0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Volkan Abi Franchi'de namlunun iç çap 18.3 ve şok **** durumu ile ilgili fotoyu çekip buraya koyarım.Sarsılmaz concorde bende Franchi'den daha önceden var.Her iki silah hakkında bilgilerim net.
Franchi Fırst Class bende kullanıyorum 71 namlu yapan şoku taktığımda çok dar oluyo genelde keklik avı yaptığımız için içim rahat etmediğinden dolayı sarsılmazdan 71cm yedek namlu aldım ve ruhsatta işletip kullanıyorum bu tüfeklerin parçaları sarsılmazla bir birine uyum sağlayabiliyor
Fotoda anlaşılıyor Volkan Abi
Sadece benim yüklediğim fotoğraf var. Uzatmasızken **** olduğu fotoda görünüyor diyorsun ?? Bunu yalnız ben fark edemiyorsam na böyle ağlarım
abi ayni sikinti bende de var buladamadim uzatma soklarini ordek yapicam sikinti olacak ariyorum ama yok sarsilmaza sordum dunya para istedi ikinci ele bakiyorum yok denicek kadar az hatta yok
Hiç bir sıkıntı olmaz 61 namlu **** şokla S4 Rc 33 gr. 5-6 numara yapıştır Franchinin ilacı Rc S4 Ya da bulabilirsen eski siyah uzun sarılı Rotweil 34 gram sıkılar 5 numara çak kafasına gözüne Şimdiki rotweiller nasıl bilmiyorum.
MerhabaBilgi olsun die yazıyom. Bendede sarsilmaz concorde l var. Namlu dıştan şok ile olan modelidir. İç çapı yaklaşık 18.60 gelmektedir. Kapak 5 oluyor ve 61 cm , 5cm kısa şok 18.00 daralma 66cm,10 cm şok 17,60mm daralma ile 71cm oluyor. 4 şok ararsanız 20-30 tl arası piyasada satılıyor ( 4 olduğunu ölçerek anlamak gerekiyor) ama ölçmeden almamalı. Ben 2013 te 330tl ye 76cm mobil şoklu namlu yaptırdım, onunda iç çapını belirtmek gerekiyor yoksa süpriz yaşanıyor