Gönderen Konu: Tony Su Aportu.  (Okunma sayısı 5031 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gökhan AKDOĞAN

• Müdavim Üyemiz
Tony Su Aportu.
« : 18 Kasım 2013, 20:09:53 »
Cumartesi akşam üzeri hem gezelim hem de yoktur ama bi ördeğe bakalim dedik bitane gördük attık onu indirdik diye sevinirken 20li bi sürü çifteyle pozeye dua ederek el salladi biz fisek yenilemeylen ugrasirken, gordugum ilk ordek sürüsüydü en az keklikler kadar heycanlandirmisti, o heycanla sabah 06.00da ayaktaydık.Kucakta karaoglum Tony motorla vardik Eşen çayinin kenarina ha yürü ha yürü yok arkadas sürüden ses seda neyse geri döndüyorduk bi göletede bakalim dedik arkadas bi meke gördü ona atti gölün ortasinda bu defa devreye tony girdi o da videoda(ikinci videoda ben firlattim maksat antreman olsun)
6. Ayini doldurgu kara tosunum ;D
1.video

2.video
« Son Düzenleme: 15 Mart 2017, 14:57:17 Gönderen: Gökhan AKDOĞAN »
  • Ata NEO 12 Cal /66 Namlu
  • Deutsch Drahthaar - Tony
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

Çevrimdışı Savaş KAYGISIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Tony Su Aportu.
« Yanıtla #1 : 18 Kasım 2013, 20:24:10 »
   GÖKHAN KARDEŞİM MAAŞALLAH ÇOK GÜZEL OLMUŞ TONY'NİN GELİŞİMİ, AV HIRSI CESARETİ, ELİNE SAĞLIK, EMEKLERİN BOŞA GİTMEMİŞ, GİTMEYECEKDE, DRAHTHAAR OLSUNDA ÇAMURDAN OLSUN DERİM. ALLAH NAZARDAN SAKLASIN, KAZASIZ, BELASIZ TÜYÜ KADAR BOL FERMASINDA AVLAR YAPARSIN VEDE BİZLERLE BÖYLE GÜZEL GÖRSELLER PAYLAŞIRSIN. SELAM VE SEVGİLER.
1958-Ankara

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 18 Kasım 2013, 20:36:05 »
   GÖKHAN KARDEŞİM MAAŞALLAH ÇOK GÜZEL OLMUŞ TONY'NİN GELİŞİMİ, AV HIRSI CESARETİ, ELİNE SAĞLIK, EMEKLERİN BOŞA GİTMEMİŞ, GİTMEYECEKDE, DRAHTHAAR OLSUNDA ÇAMURDAN OLSUN DERİM. ALLAH NAZARDAN SAKLASIN, KAZASIZ, BELASIZ TÜYÜ KADAR BOL FERMASINDA AVLAR YAPARSIN VEDE BİZLERLE BÖYLE GÜZEL GÖRSELLER PAYLAŞIRSIN. SELAM VE SEVGİLER.
Sagolasin abi bu goruntuleri izleyince sukrediyorum emeklerimin karsiligimi almaya basladigimdan dolayi daha ona ogretmem gereken ondan daha onemlisi benim ogrenmem gereken cok sey var.
Keklikte calilardan pek hareket edemiyor ama kisa bi culluk kosunda Tonyi daha iyi gorebildim nasil kokuya girdigini yavas yavas onu tanimaya basliyorum  avda zikzak aramaya biraz calismamiz lazim duduge alistirmam lazim en onemlisi, herzamn diyorum i sallah ona iyi bi egitim verebilirim.
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

Çevrimdışı Hüseyin KESKİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 19 Kasım 2013, 18:16:52 »
KARDEŞİM HAYIRLI OLSUN ÇOK GÜZEL YOL KATETMİŞSİN ZATEN ÇABALARINDAN BELLİYDİ,BU SONUCA VARMAN BENİ SEVİNDİRDİ SANA BOL FERMALI KAZASIZ BELASIZ AVLAR DİLİYORUM
Hüseyin KESKİN
1984  İSTANBUL
0543 407 86 82

DD KASPER

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
« Yanıtla #4 : 19 Kasım 2013, 19:15:45 »
maşallah emeğinizin karşılığını almışsınız rastgele
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

The following users thanked this post: Gökhan AKDOĞAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 19 Kasım 2013, 23:28:44 »
KARDEŞİM HAYIRLI OLSUN ÇOK GÜZEL YOL KATETMİŞSİN ZATEN ÇABALARINDAN BELLİYDİ,BU SONUCA VARMAN BENİ SEVİNDİRDİ SANA BOL FERMALI KAZASIZ BELASIZ AVLAR DİLİYORUM
cok saol kardesim biraz daha uzerine durmam gerek bazen cok basina buyruk ama onuda yasina sayiyirum egitimlere devam ediyorum her hafta sonu ava cikmaya calisiyoruz daha fermasini gormek nasip olmadi ama kokuya girip iki metre yanimdan keklik kalkti ve artik bildircin tavsan keklik kokularina yatti  culluk ve ordek kaldi geriye onlarida hallettimten sonra tamam gibi kokulari tanima islemi en azindan ne aradigini bilir dedigim gibi zikzak olayina calismamiz lazim bide duduk konusu var.
 Senin kara kiz nasil bakalim nasil gidiyor egitimler.
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 19 Kasım 2013, 23:31:08 »
maşallah emeğinizin karşılığını almışsınız rastgele
tesekkurlersgolun kemal bey
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

Çevrimdışı Hüseyin KESKİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 20 Kasım 2013, 09:47:08 »
cok saol kardesim biraz daha uzerine durmam gerek bazen cok basina buyruk ama onuda yasina sayiyirum egitimlere devam ediyorum her hafta sonu ava cikmaya calisiyoruz daha fermasini gormek nasip olmadi ama kokuya girip iki metre yanimdan keklik kalkti ve artik bildircin tavsan keklik kokularina yatti  culluk ve ordek kaldi geriye onlarida hallettimten sonra tamam gibi kokulari tanima islemi en azindan ne aradigini bilir dedigim gibi zikzak olayina calismamiz lazim bide duduk konusu var.
 Senin kara kiz nasil bakalim nasil gidiyor egitimler.

Valla kardeş bende aynen her hafta sonu av göstermek bakımında ava çıkıyorum bıldırcında kokuya girip kaldırdı aport etti fakat içgüdüsel olduğunu düşünüyorum av harici herhangi bir şeyi aport dendiğinde getirmiyor.Tavşan kaldırdık ve önünde vuruldu geçen hafta,zorunlu aport eğitimine devam ediyorum Savaş abimin bir yorumunda sabırla çalışmamızı güzel şeyler elde edeceğimizi yazmış inanıyorum ki güzel olacak ama zaman şart kolay gelsin sana devam yılmak yok sabır...
Hüseyin KESKİN
1984  İSTANBUL
0543 407 86 82

DD KASPER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 21 Kasım 2013, 20:14:25 »
Biraz önce ölçtümde boyu 59cm olmus kilosunuda yarin bakacam 5cm daha büyür mü acaba ;D
(Doğum17.05.2013)
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

Çevrimdışı Uğur CAMUZCU

• Müdavim Üyemiz
    • http://www.loftyberg.com
« Yanıtla #9 : 21 Kasım 2013, 20:54:33 »
Biraz önce ölçtümde boyu 59cm olmus kilosunuda yarin bakacam 5cm daha büyür mü acaba ;D
(Doğum17.05.2013)
şimdilik normal duruyor bence.
Uğur CAMUZCU
1970  BURSA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #10 : 21 Kasım 2013, 21:29:27 »
şimdilik normal duruyor bence.
Abi sen tamam dediysen tamam  icim rahatladi. Abi bu arada zorunlu aportu ogretmekten baska care kalmadi devam ediyor oynamaya. :-\
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #11 : 21 Kasım 2013, 23:54:37 »
Maşşllah gerçekten . Tüyü kadar ördek aport eder inşallah size :=)
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #12 : 22 Kasım 2013, 00:10:03 »
Maşşllah gerçekten . Tüyü kadar ördek aport eder inşallah size :=)
cok saolun ersin bey insallah :D Sizde Orkanin paylasimlarinida bekliyoruz.Malesef ki yorumlariyla paylasimlariyla beni drahthaarci yapan abilerin cogunu goremiyoruz belki paylasimlari fazlalastirirsak dayanamaz bu sakallilarada tekrardan gelirler :)
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #13 : 22 Kasım 2013, 23:49:22 »
Onlar hep buralardadır aslında :)
  • Duetsch Drahthaar
Ersin