0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eskilerin harun4343'ü , şimdinin full HD si goca gadeşliğim gene hepinizin maşallahı var, süper bi koordine, estetik bi ferma, mikemmel bi atış ve aynı güzellikte Poyraz efendiden klasik bi aport sahnesi izledik sayende.sanki ordaymışım, yanyana avlanıyomuşum gibi hissettim bi an bu kasetten canlı yayın için çok teşekkürler, ardı gür olsun, rasgelsin, bacakları hep böle ters gelsin işallah
mAŞALLH SÜPER YA AVINIZ BOL OLSUN ABİCİM İYİ İŞ ÇIKARMIŞ DD INIZ
helal
RASTGELE ...HARUN... RASTGELE....ÜÇ çılgın drahthaar ile uğraşmak her babayiğidin harcı değildir ,, tebrikler devamıda gür olsun,, selamlar...
SEVGİLİ HEMŞEHRİM, SAYENDE MEST OLUYORUZ, ANCAK KISKANMAYA BAŞLADIM VALLA, GELECEM ORALARA SONUNDA,SAYGILARIMLA
Harun agam, sayende gözel videola izleyip duruz.Allah (C.C) senden razı olsun...tetik barmaga zeval vermesin gari....Tavşan gurnaz ve de gonzelez amma ,sen ondan bi göynek üstünsün ALİMALLAH....Ende eniklere yazık , boyna davşi daşıddırıp durusun beline gorse neyim dakıvede yazzık bel ,boyun fıtığı olmayıvesin gari yörük efem....Teke'den (Antalya) selam olsun...avın hep bereketli olsun...
hay maşallah harun bey rica etsem şu tüfek altı kameranızın tüfüğinize takılı vaziyette bir fotosunu gönderirmisiniz.zira bendede aksiyon kamerası var ama tüfeğe bağlantı aparatı yok.nasıl bir aparatla bağlanıyor görüp ona göre fikir sahibi olmak isterim bendeki kamerayı ben ancak kafaya takabiliyorum.benim kullandığım kamerada likteki kameradır. http://global.contour.com/en/international/page/home
FULL HD HARUN KARDEŞİM MERHABA VALLA SEN BU VİDEOYU YABAN TV'YE YOLLA BÜTÜN TÜRKİYE VE YURT DIŞINDAKİLER GÖRSÜN, ÇEKİM SÜPER, KÖPEK ÖYLE, VURULUŞ ANI OKULLARDA ZATEN DERS OLARAK GÖSTERİLMESİ GEREKİR. MAAŞALLAH EMİN OL HERGÜN AÇIP, AÇIP SEYREYLİYOM SENİN VİDEOYU, ZAFER ÇELİK KARDEŞİM DOĞRU SÖYLÜYOR SANA KUŞAK DEĞİLDE BİR ÇIRAK LAZIM, TİMİNİZE NAZAR DEĞMESİN MAŞALLAH.SELAMLAR, SEVGİLER.
maaşallah maaşallah size vede drahthaar larınıza harun gardaş allah ım muafaza eğlesin ayakta alkışlıyorum sizi vede drahthaar larınızı mükemmel üstüsünüz başka ne denebilirki şapka çıkartıyorum başarılarınız avınız kazasız belasız daim olsun.
ismail abim ben avcıyım bu işin meziyetlerini eziyetlerini seve seve çekiyorum bir drahthaarcı olarak bu ırka sevdalıyım aşığım çoğuna çirkin görünen sakalını sever göğsüne başıma dayar uyurum avsa işin cabası birazcıkda bizim yeteneğimizle drahthaarın üstün vasıfları birleşince ortaya güzel şeyler çıkıyor elhamdülilllah bi avcı başka ne ister bee abi
Bellaya dicek bişey zaten yok da Poyraza bak Poyrazaaaa Dağılın ulen diyo resmen
Hey maşşllah Yörük abime .Yine davşi leri götürmüşün İyide vuruş olmuş bak bende şimdi tavşan aport paylaşıcam Vuruşa yetşemedik ama hemen cepten foto makinasını çıkarıp aport u çekebildik . Rastgele sana en kötü avlarınız böyle olsun .
ya harun ustam helal be dd sevdası bu işte yaaaa sakalını sever başıma dayar uyurum okur okumaz işte bu dedim avın daim olsun ustam rasgtele
beni anlıyor bana avlanıyor bana nazlanıyor beni seviyor bende onları seviyorum her gönülde bir aslan yatar benimkinde DRAHTHAAR yatar
sevgili HARUN çok uzun zaman önce değil 4-5 yıl öncesinde ben ve benim gibi <<köyün delisi>> rolündeki birkaç dostumuz DRAHTHAAR bir ayrıcalıktır anlatılmaz yaşanır dediğimizde herkesin çok büyük tepkisini çekmiştik ama görülüyorki zaman bizi haklı çıkarıyor bu ırk yayıldıkça AVI VE DİĞER ÜSTÜN ÖZELLİKLERİ GÖRÜLÜP ANLAŞILDIKÇA senin şahsında bu ırka gönül vermiş tüm <<yolun sonunu bulmuşları>>SELAMLIYORUM.....
Form da dolaşırken gördüm kardeşimin paylaşımını. Aceba hangi Video diye merakla açtım. Sanki o anı tekrar yaşamış gibi oldum. Çok güzel bir av günüydü. Bella yine yaptı yapacağını. Gerisi Harun kardeşime kaldı. Yenisinde buluşmak üzere diyelim.