0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Durumumu biliyorsun Burak büyük operasyon öncesi dinleneyim dedim .senin gibi kardeşimize aidat parası vermeden üyelik veririz burağım Hacı abi kumbara sağlam yine aynı yer bu senede bekliyoruz haberin ola ortak operasyon yapacağız yine.....
Ya Ziya Efem içraat yok ama Havan 1500 Adamlar Bu yoklukta Harika av yapmışlar Ellerine sağlık.Daha Güzel avlara RASTGELE .
ne uçan ne kaçan kurtulmuyor yoksa sizi bizim birime mi alsak ne de olsa dağa bayıra alışıksınız operasyon yapmak kanınızda da var rastgele
Terlik istirahati mi Yakıştıramadım vallahi senin gibi avcıya Tarık abi..Herzaman derim abi avcılık ekip işidir..Sizde bu işi çok iyi yapıyorsunuz bu sene maaşallah..Ekibe fahri üye alımları başladı mı ki ?
Maaşallah siftahı yapmışsınız beyler.Biz de başlamadı daha....
Burak ben geçen sezon üye oldum Üye kaydı devam ediyor
maşaallah güzel görüntüler daimolsun
avınız daim olsun. rastgele.
bu sene lökeşi bol olacağa benziyor devamıda gelir diyerek.RASGELE..
birde bizim bu taraflara gelse o karagözlüler ahhh ahh sadece resimlerde görmeye başladık.rastgele
yok canım bu tim bu sene cok sakat ..çok hızlılar vallahi yetışemıyecez ..avınız muhabbetınız ..dostluğunuz ..kardeşlığınız daım olsun ..nıce kazasız belasız bol avlar dılerım.."...
maşallah,güzel bir av günü olmuş, ekibe çam havasıda iyi gelmiş anlaşılançullukları birazda muğla havasına doğru ürkütüverin gari avlarınız daim olsun ,selamlarBu hafta baya ürküttük Ramazan abi güneye doğru uçuyorlardı
1 yýldýr birikmiþ aidat var efem geçen hesapladýk
Gönüllü dilekçeleri verdik kilolusunuz dediler kabul etmediler Kemal abi
Rastgele avcı tim 45 avınız daim olsun