Gönderen Konu: Yeni video çekimim D.D ve H.D farkıyla :) Harun Dere sunarrrr :))))  (Okunma sayısı 17414 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
eskilerin harun4343'ü , şimdinin full HD si goca gadeşliğim :) :) gene hepinizin maşallahı var, süper bi koordine, estetik bi ferma, mikemmel bi atış ve aynı güzellikte Poyraz efendiden klasik bi aport sahnesi izledik sayende.

sanki ordaymışım, yanyana avlanıyomuşum gibi hissettim bi an :) bu kasetten canlı yayın için çok teşekkürler, ardı gür olsun, rasgelsin, bacakları hep böle ters gelsin işallah :D :D

eskiden yazcez deye saatlece cırmıladuruduk :D şimdiki zamane takdiği pek eyi lee gadeşlik :)
çekiyosun atıyosun bacak bacak üstüne çelip bide bakıyosun :D :D
amacımız zaten ileriye dönük eskiden bi payda bıraka bilmek :)
Allah ömür verirde yaşlanırsak heeyyyyy gidi gençlik heeyy :) diyebilmek :)
güzel yorumun vede iyi dileklerin için sağolasın :) hepimize rasgeesin kimimizinkinin bacakları kimimizinkinin ganetleri ters gelsin :D :D

''her köpek HAVLAR ammmmma her köpek AVLAMAZ'' davşan avcısı 1977-KÜTAHYA MERKEZ

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
mAŞALLH SÜPER YA AVINIZ BOL OLSUN ABİCİM İYİ İŞ ÇIKARMIŞ DD INIZ

eyvallah Hüseyin sağol kardeşim :)

''her köpek HAVLAR ammmmma her köpek AVLAMAZ'' davşan avcısı 1977-KÜTAHYA MERKEZ

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
RASTGELE ...HARUN... RASTGELE....
ÜÇ çılgın drahthaar ile uğraşmak her babayiğidin harcı değildir ,, tebrikler devamıda gür olsun,, selamlar...

aleykümselam onure edici yorum içinse eyvallah Hakan abim :)

abi biliyon bu ırkta dizginler süvaride olursa sıkıntı olmaz :) süvari olamasakda bi atın seyisi sayılırız evelallah :D bizdende saygılar hürmetler abim :)

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
SEVGİLİ HEMŞEHRİM, SAYENDE MEST OLUYORUZ, ANCAK KISKANMAYA BAŞLADIM VALLA, GELECEM ORALARA SONUNDA,

SAYGILARIMLA

bunları duymak ne güzel abi :) demekki birilerini cezbedecek şeyler yapıyorum :) umarım bu cazipliklere dayanamayıp gelirsinde bi iki sıkı atar bi közde çay içeriz :) her zaman beklerim dememe gerek yok heralde :) saygılar hürmetler abim :)

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
Harun agam, sayende gözel videola izleyip duruz.Allah (C.C) senden razı olsun...tetik barmaga zeval vermesin gari....

Tavşan gurnaz ve de gonzelez amma ,sen ondan bi göynek üstünsün ALİMALLAH....Ende eniklere yazık , boyna davşi daşıddırıp durusun beline gorse neyim dakıvede yazzık bel ,boyun fıtığı  olmayıvesin gari yörük efem....

Teke'den (Antalya) selam olsun...avın hep bereketli olsun...

eyvallah sadıc :) bunla çırak eeeee arkıdeş olcek o gada daşıcekle tabikide leee :D daşıya daşıya öğrencekle ava ne yanna yata ne yanna baka deye :)

belleri neyin ağrıverise bizde termal pek çok töbolsun bahaneynen hamama bari gideriz :D :D

bizdende aha u yanna selam olsun arkıdeş :) hade gal muhabbetinen ;) ;)

Çevrimdışı İsmail KAYA

• Müdavim Üyemiz
maaşallah maaşallah size vede drahthaar larınıza harun gardaş allah ım muafaza eğlesin ayakta alkışlıyorum sizi vede drahthaar larınızı mükemmel üstüsünüz başka ne denebilirki şapka çıkartıyorum başarılarınız avınız kazasız belasız daim olsun.
1971-MERSİN    Dürüstlük pahalı bir mülktür . Ucuz insanlarda bulunmaz .

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
hay maşallah harun bey rica etsem şu tüfek altı kameranızın tüfüğinize takılı vaziyette bir fotosunu gönderirmisiniz.zira bendede aksiyon kamerası var ama tüfeğe bağlantı aparatı yok.nasıl bir aparatla bağlanıyor görüp ona göre fikir sahibi olmak isterim bendeki kamerayı ben ancak kafaya takabiliyorum.benim kullandığım kamerada likteki kameradır.
  http://global.contour.com/en/international/page/home

hasan kardeşim attığın linki inceledim ama benimkine benzer bi kamera değil seninkisi.

benim kamera su altı aksiyon kamerası sörf zıpkın avcılığı paraşüt bisiklet için tasarlanmış.haliyle kutusundan bu sporlarda kullanılmak için tasarlanmış aparatlar çıktı.
ben bisiklet için tasarlanmış olan aparata sadece namluya tutturmak için bişey geliştirdim :)

şu an elimde resimlenmiş olarak ayrıntılı fotosu vs yok ama avdayken çekilmiş bikaç foto var.kamera silaha montajlıyken dikkatli bakarsan anlaşılıyor :)

resim

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
    FULL HD HARUN KARDEŞİM MERHABA VALLA SEN BU VİDEOYU YABAN TV'YE YOLLA BÜTÜN TÜRKİYE VE YURT DIŞINDAKİLER GÖRSÜN, ÇEKİM SÜPER, KÖPEK ÖYLE, VURULUŞ ANI OKULLARDA ZATEN DERS OLARAK GÖSTERİLMESİ GEREKİR. MAAŞALLAH EMİN OL HERGÜN AÇIP, AÇIP SEYREYLİYOM SENİN VİDEOYU, ZAFER ÇELİK KARDEŞİM DOĞRU SÖYLÜYOR SANA KUŞAK DEĞİLDE BİR ÇIRAK LAZIM, TİMİNİZE NAZAR DEĞMESİN MAŞALLAH.SELAMLAR, SEVGİLER.

merhaba savaş abim :)
abi benim yabana atacak malzemem yok abi :D ben yaban sevmiyim evcil seviyim :D :D
övgü dolu yorumun için teşekkür ederim sağol varol :) bırak bazı şeyler bizbize yani aramızda kalsın yabana evcile gerek yok yani :)
abi ben zaten üç çırak yetiştirdim ikisiyle halen avlanmakdayız :) diğeri köyde yaşıyor senede bikaç kerede oraya ziyarete gidip hep beraber avlanıyoz :) tabiri caizsee yakıyoz ortalığı yakıyozzz :D :D :D bazar yerine çevriliyo sona ortalık av muhabbet sohbet makara tukara heyy yavrum heyyy :)

çoklu resim yükle

bu kardeşlerim her şeyiyle benim avlanma adabıma erdiler.sır saklamaksa sır saklamak av avlamaksa av avlamak ;) ;) biliyon dört kişinin bildiği sır değildir :D :D onun için üç kişinin bildiği sezon kapanana dek kapalı kalır :) sonra açılır :) bu devirde millete mıçdığın yeri gösterirsen helaya çevirirler sözünü çok iyi bilirler yani ;) ;)

soldaki marem (muharrem) sağdaki sülocan (süleyman) kasketlide bob marley :D :D :D

resİm yÜkleme

senin izlemeye doyamadığın bu videodaki vurduğum davşan yanımdaki yani soldaki davşan :) :)

bizdende sevgiler muhabbetler hürmetler abim :) :)

« Son Düzenleme: 05 Mayıs 2015, 17:05:14 Gönderen: Harun DERE »

Çevrimdışı Hüseyin ÖZEN 35

• Müdavim Üyemiz
Bellaya dicek bişey zaten yok da Poyraza bak Poyrazaaaa :D   Dağılın ulen diyo resmen :D :D
Hüseyin ÖZEN
1983 İZMİR KEMALPAŞA
0 rh +

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
Hey maşşllah Yörük abime .Yine davşi leri götürmüşün :) İyide vuruş olmuş bak bende şimdi tavşan aport paylaşıcam :) Vuruşa yetşemedik ama hemen cepten foto makinasını çıkarıp aport u çekebildik .
Rastgele sana en kötü avlarınız böyle olsun .
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
maaşallah maaşallah size vede drahthaar larınıza harun gardaş allah ım muafaza eğlesin ayakta alkışlıyorum sizi vede drahthaar larınızı mükemmel üstüsünüz başka ne denebilirki şapka çıkartıyorum başarılarınız avınız kazasız belasız daim olsun.

ismail abim :) ben avcıyım bu işin meziyetlerini eziyetlerini seve seve çekiyorum :) bir drahthaarcı olarak bu ırka sevdalıyım aşığım :) çoğuna çirkin görünen sakalını sever göğsüne başıma dayar uyurum :) avsa işin cabası :) birazcıkda bizim yeteneğimizle drahthaarın üstün vasıfları birleşince ortaya güzel şeyler çıkıyor elhamdülilllah :) bi avcı başka ne ister bee abi :) :) 

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
ismail abim :) ben avcıyım bu işin meziyetlerini eziyetlerini seve seve çekiyorum :) bir drahthaarcı olarak bu ırka sevdalıyım aşığım :) çoğuna çirkin görünen sakalını sever göğsüne başıma dayar uyurum :) avsa işin cabası :) birazcıkda bizim yeteneğimizle drahthaarın üstün vasıfları birleşince ortaya güzel şeyler çıkıyor elhamdülilllah :) bi avcı başka ne ister bee abi :) :) 

ya harun ustam helal be dd sevdası bu işte yaaaa sakalını sever başıma dayar uyurum okur okumaz işte bu dedim avın daim olsun ustam rasgtele
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
Bellaya dicek bişey zaten yok da Poyraza bak Poyrazaaaa :D   Dağılın ulen diyo resmen :D :D

üsenim poyrazın aport eğitimi zorunlu aport üstünedir olsun o gada :) bella ve poyrazın eniklerinden kendime bi erkek ayırdım inan ona anasındaki kıvrak zekayı babasındaki dominantlığı vede av yeteneğine aldığına adım gibi eminim :) hele nasip olursa seneye sen atomu gör atomu :D :D
şu anda 140 günlük ama süper ötesi eğitime girdi :) gel otur bekle nesne aport av aport  kal bekle aportda bekle yemeden bekle önümüzdeki ay sessiz  yani el ile vede düdük eğitimlerine geçecem nasipse :) bu haftadan sonra atomuda av karelerinde görceğinide söleyeyim :)

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
Hey maşşllah Yörük abime .Yine davşi leri götürmüşün :) İyide vuruş olmuş bak bende şimdi tavşan aport paylaşıcam :) Vuruşa yetşemedik ama hemen cepten foto makinasını çıkarıp aport u çekebildik .
Rastgele sana en kötü avlarınız böyle olsun .

sağolasın Ersin :) çok şükür hem avımı alıyorum hemde ANIMI :) maksat ilerde bakıp bakıp anımsaya bilcemiz şeyler çekmek :) bunları çekerkende bu işe sevdalı hevesli arkadaşlarımıza bi ikramda bulunmak :) ikramımı beğenmene bende sevindim kardeşim :) izledim senin gızın aportunuda :) yorumumu orda oku gali :)
kalsağlıcakla :) :)

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
ya harun ustam helal be dd sevdası bu işte yaaaa sakalını sever başıma dayar uyurum okur okumaz işte bu dedim avın daim olsun ustam rasgtele

beni anlıyor bana avlanıyor bana nazlanıyor beni seviyor :) bende onları seviyorum :) her gönülde bir aslan yatar benimkinde DRAHTHAAR :) :) :) yatar :) :)

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
beni anlıyor bana avlanıyor bana nazlanıyor beni seviyor :) bende onları seviyorum :) her gönülde bir aslan yatar benimkinde DRAHTHAAR :) :) :) yatar :) :)
sevgili HARUN çok uzun zaman önce değil 4-5 yıl öncesinde ben ve benim gibi <<köyün delisi>> rolündeki birkaç dostumuz DRAHTHAAR bir ayrıcalıktır anlatılmaz yaşanır dediğimizde herkesin çok büyük tepkisini çekmiştik ama görülüyorki zaman bizi haklı çıkarıyor bu ırk yayıldıkça AVI VE DİĞER ÜSTÜN ÖZELLİKLERİ GÖRÜLÜP ANLAŞILDIKÇA
AV TUTKUSUNUN GERÇEK AV KÖPEKLERİ İLE YAPILDIĞI ZAMAN NE KADAR DAHA GÜZEL OLDUĞUNU GÖZLER ÖNÜNE SERİYOR...
senin şahsında bu ırka gönül vermiş tüm <<yolun sonunu bulmuşları>>SELAMLIYORUM.....
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
sevgili HARUN çok uzun zaman önce değil 4-5 yıl öncesinde ben ve benim gibi <<köyün delisi>> rolündeki birkaç dostumuz DRAHTHAAR bir ayrıcalıktır anlatılmaz yaşanır dediğimizde herkesin çok büyük tepkisini çekmiştik ama görülüyorki zaman bizi haklı çıkarıyor bu ırk yayıldıkça AVI VE DİĞER ÜSTÜN ÖZELLİKLERİ GÖRÜLÜP ANLAŞILDIKÇA

senin şahsında bu ırka gönül vermiş tüm <<yolun sonunu bulmuşları>>SELAMLIYORUM.....

abicim :) bu söylediklerini drahthaarı tanımıyan kişiler sansasyonel olarak algılarlar :)
noktasından virgülüne sonuna dek katıldığım bu güzel yorumunun bence kalbi olan :)
AV TUTKUSUNUN GERÇEK AV KÖPEKLERİ İLE YAPILDIĞI ZAMAN NE KADAR DAHA GÜZEL OLDUĞUNU GÖZLER ÖNÜNE SERİYOR...
bu söze sonuna dek katılıyorum :) her gönülde bir aslan yatar bende DRAHTHAAR yatar abi :) :) komut verdim çünkü :D :D

Çevrimdışı Menderes ÇELİK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Form da dolaşırken gördüm kardeşimin paylaşımını. Aceba hangi Video diye merakla açtım. Sanki o anı tekrar yaşamış gibi oldum. Çok güzel bir av günüydü. Bella yine yaptı yapacağını. Gerisi Harun kardeşime kaldı. Yenisinde buluşmak üzere diyelim.
1973-Eskişehir

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
Form da dolaşırken gördüm kardeşimin paylaşımını. Aceba hangi Video diye merakla açtım. Sanki o anı tekrar yaşamış gibi oldum. Çok güzel bir av günüydü. Bella yine yaptı yapacağını. Gerisi Harun kardeşime kaldı. Yenisinde buluşmak üzere diyelim.

evet yaa :) bu videodaki çekimlerde sende vardın abim :) dediğin gibi sanki o anı yaşamış gibi oluyor insan :) keşke her avımızı kaydedebilsek ama ne mümkün video çekimi çok efor vede konsantre isteyen bi iş :) yaa ava odaklanacaksın yada çekime.ama arada bi böle yakaladığımız güzelliklerde işin tuzu biberi oluyo :) inşallah yenilerinde buluşmak dileğiyle hemide hepberaberce ;) :)

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
Yoruk abem keyifle izlioruz walla.sen gaptin bu isi bize zor gelio ekim falan yilda bi iki yaparsak iyidir :-)  evde izledikce kurtlanios sayende :-)  emehgine saglikk
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

The following users thanked this post: Harun DERE