Gönderen Konu: Yeni video çekimim D.D ve H.D farkıyla :) Harun Dere sunarrrr :))))  (Okunma sayısı 17408 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
bu hafta pazar günkü avımda silah altı kamerama gene bi davşi girdi ferma vuruş aport aşk ihtiras heyecan ne ararsan var :D :D

bu çekim işini sevdim ben zamanla cevat kelle olursam şaşman haa :D :D :D :D

işte o an :) :) :) bu arada çekim H.D dir :) :) ayarları accık gurcaleyverin ;) ;)

davsancı harun4343.drahthaar av köpeğim bellanın tavşana ferması ve vuruşumuz kameralarda

''her köpek HAVLAR ammmmma her köpek AVLAMAZ'' davşan avcısı 1977-KÜTAHYA MERKEZ

Çevrimdışı Mahmut ÇETİN

• Müdavim Üyemiz
  • Böyle Bir Kara Sevda...
Hay maşşallah maşşallah, köpeğe de avcıyada
1981 Burdur
EY RABBIM
IMAN ILE ÖZÜMÜZÜ, HAYAT ILE YÜZÜMÜZÜ 
EDEP ILE SÖZÜMÜZÜ, KUR'AN ILE ÖMRÜMÜZÜ HAYIRLI EYLE

Çevrimdışı Mehmet TUTCU

• Müdavim Üyemiz
Maşallah tertibim davşana gene takla attırmışsın :D :D ekibinde maşallahı var heyecanla takip ediyoruz.
  • HUĞLU ÇİFTE TEK TETİK
  • ATA CY GENİŞ YUKSEK BANT
  • BENELLİ CRİO COMFORT
  • POİNTER
Mehmet TUTCU 
1977  BALIKESİR   
image hosting sites

Çevrimdışı Faruk ÖSTLÜER

• Müdavim Üyemiz
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....
Bu sene Oscardaki adayımsın çekim işi eline yakıştı hani :D maşallah
Faruk ÖSTLÜER MANİSA 1980 0535 563 09 87

image hosting

Çevrimdışı Tarık ÖSTLÜER

• Onursal Üyemiz
  • zordur dağcı olmak
Goca usta her hafta gatlıyon davşanı valla tek tek basaraktan :)
H.D KLASİKLERİ DEVAMINI İPLE ÇEKİYORUM :)
Tarık ÖSTLÜER
1982 MANİSA

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
davşanı uzatmışsın yere ustam rastgele
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Savaş KAYGISIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
   HARUN KARDEŞİM YİNE NAZAR DEĞMESİN, 41 KERE MAAŞALLAH, SANADA, D.D BELLAYADA. MERA, FERMA SÜPER AMA O FERMANIN ARKASINDAN BU SEFER SAĞ AYAĞININ UCUNDA ANİ BİR DÖNÜŞLE, BAM, BAM İŞLEM TAMAM HER ZAMANKİ GİBİ, DAVŞİ YİNE ÇANTADA. TAKTİR ETMEKTEN BAŞKA DİYECEK BİŞEY YOK GALİ. TEK BİŞEY VAR ARTIK, ORALARA Bİ GELİP PERFORMANSI CANLI CANLI GÖRMEKDEN, BİRLİKTE AVLANMAKTAN BAŞKA.
   HD HARUN KARDEŞİM DAVŞİDE YİNE MAŞALLAH BOY 190, SENİN BELLA ÖNCE SONARLARLA ÖLÇÜP, BÜYÜKSE SANA FERMA VERİYO GALİBA, ÖYLE USTANIN NAMINA UYGUN OLANLARI SEÇİYOR.
   BU ARADA ÇEKİMLERDE ÇOK GÜZEL DEFALARCA SEYRETTİM VE BUNDAN SONRA SANA, NAMINA YAKIŞAN " FULL HD" HARUN DERE DİYECEĞİM. TEKRAR AVIN KANLI OLSUN, KAZASIZ, BELASIZ GÜZEL AVLAR VE FULL HD ÇEKİM VE PAYLAŞIMLAR DİLERİM.SALAM VE SEVGİLER.
1958-Ankara

Çevrimdışı Mevlüt ALÇIKAYA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
güzel filimdi sinema tadında 8)
Mevlüt ALÇIKAYA
1976 ANKARA

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
Hay maşşallah maşşallah, köpeğe de avcıyada

sağolasın Mahmut :)

''her köpek HAVLAR ammmmma her köpek AVLAMAZ'' davşan avcısı 1977-KÜTAHYA MERKEZ

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
Maşallah tertibim davşana gene takla attırmışsın :D :D ekibinde maşallahı var heyecanla takip ediyoruz.

artistik patinaja hazırlanıyomuş sporuna antremanına yardımcı oldum tertip :D taklada atar havada parendede :) eyvallah sağolasın :)

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
Bu sene Oscardaki adayımsın çekim işi eline yakıştı hani :D maşallah

eyvallah Faruk :)ama bize oscarı yidirmezle arkıdeş :D benki garip bi yörüğüm dayım neyin yokki urlada :D hane olsa bi akraba hısım topleşipde alırda geliriz oscarımıza :D :D

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
Goca usta her hafta gatlıyon davşanı valla tek tek basaraktan :)
H.D KLASİKLERİ DEVAMINI İPLE ÇEKİYORUM :)

eyvallah Tarık :) tek tek basarak davşileri avece asarakdan dakılıpdurum :) napen arkıdeş ;)

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
davşanı uzatmışsın yere ustam rastgele

uzatdık uzatmasınada :D köpeklede halen boyun ölçüsünü alıpduru baksenya :D :D

Çevrimdışı Faruk ÖSTLÜER

• Müdavim Üyemiz
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....
eyvallah Faruk :)ama bize oscarı yidirmezle arkıdeş :D benki garip bi yörüğüm dayım neyin yokki urlada :D hane olsa bi akraba hısım topleşipde alırda geliriz oscarımıza :D :D

Onlar vermezse biz alırız dayıyla amcayla olsa bütün yeğenler oscarlı olurdu :D
Faruk ÖSTLÜER MANİSA 1980 0535 563 09 87

image hosting

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
   HARUN KARDEŞİM YİNE NAZAR DEĞMESİN, 41 KERE MAAŞALLAH, SANADA, D.D BELLAYADA. MERA, FERMA SÜPER AMA O FERMANIN ARKASINDAN BU SEFER SAĞ AYAĞININ UCUNDA ANİ BİR DÖNÜŞLE, BAM, BAM İŞLEM TAMAM HER ZAMANKİ GİBİ, DAVŞİ YİNE ÇANTADA. TAKTİR ETMEKTEN BAŞKA DİYECEK BİŞEY YOK GALİ. TEK BİŞEY VAR ARTIK, ORALARA Bİ GELİP PERFORMANSI CANLI CANLI GÖRMEKDEN, BİRLİKTE AVLANMAKTAN BAŞKA.
   HD HARUN KARDEŞİM DAVŞİDE YİNE MAŞALLAH BOY 190, SENİN BELLA ÖNCE SONARLARLA ÖLÇÜP, BÜYÜKSE SANA FERMA VERİYO GALİBA, ÖYLE USTANIN NAMINA UYGUN OLANLARI SEÇİYOR.
   BU ARADA ÇEKİMLERDE ÇOK GÜZEL DEFALARCA SEYRETTİM VE BUNDAN SONRA SANA, NAMINA YAKIŞAN " FULL HD" HARUN DERE DİYECEĞİM. TEKRAR AVIN KANLI OLSUN, KAZASIZ, BELASIZ GÜZEL AVLAR VE FULL HD ÇEKİM VE PAYLAŞIMLAR DİLERİM.SALAM VE SEVGİLER.

sağolasın abim benim :) ama bu sefer videoda gördünmü bilmem davşan kurnaz çıkdı.
böle atışlarda ava fazla tahribat vermemek adına kafaya konsantre oluyorum :) ama bu av bu sefer ben tetiği çekerken sola bi adımla rotayı çeviriyo :)
sonraki atışım kafa menzilden çıkdığı için isabet oranını büyültmek adına bedene yaptım :)
bu atışın adı ''yandı keten helva dutdurdun yere salla '' atışı oluyo abi :D :D
avların iri olması normal abi sezon açılışında göcenler acemi olduğu için herkes topladı.yani uyanıkla iriler kaldı hep vede kışa hazırlık için hayvanlar besili  :)
bundan sona daha çok seyredersiniz işalla.çünkü havalar tam av havası tam usta avcı usta köpek havası olacak :) nasibimizdede varsa sezon bitene dek en az 8-10 çekim daha düşünüyom bakalım :) yaa nasip

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
güzel filimdi sinema tadında 8)

bi popcorn yidire bildiysek ne âla :)

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
Onlar vermezse biz alırız dayıyla amcayla olsa bütün yeğenler oscarlı olurdu :D

geçen ay BİM de vardı efe :D :D yimişim onlan teyzesini halasını :) dayıyla amcaya garışmam ama haaaaa :D :D :D

Çevrimdışı Ufuk EVCİ

• Müdavim Üyemiz
  • ufuk09
eskilerin harun4343'ü , şimdinin full HD si goca gadeşliğim :) :) gene hepinizin maşallahı var, süper bi koordine, estetik bi ferma, mikemmel bi atış ve aynı güzellikte Poyraz efendiden klasik bi aport sahnesi izledik sayende.

sanki ordaymışım, yanyana avlanıyomuşum gibi hissettim bi an :) bu kasetten canlı yayın için çok teşekkürler, ardı gür olsun, rasgelsin, bacakları hep böle ters gelsin işallah :D :D

Ufuk EVCİ   
1977 ÇİNE / AYDIN

Çevrimdışı Hüseyin KESKİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
mAŞALLH SÜPER YA AVINIZ BOL OLSUN ABİCİM İYİ İŞ ÇIKARMIŞ DD INIZ
Hüseyin KESKİN
1984  İSTANBUL
0543 407 86 82

DD KASPER

Çevrimdışı Koray UYSAL

• *
  • AVCILIK,hobi yada zevk Değil, Bir TUTKUDUR
helal
Koray uysal 1982  babaeski  

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
RASTGELE ...HARUN... RASTGELE....
ÜÇ çılgın drahthaar ile uğraşmak her babayiğidin harcı değildir ,, tebrikler devamıda gür olsun,, selamlar...
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

Çevrimdışı Uğur ÖZKUŞAKSIZ

• *
SEVGİLİ HEMŞEHRİM, SAYENDE MEST OLUYORUZ, ANCAK KISKANMAYA BAŞLADIM VALLA, GELECEM ORALARA SONUNDA,

SAYGILARIMLA
Uğur ÖZKUŞAKSIZ
1963-İskenderun

Çevrimdışı Zafer ÇELİK

• Müdavim Üyemiz
Harun agam, sayende gözel videola izleyip duruz.Allah (C.C) senden razı olsun...tetik barmaga zeval vermesin gari....

Tavşan gurnaz ve de gonzelez amma ,sen ondan bi göynek üstünsün ALİMALLAH....Ende eniklere yazık , boyna davşi daşıddırıp durusun beline gorse neyim dakıvede yazzık bel ,boyun fıtığı  olmayıvesin gari yörük efem....

Teke'den (Antalya) selam olsun...avın hep bereketli olsun...
ZAFER ÇELİK
1975 ANTALYA
upload images

Çevrimdışı Hasan ZEYBEK

• *
  • DD ATEŞ
hay maşallah harun bey rica etsem şu tüfek altı kameranızın tüfüğinize takılı vaziyette bir fotosunu gönderirmisiniz.zira bendede aksiyon kamerası var ama tüfeğe bağlantı aparatı yok.nasıl bir aparatla bağlanıyor görüp ona göre fikir sahibi olmak isterim bendeki kamerayı ben ancak kafaya takabiliyorum.benim kullandığım kamerada likteki kameradır.
  http://global.contour.com/en/international/page/home

bmp resim yükle
Hasan ZEYBEK
1982 BALIKESİR

Çevrimdışı Savaş KAYGISIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Harun agam, sayende gözel videola izleyip duruz.Allah (C.C) senden razı olsun...tetik barmaga zeval vermesin gari....

Tavşan gurnaz ve de gonzelez amma ,sen ondan bi göynek üstünsün ALİMALLAH....Ende eniklere yazık , boyna davşi daşıddırıp durusun beline gorse neyim dakıvede yazzık bel ,boyun fıtığı  olmayıvesin gari yörük efem....

Teke'den (Antalya) selam olsun...avın hep bereketli olsun...
    FULL HD HARUN KARDEŞİM MERHABA VALLA SEN BU VİDEOYU YABAN TV'YE YOLLA BÜTÜN TÜRKİYE VE YURT DIŞINDAKİLER GÖRSÜN, ÇEKİM SÜPER, KÖPEK ÖYLE, VURULUŞ ANI OKULLARDA ZATEN DERS OLARAK GÖSTERİLMESİ GEREKİR. MAAŞALLAH EMİN OL HERGÜN AÇIP, AÇIP SEYREYLİYOM SENİN VİDEOYU, ZAFER ÇELİK KARDEŞİM DOĞRU SÖYLÜYOR SANA KUŞAK DEĞİLDE BİR ÇIRAK LAZIM, TİMİNİZE NAZAR DEĞMESİN MAŞALLAH.SELAMLAR, SEVGİLER.
1958-Ankara