Sabri Başkan Kemal abiyle komutanın derenin içinde konuşması;
Kemal Yılmaz; Yaw komutan bu gençler koşuyomu yürüyomu ben anlamadım
Komutan: Valla hacım ne ayak bunlar bilemedim..Adam gözümün önünde şov yaptı,benim tüfeği yüzüme almıycam yerlere ateş edip kuş vuruyolar elindeki mavzermi ne anlamadım... Yıllardır silahın tüfeğin içindeyim pes doğrusu
Kemal Yılmaz: Sen ne diyon komutan,adamlar her attığını vuruyo,ben attım 2 defa vuramadım mesafeyi düşün ahmet attı aynı kusu vurdu İnan bu adamları bizim üstler görse eğitimsiz şartsız koşulsuz teşlikata alırlar
Komutan: Aman hacım gözünü seviyim benden habersiz bunlarla iddaya falan girme,zaten senin gazına gelip bende yüklendim bunlara ,bunlar essahtan avcıymış...
Kemal Yılmaz: Hiç sorma komutan,bende internetten yazıyolar falan amma bende senin avcılığına güvendim ne biliyim sende benim gibi yavan avcıymıssın,yok diyo dedin boya dedin,bunlar dedim ööle avcı amma essahtan çekidekten yetişmiş...
Komutan:Bu arada hacı araba nerde biz nereye geldik olmadı bunlar daha geziyo sen belim agrıdı de bende ayagımı sakatladım diyim yoksa bizi duman eder bunlar demedi deme,çekirdek gibi çiter bizi bunlar
Kemal Yılmaz: Haklısın bencede bi bahane bulalım...Bu arada ahmetten kuş istesen ayıp olurmu çok vurdu
Komutan: Yok ayıp olmaz ben sabriden istedim bile...Eve boş dönmeyek bari olmadı fotograf cekinir geri veririz..
Kemal Yılmaz: Hacı bu arada sucuk karnını ağrıttımı benim fena ağrıyo
Komutan: Evet farklı bi tadı vardı ne etiyse artık
ve MOTOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRR
AHMET- hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
BAŞKAN- hoşgeldiniz
KEMAL- hoşbulduk
SERKAN- Eyvallah boşbulduk
AHMET- siz açsınız dır bizim buraların meşhur eşek aman at aman öh öhhhh
BAŞKAN- Yani aşk olsun ahmet sana kaç defa dedim meraya eşekle atla artık gitmiyoruz diye
AHMET - haklısın başkanım meşhur sığır etinden yapılma sucuğundan yiyelim hemen meraya geçelim
MİSAFİRLER - okey yeğen
meraya girilir başkan sazı aman tüfeği eline alır
BAŞKAN - bakın bu tüfenk dikkat edin tüfek demiyorum tüfennnnnnkkkkkk ahanda bunu doğrultacan ve atacan aman bacağınızı vurmayın hastane masrafını sizden alırım
KEMAL - Eyvallah
SERKAN Okey
AHMET - İlahi başkan pek şakacı dır bırak hastaneye niye götürüyon o kadar benzin parası bir pansuman iş tamam yanınız da yoksa pansuman alet edevat bizde 1tl ona göre
neyse av başlar ağızlar bir karış açıktır
AHMET. ya başkanım benim gördüğümü sende görüyon mu
BAŞKAN- neyi laaaaa
AHMET- ne demek neyi laaa hem sen nasıl gonuşuyon başkanım sen iyimisin
BAŞKAN- nasıl iyi olayım nasıl baksana leblebi öğütür gibi keklik öğütüyorlar
AHMET- dimeh gördün mü
BAŞKAN- görmez olaydım
AHMET- adamın biri komutan biri neydi özel kalem mi harp ci mi her niyse bahsana komutana komando atışında kekliği eleğe cevirdi
BAŞKAN- Ya bu sözel aman özel ciye dimeliiiiiii sankim terorist vuruyor mubarek vur ula vur BİZİM YAPAMADIĞIMIZI YAPIYORSUNUZ VURUN
AHMET- ayıp ediyon başkanım bak ni dimek bizim yapamadığımızı
BAŞKAN- yalan mı yalan mı daha geçenlerde kaykaycılık yapan kimdi heeee kimdi biz avlanmaya mı geldik kaykaycılık yapmaya mı geldik hadi hadi topla malzemeleri gidik ALLAH C.C tan birde hayat idamesi yapsalar bunlar bizi bile öğütür haydeeeeeeeeeeeeeee
bu arada bir ses duyulur
AHMET- Yandım ALLAH
MEMURİYET YAPIM SUNAR YÖNETMEN SERKAN ÇİMEN KAMERAMAN KEMAL YILMAZ