Gönderen Konu: HUĞLU NİTRO BEAST İÇİN GÖRÜŞLERİNİZ  (Okunma sayısı 38137 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kadir MADRAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: HUĞLU NİTRO BEAST İÇİN GÖRÜŞLERİNİZ
« Yanıtla #75 : 12 Mayıs 2014, 01:04:06 »
Bu son hakları zaten Caner kardeşim. bu da sorunlu gelirse, savcılık, tüketici hakları ve başka yerlere şikayette bulunacağım. Teşekkürler.
Kadir MADRAN
1980 AYDIN-ÇİNE
0506 574 30 38
UÇAR AVCISI

Çevrimdışı Mert PASTIRMACI

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #76 : 12 Mayıs 2014, 09:03:33 »
Tüketici Haklarına göre 1 yıl içerisinde en az 4 kere garanti süresince ise 6 defa arızalanması durumunda yenisi ile değişim veya para iadesi talep hakkınız bulunmaktadır.

Haklarımızı kullanalım.

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2011/04/20110424-6.htm
1992-İstanbul Yenisahra E-5 Gedik Silah Av Ve Outdoor Mağazası

Çevrimdışı Kadir MADRAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #77 : 15 Mayıs 2014, 02:04:53 »
Dün firmayla görüştüm. Kasa da değişecek artık gelsin bakalım nasıl olacak. inşallah bu son olur.
Kadir MADRAN
1980 AYDIN-ÇİNE
0506 574 30 38
UÇAR AVCISI

Çevrimdışı Ahmet KAYNUP

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #78 : 29 Ekim 2014, 17:28:06 »
Dün firmayla görüştüm. Kasa da değişecek artık gelsin bakalım nasıl olacak. inşallah bu son olur.

merhabalar hocam tüfeğinizin son durumu nedir? ne sonuca varıldı?
1979 ankara

Çevrimdışı Kadir MADRAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #79 : 31 Ekim 2014, 16:09:00 »
Nitro sayfası kapandı. İade ettim. ama cebimi arayan arayana......... Antalya dan...... Milas dan.............. Muğla dan........ İstanbul dan............. İzmir den......... Kayseri den......VS..VS... Huğlu şunu yapabilirdi: atışları yapılmış, saçmayı ve kurşunu tam hedefe gönderen, sorunsuz çalışan bir huğlu nitroyu sırf reklam olsun diye ve sizi 6 ay gibi bir zaman zarfında baya yorduk diye hediye olarak gönderebilirlerdi. ve hiç hakları yoktu bir müşteriyi bu kadar uğraştırmaya. bu ben değil başkası da olabilir. eğerki ben memnun olsaydım: bu forumlarda yazılanlar olumlu olsaydı ve beni arayan olumlu cevaplar alsalardı vede etrafımdaki avcı kişiler veya arkadaşlar nitroyu çok merak ediyorlardı en 5 adet alacaklardı. hep memnun müşteri ve 5 ler.. 10.....  10 lar..50...   50... ler yüz katlanarak giderdi... yazdıklarımda kusur hata yaptıysam herkes den özür dilerim. herkese rastgele...
Kadir MADRAN
1980 AYDIN-ÇİNE
0506 574 30 38
UÇAR AVCISI

Çevrimdışı Coşkun ÇAKIR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #80 : 31 Ekim 2014, 18:15:16 »
Kaybeden huğlu olmuştur.nitro beast başlarına bela oldu geçmiş olsun
1988 BALIKESİR

Çevrimdışı Ahmet KAYNUP

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #81 : 01 Kasım 2014, 10:22:25 »
Bende nitroyu 10 gün önce aldım ve aynı sorun bendede vardı. Fabrikaya gönderdim ve tüfeği komple yenilediler.Bugün itibari ile elime ulaştı. Bugün test atışlarını yapıp göreceğim sorun düzelmişmi. Ben düzeldiğine inanıyorum bakacağız artık.
1979 ankara

Çevrimdışı Ahmet KAYNUP

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #82 : 01 Kasım 2014, 20:54:36 »
Bugün fabrikanın gönderdiği sözde yeni kasa ve namlu kepi ile sorun giderdikleri tüfeği denedim. Sola atma problemi devam ettiği gibi 40 metre mesafeden yaklaşık yarım metre kadarda yukarıdan vurma problemi eklendi. Koskoca huğlu firmasının deneyip gönderdiği tüfek içler acısı. Acaba diyorum huğlu firmasını biz gözümüzde fazlamı büyütüyoruz. Pazartesi fabrikayla tekrar irtibat kurucam negibi bir bahane bulacaklar göreyim.
1979 ankara

Çevrimdışı Coşkun ÇAKIR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #83 : 01 Kasım 2014, 22:56:55 »
Bugün fabrikanın gönderdiği sözde yeni kasa ve namlu kepi ile sorun giderdikleri tüfeği denedim. Sola atma problemi devam ettiği gibi 40 metre mesafeden yaklaşık yarım metre kadarda yukarıdan vurma problemi eklendi. Koskoca huğlu firmasının deneyip gönderdiği tüfek içler acısı. Acaba diyorum huğlu firmasını biz gözümüzde fazlamı büyütüyoruz. Pazartesi fabrikayla tekrar irtibat kurucam negibi bir bahane bulacaklar göreyim.

Abi hiçmi araştırmadın daha yeni almışsında.Epey zamandır bu silahın problemli olduğu biliniyor zaten geçmiş olsun diyelim
1988 BALIKESİR

Çevrimdışı Ahmet KAYNUP

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #84 : 02 Kasım 2014, 07:54:14 »
Abi hiçmi araştırmadın daha yeni almışsında.Epey zamandır bu silahın problemli olduğu biliniyor zaten geçmiş olsun diyelim

Çok araştırdım sıkıntılı olduğunu biliyorum ancak tüfek hoşuma gidiyor. fabrikaya gönderip geldiğinde düzeldi diyenlerde var. Belki sorunu artık düzeltebiliyorlardır diye almıştım. sola atması hariç tüfeğin gücüne gerçekten hayran kaldım. İnşallah çözerler diye umut ediyorum.
1979 ankara

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #85 : 03 Kasım 2014, 10:41:46 »
Kendi sorunuza cevabı yine kendiniz vermişsiniz,maalesef durum bundan ibaret.Nekadar görmek istemesekte gerçek bu.
  • AKKAR ALTAY SİLVER YARIOTOMATİK
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK
1969 İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE  AB(RH-) Meslek:ESNAF /KIRTASİYE

Çevrimdışı Hasan ERKOÇ

• *
« Yanıtla #86 : 09 Kasım 2014, 21:18:02 »
video daki adam h,ç tüfek atmamış gibi tutuyor am ben bizzat çok denedim çok tepiyor yalnız ağırlığı dengesi yüze oturması grupmanı ve deliciliği çok süper tüfeğin bunlarıda denedik arkadaşıma almıştık bende alacaktım maddi sebeblerden dolayı alamadım şimdilik
Hasan ERKOÇ
1976 ANAMUR

Çevrimdışı Tuncay GİRGİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
g
« Yanıtla #87 : 09 Kasım 2014, 23:44:45 »
ben bu tüfeği alalı 6 ay oldu.  bana satan bayi dediki 40 metrede avı ikiye böler.bırakın bölmeyi kuşa saçma değmiyor.fişek seçiyordur dedik atmadığım fişek kalmadı. 24 den 36 gr kadar denedik fayda yok. yemin ederim 15 metrede konan tahtalıları öldürmedi zaten bu tüfeği husisi tahtalı için almıştım. diğer avlardada aynı. şu tüfekle 10 fişek atıyorsam 3 kuş vuruyorum oda yaralı düşüyor. artık arkadaşlarımın eğlencesi oldum adım ıskaya çıktı.sorun bendedir dedik tüfeği benden başka 6 kişiye attırdım sonuç aynı 25 metredeki hedefe isabet eden saçmaların arası 10 ile 15 santim.EN ÖNEMLİ SORUN HEDEFTEN 50 SANTİM SOLA ÇEKME YAPIYOR kurşunda neredeyse 75 santim oluyo.gördüğüm kadarıyla bütün herkeste aynı sorun var huğludur dedik markadır dedik 1750tl verdik aldık. elin günün eğlencesi olduk karşılığı bumu olacaktı.bu konuya cevap verecek bir huğlu yetkilisini bekliyorum artık  >:( >:( >:(
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2014, 00:19:04 Gönderen: Tuncay GİRGİN »
1988 antalya

Çevrimdışı Ahmet KAYNUP

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #88 : 04 Aralık 2014, 18:13:53 »
Huğlu nitro beast tüfeğim birkaç kez fabrikaya gidip geldikten sonra sonunda tam istediğim gibi oldu. Şuanda kurşun attığım yere gidiyor 130 metre civarı 10 lt lik su şişesini vuracak seviyeye geldi.İki gündür keklik avında deniyorum. Özellikle uzak mesafeden vurduğum kekliklerden sonra tüfeğin gücüne ve gurupmanına hayran kaldım. Huğlu firmasına bu güzel tüfeği ürettikleri ve sorunumu çözdüklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.
1979 ankara

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #89 : 04 Aralık 2014, 21:37:43 »
Huğlu nitro beast tüfeğim birkaç kez fabrikaya gidip geldikten sonra sonunda tam istediğim gibi oldu. Şuanda kurşun attığım yere gidiyor 130 metre civarı 10 lt lik su şişesini vuracak seviyeye geldi.İki gündür keklik avında deniyorum. Özellikle uzak mesafeden vurduğum kekliklerden sonra tüfeğin gücüne ve gurupmanına hayran kaldım. Huğlu firmasına bu güzel tüfeği ürettikleri ve sorunumu çözdüklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.
Gözünüz aydın. Darısı, bu silahı beğendiği halde vuruş hatasından dolayı soğumuş arkadaşlara inşallah. Nasıl bir işlem gördü acaba.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Onur ORAL

• *
« Yanıtla #90 : 04 Aralık 2014, 22:33:26 »
Yeni uretilenlerde bu hata varmidir acaba..nolucak simdi alinca illaki 2-3 kere fabrikayami yollucaz..yada beyenipte alamicazmi anlamadim
1992 LONDRA&İZMİR

Çevrimdışı Ahmet KAYNUP

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #91 : 05 Aralık 2014, 07:33:22 »
Benimkisi eski kasaydı yeni kasayla değişti yine sola ve üste atma vardı son gidişinde düzelmiş olarak geldi.  Yetkili arkadaşlar hertürlü yardımcı oldular para iadesi yolunun bile açık olduğunu söylediler ancak ben kesinlikle düzeltilmesini ve bilerek aldığımı söyledim. Beklediğime değdi gücü ve vuruşu on numara tüfek. Birkaçdefa gitse gelsede beklemeye değer bir tüfek. Güç açısından süperpozeden farkı yok. Youtube de benimle birlikte bu tüfeği alan bir arkadaşın koyduğu süperpoze ile karşılaştırma videosu mevcut. Her satılan tüfek sola atıyor diye bir kaide yok, sorunsuz olan tüfeklerde varmış duyduğuma göre.
1979 ankara

Çevrimdışı Kadir MADRAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #92 : 05 Aralık 2014, 12:51:27 »
Benimkisi eski kasaydı yeni kasayla değişti yine sola ve üste atma vardı son gidişinde düzelmiş olarak geldi.  Yetkili arkadaşlar hertürlü yardımcı oldular para iadesi yolunun bile açık olduğunu söylediler ancak ben kesinlikle düzeltilmesini ve bilerek aldığımı söyledim. Beklediğime değdi gücü ve vuruşu on numara tüfek. Birkaçdefa gitse gelsede beklemeye değer bir tüfek. Güç açısından süperpozeden farkı yok. Youtube de benimle birlikte bu tüfeği alan bir arkadaşın koyduğu süperpoze ile karşılaştırma videosu mevcut. Her satılan tüfek sola atıyor diye bir kaide yok, sorunsuz olan tüfeklerde varmış duyduğuma göre.
iyide kaç kez gidip gelmesi lazım ve niye aldığımız tüfek yani nitroyu gönül rahatlığıyla kullanamıyoruz. firmada testlerden geçer atışları yapılır işlemlerden geçtikten sonra müşteriye sunulur. Tekrar tekrar söylüyorum, nitroyu alıp test atışı yapmayan avcı arkadaşlarımızın elindeki tüfeklerin 100/80 i sorunlu. Bu benim düşüncem. Niye böyle söylüyorum: benim nitro 4 kez firmaya gitti geldi fakat sorun aynı. ek olarak da tetik sertliğinide eklemişler. tetik düşmek bilmiyor odun gibi.
Kadir MADRAN
1980 AYDIN-ÇİNE
0506 574 30 38
UÇAR AVCISI

Çevrimdışı Ahmet KAYNUP

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #93 : 20 Aralık 2014, 11:59:34 »
Tüfeğimle yaptığım tek kurşun atış videomu ekliyorum. Tüfekte en ufak sorun kalmadı ve çok memnunum.

1979 ankara