0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Osman arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun. Evladın inşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşur. kendim Eczacı Kalfasıyım ve Devlet Hastanesi ve Özel Hastane yanlarında çalıştım hep. Yanımızda çalışan kızın çocuğu geniz etinden ameliyat oldu oda 5 yaşındaydı. Bir an önce yaptır, aynı problemleri elemanda anlatıyordu ve çok sıkıntı çektiğiniz ortada. Yalnız bu işi özel hastane değil de Devlet Hastanesinde yaptırırsanız çok daha iyi olacağına inanıyorum. Özel hastanede son anda bir şey çıkıp bademcikleri de almamız gerekir falandı filandı bin bir çevir dolap döner. Bademcik ameliyatını ben olsam asla yaptırmam ileride tekrar kontrol ettiririm. Arkadaşım bademciklerini aldırma ileriki zamanlarda tekrar kontrol et. Ama geniz etini aldır bir an önce. Ayrıca özel hastaneye girerken de fiyatı baştan anlaş sonradan oda parası bilmem ne gazlıyorlar.
estağfurullah arkadaşım ne demek. İnşallah evladın için hayırlı olan kararı vermekte Rabbim sana yardım etsin. Tekrardan geçmiş olsun. Sağlıcakla kal inşallah.
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın kardeşim keşke elimizden birşey gelsede yapabilsek duruma vakıf olanlar umarım aydınlatıcı bir şekilde yardımcı olacaklardır.....
Osman kardeşim geçmiş olsun. Senin çocuğunun yaşında bende çocuğumda yaşadım aynı sorunları. Üstelik benim çocuğumda astımda vardı çok zorluyordu. Aynı dönemde hem geniz eri hem de bademcik ameliyatı oldu hiç korkacak bişey yok. En fazla yarım saatte çıkıyorlar. Bana sorarsan fazla bekleme çünkü geniz eti çocuğun gelişiminide etkiliyor. Ilerde bademcikle ilgili bir problem yaşayıp ameliyat dediği vakit çocuk için ikinci kez sıkıntı olacak. Onun içindir ki hem geniz eti, hem de bademcik ameliyatını birlikte yaptırmak isabetli olacaktır. Acil şifalar dilerim.
bence burda yarar ve zarar ilişkisine bakın.eger bademcikleri aldırırsanız ne olacak aldırmassanız ne olacak.lütfen bu durumu bademcikli iken ve bademciksiz iken geçirebileceği rahatsızlıklar ve kullanacagı ilaçlar açısındada degerlendirmeyi unutmayın.hastalıkdan daha kötusu kullanılan ilaçlar.(ne kadar çok ilaç kullanılırsa o kadar direnç kazanır ve bi daha aynı ilaç ve miktarı etkietmeyebilir.belli bi doz sonrası tabi.)bademcik ve geniz eti ameliyatları kısa suren ve riski az olan ameliyatlardır.şimdiden çok geçmiş olsun.
osman kardeşim çok sevindim çocuk bu başka birşeye benzemiyor ki bir diken bile batsa parmağına hop oturup hop kalkıyoruz değil mi geçmiş olsun inan ki okurken sevincimden ağlayacak oldum
Geçmiş olsun kardeşim çok sevindim RABBİM daha büyük sıkıntı vermesin çok şükür...........
Geçmiş olsun. İnşaallah bundan sonra gayet sağlıklı bir hayat sürer