0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eleyküm selam ,bizdende selamlar tüm mehmedlere hayırlı teskereler
ve alyküm selams ende bizden ona selam söle inş... hayırlı teskereler..
ve aleyküm selam ehlen ve sehlen
müdürüm ayaklarım ağrıyor hala, bu federal fişek abi havada top ediyor 4 no şok 28 gr federal keklik düşmanı 20 de birde 20 beratta olacak,
lambro keçe tapamı diye soruyo
Gecen odasına girdiğimde bi baktım av çantası orda duruyo...Meraktan meslek icabı içine baktım dedim hırsızdan hırsıza helaldir Aaaaaa ne görüyüm içinde 4 kutu lambro fişek,bi o kadarda yelek ve fişekliğinde Baktım bunun askerlik daha bitmez bu şafak sayıyo bu fişekler bozulur dedim aldım ama inan bakmadım komutanım keçemi biormu ama manyak soda şişesi vuruyo fişek bol olunca
masllah ALLAH DAİM ETSİN, ASKERE BİRAZ ZOR GELİR AMA YAPCEK BİŞEY YOK , YAZSIN BİR KENARA ARTIK
Maşallah abi
Sağolasın Halil..Tavşanşarı göremedim bu sene
Keklikte 20 kalibreden şaşmayacaksın Ahmet, Sıcağı soğuğu yok bunun, yeterki hareketli franchi olsun.
Havalar soğudumu 20 numarayla kekliğe gidilmez diyorum Gidiceksen 12 cal tüfekle gidiceksin
sizin furduğunuzu ben 36 cal çifteyle avlıyom beyaa...yok 20 no yok 12 hareketli fıronki pehhhh....çifteylen fişek değiştirmeden 4 sıkı atıyom hareketli dibçik var bende Reklam kokan hareketler bunlar Sanki Kemal abide seninle beraber böyle bir meydan okuma yok ben iyi avcıyım yok söyle vururum biz serkanla ikimiz sizden cok vururuz falan filan...Bunlar birtakım partilerin cıkardığı spekülasyon haberler