0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ya arkadaş bu nasıl askerlik olmuyor böyle adam sanki 5 yıldızlı tatile gitmiş gibi ya insan biraz sürünme resimleri şınav mekik falan bu tarz resimler yükler serkan ustam memedime maşallah av internet oh ne ala bu buz dağının görünen yüzü ya görünmeyeni serkan ustam göster artık şu sert yüzünü senden manşet fotolar bekliyorum-uz( değil mi ahmet) olmaz böyle olmaz olamaz
Aman yüzümüzü kara çıkarma memedim
Ahmet, Emrullah ve Fatihi arka planda gördüm ama icraat kısmında göremedim, onlarda bi icraat yokmu bu hafta?
Maşallah ellerini severim ellerini...Davşan tepikleyememişin bu hafta .....Memet diyo bunlar ne anlar keklikten diyo...diyo da diyo..
ahmedim bereketli olsun mehmet e iyilik mi yapıyon eziyet mi anlamadım garibim iç çeke çeke çekecek iç kalmayacak askerim de ya ben kınalıyı özledim kuş yok diyon ha bre vuruyon olmuyoy
dyo boyadan bahsetmiyor değil mi mehmet adam akıllı DİYO YANİ
sağlık olsun rastgele
Teşekkür ederiz Fm...İnş kısmet olursa nasip olursa serkan komutanla sizinde yanınızda keklik vurmak isterim Rastgele
inşallah beraber av yaparız da Kemal hocamla sizde keklik avı nasıl yapılır , nasıl silah kullanılır biraz fikir sahibi olursunuz.. Kalktı geliyo Kemal usta karşıla:)
Serkan Bey o Şu Şekilde olur büyük ihtimal ile ^Kalktı o da düştü Kemal ustam biz yavaş yavaş yukarı ahmet ile sabrinin yanına cıkalım ....
Sabri Başkan Kemal abiyle komutanın derenin içinde konuşması;Kemal Yılmaz; Yaw komutan bu gençler koşuyomu yürüyomu ben anlamadım Komutan: Valla hacım ne ayak bunlar bilemedim..Adam gözümün önünde şov yaptı,benim tüfeği yüzüme almıycam yerlere ateş edip kuş vuruyolar elindeki mavzermi ne anlamadım... Yıllardır silahın tüfeğin içindeyim pes doğrusu Kemal Yılmaz: Sen ne diyon komutan,adamlar her attığını vuruyo,ben attım 2 defa vuramadım mesafeyi düşün ahmet attı aynı kusu vurdu İnan bu adamları bizim üstler görse eğitimsiz şartsız koşulsuz teşlikata alırlar Komutan: Aman hacım gözünü seviyim benden habersiz bunlarla iddaya falan girme,zaten senin gazına gelip bende yüklendim bunlara ,bunlar essahtan avcıymış... Kemal Yılmaz: Hiç sorma komutan,bende internetten yazıyolar falan amma bende senin avcılığına güvendim ne biliyim sende benim gibi yavan avcıymıssın,yok diyo dedin boya dedin,bunlar dedim ööle avcı amma essahtan çekidekten yetişmiş... Komutan:Bu arada hacı araba nerde biz nereye geldik olmadı bunlar daha geziyo sen belim agrıdı de bende ayagımı sakatladım diyim yoksa bizi duman eder bunlar demedi deme,çekirdek gibi çiter bizi bunlar Kemal Yılmaz: Haklısın bencede bi bahane bulalım...Bu arada ahmetten kuş istesen ayıp olurmu çok vurdu Komutan: Yok ayıp olmaz ben sabriden istedim bile...Eve boş dönmeyek bari olmadı fotograf cekinir geri veririz.. Kemal Yılmaz: Hacı bu arada sucuk karnını ağrıttımı benim fena ağrıyo Komutan: Evet farklı bi tadı vardı ne etiyse artık