeşim rastgele
Sağolun Keml Bey Allah razı olsun.
BENİM ORKA'NIN ADAŞINA MAŞALLAH; ÇOK TERBİYELİ VE ASİL GÖRÜNÜYOR; İNŞALLAH BENİM ORKA'DA İKİ YAŞINA KADAR TAM OLARAK KENDİNİ İSPAT EDER.... PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER, ELLERİNE SAĞLIK ERSİN KARDEŞİM.!
Adı Orka ise muhakkak eder ya .Orka isimli iki köpeğim oldu birincisi efsane idi .İkincisi de efsane çırağı şimdilik :) rastgele
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #9 : 22 Kasım 2013, 22:14:11 »
Ersin kardesim sahane kareler.aviniz daim olsun.bu arada pembe tshirtune bayildim:)
Dağhanım gel bi gün beraber  yapalım avımızı ama kekliğe çağırma oraya sen gel buraya çulluk yaparıs kenarından köşesinden . Ayrıca o thsirt kırmızı neresi pembe :) Ayrıca yılan derisi ayakkabılarından da hiç bahsetmiim ben istersen :D :D :D
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #10 : 22 Kasım 2013, 22:15:01 »
avın daim olsun.Gerçekten DD farklı bir kategori imkanım olursa inşallah bende bir tane edinirim
Hele Erzincan gibi soğuk yerde çok daha güzel işler yapabileceğine inanıyorum yeterki kan hattı ve eğitimi düzgün olsun .
saygılar
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #11 : 22 Kasım 2013, 22:17:58 »
Ersinim , Müthiş müthiş müthişş , çok başarılı

Allah nazardan saklasın .
Amin Birol kardeşim sağolasın. Allah benim kıza benzer bişey size de nasip etsin :)
Çok güzel görüntüler böylede devam edeceğinden hatta çok daha iyi olacağından şüphemiz yok. Rastgele...

İnşallah öyle olur Gökselim ya .Allah kaza bela vermesin de . Teşekkür ederim
Ersin kardeşim bundann sonra  avhayatın Orka ile daha bir keyifli olacak,boşuna yolun sonu denmiyor bunlar için.
Orkaya maşallah sana bol keyifli avlar.Çulluğa bekliyoruz uunutma,rastgele demedim Orkayla herdaim rastgelir artık ,Allah nazardan korusun.
Ufuk abi sağolasın .Çulluğa gelebilirsem gelicem ama o kadar yakın ki orkanın kızanı .Aslında bu hafta sonu olsa belki  olurdu ama işlerim var burda . 7 ay oldu kızanı biteli hani derler ya eli kulağında diye .Bi sabah ava gitcem diye bi çıkartacam kızana gelmiş.Al sana 1 ay iptal sezon ortası :)
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #12 : 22 Kasım 2013, 22:19:58 »
benim için av davşandır bu'mudur işte budur :) ülen cigarayı bırakalı üç yılı bitirdim dördün içindeyim şu manzaraya bi malbora yakılırdı haa :D :D maltepe olsada olur :D cigara maltepe olursa olsunda :) köpek drahthaar olsun :) yanlız biraz antremanı sıklaştır sadıc :) aportta ağzına aldığı gibi bi hışımla gelsin orka hanım :) balık kraker birebir çözümdür hızı artırır aportu sağlamlaştırır :D :D hadi bakam ardı gür olsun devamını beklepduruz unutma haa :) rasgele rasgele bacakları aha böle hep ters gele :) :) 
hehe Allah razı olsun yörük abim :) Yalnız tavşan aportu öğleden sonra saat 3 te oldu . 18 derecede sabah 6 30 dan beri hiç durmadı Orka .Kalan enerji ile anca o kadar getirebildi sanırım :) Bu ara antreman ister istemez azaldı .Ava çok sık gidemiyorum bundan sonrada haftada 1 anca gidebilcez :) sana da rastgele davşi ci seni :=)
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Dağhan ÇAKMAK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #13 : 22 Kasım 2013, 22:35:47 »
İnsallah Ersincim, guzel bir culluk merasi yakala ve alo de.orka'nin culluktada fazlasiyla iyi isler yapacagina eminim
Dağhan ÇAKMAK
1982-Erzincan

Çevrimdışı Gökhan AKDOĞAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #14 : 22 Kasım 2013, 23:01:57 »
Masallah masallah DD farki videolari daha izleyemedim ama fotolardan belli orkanin marifetleri  :D
  • Ata NEO 12 Cal /66 Namlu
  • Deutsch Drahthaar - Tony
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #15 : 23 Kasım 2013, 19:55:48 »
Masallah masallah DD farki videolari daha izleyemedim ama fotolardan belli orkanin marifetleri  :D
Kafa kamerası yada tüfek kamerası olmadan videolar çok tat vermiyor fakat idare edin işte olanı bu napalım :)
Teşekkür ederim Gökhan Bey ,Muğlaya selamlar
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Mehmet TURAN

• *
    • http://www.silvercare.com.tr
« Yanıtla #16 : 28 Kasım 2013, 11:37:01 »
Orka yı ilk aldığın zamandan bu yana takip ediyorum Ersin.verilen emeği zayi etmemiş güzel bir avcı olmuş. Bir de ustalaştığı zamanı düşünemiyorum.beraber bir çulluk avı yapmayı çok  isterim. rastgele..
Mehmet TURAN
1980 PENDİK

Çevrimdışı Gökhan AKDOĞAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #17 : 28 Kasım 2013, 11:51:54 »
Orka yı ilk aldığın zamandan bu yana takip ediyorum Ersin.verilen emeği zayi etmemiş güzel bir avcı olmuş. Bir de ustalaştığı zamanı düşünemiyorum.beraber bir çulluk avı yapmayı çok  isterim. rastgele..
Mehmet abi Fethiyeye yolun düşünce uğrayacam demiştin  bekliyorum abi gelince, numaram zaten yazılı gelirsen bi çayımı içmeden gitme.
  • Ata NEO 12 Cal /66 Namlu
  • Deutsch Drahthaar - Tony
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #18 : 28 Kasım 2013, 13:25:17 »
Olmuş olmuş... ;)
Bundan sonra meyvelerini toplama zamanı Ersin abi...
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #19 : 28 Kasım 2013, 21:23:23 »
Abi merhaba , kısmet tabiki neden olmasın . Pendik de uzak yer değil aslında nerelere gidiyoruz geliriz bir ara yada sizi de bekleriz.Bu ara yoğun geçiyor bu sene keklik çulluk çok karıştı birbirine çulluk avı yapamadk doğru düzgün .Orka da öğreniyor işte sonuçta ikinci sezon u 3. sezon bitmeden usta olunmaz elbet ama dişi olduğu için karakteri avı falan epey oturdu.İnşaallah daha iyi olur Allah kaza bela vermesin yeter ki .
Kendine iyi bak abi görüşürz..
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #20 : 28 Kasım 2013, 21:24:19 »
Olmuş olmuş... ;)
Bundan sonra meyvelerini toplama zamanı Ersin abi...
Walla Burakcım inşallah öyle olur .O temenni ile büyütüp bu zamanlara getirdik eğitimiydi avıydı falan inşallah daha iyi olur .Mia ya selamları var Orka nın iletirsin sen :)
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Savaş KAYGISIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #21 : 28 Kasım 2013, 22:47:27 »
   ERSİN KARDEŞ MERHABA AVINIZ KANLI OLSUN, MAŞALLAH ORKANIN İTAATİDE, FERMASIDA, APORTUDA ÇOK GÜZEL. FULL HD HARUN DERE KARDEŞİM KENDİSİ GİBİ FULL HD BEKLİYO ÇEKİMLERİ, SENİN ORKA YANLIZ OLDUĞU İÇİN SAKİN SAKİN AVLANMIŞ VE APORTUDA AYNI PARALELDE. AMA HARUN KARDEŞİME KATILIYORUM BENİM DD.IŞIK'A DA BALIK KRAKER VERİYORUM ÖDÜL MAMA OLARAK ÇOK SEVİYOR, AMA YERKEN BOĞAZINA DA YAPIŞIYOR, SANADA TAVSİYE EDERİM HARUN KARDEŞİMİN DEDİĞİ GİBİ.
   AVINIZ KANLI VE DAİM OLSUN. ORKANIN FERMASINDA GÜZEL, SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLÜ AVLAR YAPMANIZ DİLEĞİYLE. SELAM VE SEVGİLERİMLE.
1958-Ankara

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #22 : 29 Kasım 2013, 00:33:35 »
Merhaba Savaş abi sağol Allah razı olsun. evet söylediğin önemli . İlk sabah başladığımızda çok hızlı başlıyor fakat tüm gün keklik de av yapmak da kolay değil . Öğleden sonra özellikle hava sıcaksa tabiki ağırlıyor .Aportta da Balık krakeri denicem bakalım ama Orka o zamanları artık geçti gibime geliyor .Çok hızlı aport yapsa nolur diye düşünüyorum.Vadi den dereden alıp geliyorsa sıkıntı yok koşmasa da olur :)
Güzel dilekleriniz için de teşekkür ediyorum.
Hafta sonu cepte olacak balık kraker  Artık Orka ya kalır mı onun garantisi yok :)
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Kenan TEKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #23 : 29 Kasım 2013, 19:38:30 »
Ersin hocam maşallah Orka güzel performanslara devam etmiş fizik olarakda iyice gelişmiş serpilmiş.

Av gördükçe üzerine biraz daha katan bir av arkadaşı olmuş tavşan perfonmansıda çok güzel

Nice güzel avlar görürsünüz inşallah.

Nevşehirden selamlar
Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

Çevrimdışı Ömer TEMEL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #24 : 30 Kasım 2013, 22:28:31 »
maşallah orkaya.kendisini bugünde gördük.performansı çok iiyiydi.tüyü kadar avı olsun
Ömer TEMEL
1974