Gönderen Konu: SİZLERİN FİKİRLERİ BENİM İÇİN HER KONUDA ÇOK ÖNEMLİ  (Okunma sayısı 7823 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Osman Ş.İNCE

• *
  • AFFETMEK ; İYİ İNSANLARIN İNTİKAMIDIR...
merhabalar değerli forumcular.her konuda olduğu gibi bu konuda da yine sizlerin fikirlerine baş vurmayı uygun gördüm.ellerinizden öper 4 yaşını bitirmiş ve 5 yaşından gün almış bir oğlum var.geniz eti problemi vardı.5 yaşına girmesini bekliyorduk.son zamanlarda da geniz etinin iyce büyümüş olduğunu düşünerek doktora gittik.artık geceleri sık sık uyanmaya , aşırı terlemeye , horlamaya , başladı bu yüzden doktora bir görünelim dedik.mersinin iyi sayılan bir kulak burun boğazcıdan randevu aldık.geniz eti tamam zaten alınmalı ama bademciği de almamız gerekir dedi.tabi biz ailesi olarak şok olduk.bademcik hiç hesapta yoktu.doktor her ne kadar hemen alalım desede ben acele etmeyerek doktordan bir kaç gün istedim.bu esna da da iki ayrı devlet hastahamesi doktoruna daha gösterdim.bu arada bizim gittiğimiz ilk yer özel bir hastahane.toplamda 4 ayrı kulak burun bogazcıya gittim.bunların 4 ününde ortak fikri geniz etinin alınması.2 sinin ortak fikri sadece geniz etinin alınması , 2 sinin de ortak fikri ise henüz bademciğin alınmasına çokta gerek olmadığı biraz daha beklenebileceği.tabi öyle bir hale geldim ki.baba olarak herkes kararı benden bekliyor.oğlum sonuçta 5 yaşında kendi adına bir karar veremeyecek yaşta.bademciği de aldırırız sonra oğlum sürekli hasta olur çok üzülürüm diye bir türlü karar veremedim.size sormak istediğim ise siz olsanız ne yapardınız ??? bu arada doktorların dediğine göre bademcik orta büyüklükteymiş.şaştım kaldım vallaha.pazartesi ameliyat için randevu aldım almasına da şuan sadece geniz etinimi aldıracaz yoksa hem bademciği hem geniz etini her ikisinide mi aldıracağız bir karar veremedim...ilk doktora sordum.alınmasımı iyi alınmaması mı diye.o kadar çok aldık sonra gelip iyiki aldırmışız bademciği diyende oldu diyor ;bazılarınada alınması lazım dedim aile aldırmadı sonrasında da hiç problem yaşamamışlar , iyikide aldırmamışız diyende oldu karar sizin diyor...bende size sormak istedim.mutlaka yakınlarından bu durum ile karşılaşmış olanlarımız vardır :(
Osman Şahin İNCE
1985 MERSİN
Çıraklığını yapmadığın işin , Ustalığını yapmayacakmışsın...

Çevrimdışı Cüneyt ESMER

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Ynt: SİZLERİN FİKİRLERİ BENİM İÇİN HER KONUDA ÇOK ÖNEMLİ
« Yanıtla #1 : 16 Kasım 2013, 22:40:22 »
   Osman arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun. Evladın inşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşur. kendim Eczacı Kalfasıyım ve Devlet Hastanesi ve Özel Hastane yanlarında çalıştım hep.  Yanımızda çalışan kızın çocuğu geniz etinden ameliyat oldu oda 5 yaşındaydı. Bir an önce yaptır, aynı problemleri elemanda anlatıyordu ve çok sıkıntı çektiğiniz ortada. Yalnız bu işi özel hastane değil de Devlet Hastanesinde yaptırırsanız çok daha iyi olacağına inanıyorum. Özel hastanede son anda bir şey çıkıp bademcikleri de almamız gerekir falandı filandı bin bir çevir dolap döner. Bademcik ameliyatını ben olsam asla yaptırmam ileride tekrar kontrol ettiririm.
    Arkadaşım bademciklerini aldırma ileriki zamanlarda tekrar kontrol et. Ama geniz etini aldır bir an önce. Ayrıca özel hastaneye girerken de fiyatı baştan anlaş sonradan oda parası bilmem ne gazlıyorlar.
  • Yan-yana Patlar
  • Alt-üst Patlar
  • Sıralı Patlar

Çevrimdışı Osman Ş.İNCE

• *
« Yanıtla #2 : 16 Kasım 2013, 22:48:28 »
   Osman arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun. Evladın inşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşur. kendim Eczacı Kalfasıyım ve Devlet Hastanesi ve Özel Hastane yanlarında çalıştım hep.  Yanımızda çalışan kızın çocuğu geniz etinden ameliyat oldu oda 5 yaşındaydı. Bir an önce yaptır, aynı problemleri elemanda anlatıyordu ve çok sıkıntı çektiğiniz ortada. Yalnız bu işi özel hastane değil de Devlet Hastanesinde yaptırırsanız çok daha iyi olacağına inanıyorum. Özel hastanede son anda bir şey çıkıp bademcikleri de almamız gerekir falandı filandı bin bir çevir dolap döner. Bademcik ameliyatını ben olsam asla yaptırmam ileride tekrar kontrol ettiririm.
    Arkadaşım bademciklerini aldırma ileriki zamanlarda tekrar kontrol et. Ama geniz etini aldır bir an önce. Ayrıca özel hastaneye girerken de fiyatı baştan anlaş sonradan oda parası bilmem ne gazlıyorlar.

çok çok saolun.  parasal olarak sonrasında problem olmayacağına emin olduğum bir hastahane.400 tl dediler ameliyat için.çok çok 500 veya 600 derler ama onu bile diyemezler daha doğrusu demezler.ayrıca ben bademciği almayın dersemde almazlar.tabiri caizse mersini yedim içtim.en iyi kulak burun bogazcıyı buldum sanıyorum.oda zaten ben olsam bademciğinde alınmasını isterim dedi ama siz bilirsiniz dedi.sonra kendi aile hekimimize gittik oğlanla.oda bademcik alınması çok problem deyil hatta bazı durumlarda alınmaması problem alınmasından korkmayın dedi.ama işte inanın bende şuan aynı sizin gibi düşünüyorum.3 ayda bir kontrol ettirerek geniz etini aldırmayı ama bademciği aldırmamayı düşünüyorum.devlet hastahanesinde ameliyat ettirmemeye gelincede , gerçekten çok kalabalık.birşey sormak istesen bile soramıyosun.kaldı ki hem hastahane hem doktora da gerçekten güveniyorum...mesajınız için çok teşekkürler,zahmet edip yazdınız.hakkınızı helal edin...ALLAH razı olsun...
Osman Şahin İNCE
1985 MERSİN

Çevrimdışı Cüneyt ESMER

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #3 : 16 Kasım 2013, 22:53:20 »
estağfurullah arkadaşım ne demek. İnşallah evladın için hayırlı olan kararı vermekte Rabbim sana yardım etsin. Tekrardan geçmiş olsun. Sağlıcakla kal inşallah.
  • Yan-yana Patlar
  • Alt-üst Patlar
  • Sıralı Patlar

Çevrimdışı Osman Ş.İNCE

• *
« Yanıtla #4 : 16 Kasım 2013, 22:55:54 »
estağfurullah arkadaşım ne demek. İnşallah evladın için hayırlı olan kararı vermekte Rabbim sana yardım etsin. Tekrardan geçmiş olsun. Sağlıcakla kal inşallah.

çok çok saolun.amin inşallah hayırlı olan kararı veririz...
Osman Şahin İNCE
1985 MERSİN

Çevrimdışı Tarık ÖSTLÜER

• Onursal Üyemiz
  • zordur dağcı olmak
« Yanıtla #5 : 16 Kasım 2013, 23:04:08 »
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın kardeşim keşke elimizden birşey gelsede yapabilsek duruma vakıf olanlar umarım aydınlatıcı bir şekilde yardımcı olacaklardır.....
Tarık ÖSTLÜER
1982 MANİSA

Çevrimdışı Osman Ş.İNCE

• *
« Yanıtla #6 : 16 Kasım 2013, 23:07:14 »
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın kardeşim keşke elimizden birşey gelsede yapabilsek duruma vakıf olanlar umarım aydınlatıcı bir şekilde yardımcı olacaklardır.....

vallaha çok zormuş abi.kendim daha önce hem bel fıtığından hem kıl dönmesinden ameliyat oldum.hiç birini de bu kadar araştırmamıştım.işin içine evlat girince durum çok farklıymış.birde öyle bir durum ki bademciğin bazı durumlarda alınması bazı durumlarda da alınmaması iyiymiş...sanırım en güzeli hekime bırakmak dicem ama işte oda alınsın diyor...bakalım abi pazartesi ola hayrola...
« Son Düzenleme: 16 Kasım 2013, 23:08:15 Gönderen: Osman.Ş İNCE »
Osman Şahin İNCE
1985 MERSİN

Çevrimdışı Kadir ÇALIKLI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 16 Kasım 2013, 23:38:25 »
OSMAN BEY ÇOK GEÇMİŞ OLSUN GENİZ ETİ VE BADEMCİKLERİN ALINMASI AYNI ANDA OLABİLİR
BADEMCİKLERİN ALINMA SEBEBİ YILDA 8 KEZ İLTEHAPLANMASI ÇOCUĞU YIL İÇERİSİNDE PERFORMANSINI DÜŞÜRMESİ ROMATİZMAL ATEŞE SEBEB OLMASI GİBİ DİR
BİR HEKİM MUTLAKA ENDİKE OLDUĞU İÇİN BADEMCİKLERİ ALIR İÇİNİZ RAHAT OLSUN
Kadir ÇALIKLI
1972 UŞAK

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #8 : 16 Kasım 2013, 23:39:49 »
Öncelikle geçmiş olsun. Allah daha büyük dert vermesin, bu da hallolur Allah'ın izniyle. Geniz etini bilmiyorum ama bademcikle ilgili kendimden bildiğimi anlatayım. Benim bademcikler küçükken sıkça şişiyordu. Bir soğuk algınlığı gibi bir şeyden sonra doktor bademciği alınırsa iyi olur demiş. Sebebi de bademciğin şişmesi yani iltihap. Sağlıklı bir şey değil. Fakat başka rahatsızlığa sebep olmazsa, zemin olmazsa pek önemli de değil. Benimki alınmadı, hala duruyor. Yine şişer arada ama ötesini bilmiyorum. Bademciğin iyi yanı boğazdan giren mikropları yakalaması ve solunum yollarının aşağısına inmesini engelmmesi. Yani olması da gerekli. Sıkça şişerse de vücutta sık sık iltihap olduğu anlamına gelir. Alınmasıyla alınmaması çizgi çocuğun durumuna ve doktorun takdirine bağlı. Aile doktoru çocuğun sağlık geçmişini daha yakından bileceğine göre, iyi de doktorsa en doğru yönlendirmeyi yapacaktır sanıyorum. Yine sorun, neden alınsın veya alınmasın diyor diye de sorabilirsiniz doktorlara. Tekrar geçmiş olsun.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Davut KONUŞ

• *
« Yanıtla #9 : 17 Kasım 2013, 02:02:53 »
Osman kardeşim çok geçmiş olsun. Benim büyük kızların ikisininde hem bademcikleri hem geniz etleri alındı. Alınmadan önce sık sık rahatsızlanıyorlardı. Alındıktan sonra herhangi bir problem yaşamadık. Ancak yeni öğrendiğim bir durum var. Bir arkadaşın kızının da sık sık bademcikleri şişip iltihap yapıyordu. En son aldırmaya karar verdiler. Tesadüfen hastaneye yeni gelen bir doktorla tanışıyorlar, doktor birde ben bakayım diyor. Meğerse çocuğun bademceklirinde sorun yokmuş. Tamammen alerjik bir durummuş. Bu yüzden birçok çocuğun gereksiz yere bademcikleri alınmış. Öncelikle geniz eti ameliyatını bir kaç gün erteleyin. sonra çocuğun alerjik bir durumu var mı yok mu onu araştırın daha sonra karar verin. Rabbim acil şifalar versin...
Davut KONUŞ - 1975-Afyon - 0 RH (-) Negatif - 0.507.603 00 39

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
« Yanıtla #10 : 17 Kasım 2013, 09:24:05 »
osman kardeşim öncelikle geçmiş olsun ben bademcik rahatsızlığını çok ciddi noktalarda yaşayan birisiydim kolay kolay hastalanmaz ama bademcik şiştiğinde yatağa yatar kulağıma eklem yerlerime vurur boğazım kapanır duruma gelirdim yaş 19 dayken aldırdım çok şükür çok rahatım.
ben size aldırın ve ya aldırmayın demek istemiyorum ama ben şuan çok rahatım
doktorların bademciği almak istemelerindeki sebeb tıkanmayla ilgili ise başka birkaç doktora daha gösterin içiniz rahat etsin neticede ben aldırdım rahatım ama herkes rahat eder mi bilemem  gereksiz bir bademcik alımı neden gerçekleşsin ki neticede vücudun sigortası durumunda olan bir uzuv
tekrar geçmiş olsun
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Osman Ş.İNCE

• *
« Yanıtla #11 : 17 Kasım 2013, 10:07:35 »
herkese iyi dileklerinden dolayı çok teşekkür ederim.zahmet edip yazanların elleri dert görmesin ,haklarınızı helal edin.gelen yorumlardan da anlıyorum ki sanırım en güzeli doktora güvenmek.aslında kendimde bademcik hastasıyım.arada birde olsa bademciğim iltihap yapar.iki defasında fark edemedim.iltihap kana karışmış.ben 1 saatinde içinde resmen ölüp dirildim.bilincimi dahi kaybettim.bayıldım.gözlerimi hastahanede açtım.aslında bademciğin alınmasının bu yönden bakınca bir sakıncası yok gibi.akşamdan beridir nette okuyorum.amerika da bademciğin alınması ile ilgili bir araştırma yapmışlar.bademciğin alınmış olmasının herhangi bir rahatsızlığı beraberinde getirmediğini anlamışlar.pazartesi sabahı doktorla bir daha konuşup illaki bademciğide alalım derse doktorumuza bırakacam.
Osman Şahin İNCE
1985 MERSİN

musa karakuşçu

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 17 Kasım 2013, 10:55:01 »
osman öncelikle geçmiş olsun,,,allah c.c acil şifalar ihsan etsin işi ehline bırakmalı, 10 doktor gezdiysen 8 i aynı cevabı verdiyse 8 inin dediği olmalı, işi ehline vermek lazım derler hep,,,
geçmişolsun,,,

Çevrimdışı Aşkın ÖZBAY

• *
« Yanıtla #13 : 17 Kasım 2013, 11:15:18 »
Osman kardeşim geçmiş olsun. Senin çocuğunun yaşında bende çocuğumda yaşadım aynı sorunları. Üstelik benim çocuğumda astımda vardı çok zorluyordu. Aynı dönemde hem geniz eri hem de bademcik ameliyatı oldu hiç korkacak bişey yok. En fazla yarım saatte çıkıyorlar. Bana sorarsan fazla bekleme çünkü geniz eti çocuğun gelişiminide etkiliyor. Ilerde bademcikle ilgili bir problem yaşayıp ameliyat dediği vakit çocuk için ikinci kez sıkıntı olacak. Onun içindir ki hem geniz eti, hem de bademcik ameliyatını birlikte yaptırmak isabetli olacaktır. Acil şifalar dilerim.
Aşkın ÖZBAY
1963-Ankara

Çevrimdışı Osman Ş.İNCE

• *
« Yanıtla #14 : 17 Kasım 2013, 12:47:06 »
Osman kardeşim geçmiş olsun. Senin çocuğunun yaşında bende çocuğumda yaşadım aynı sorunları. Üstelik benim çocuğumda astımda vardı çok zorluyordu. Aynı dönemde hem geniz eri hem de bademcik ameliyatı oldu hiç korkacak bişey yok. En fazla yarım saatte çıkıyorlar. Bana sorarsan fazla bekleme çünkü geniz eti çocuğun gelişiminide etkiliyor. Ilerde bademcikle ilgili bir problem yaşayıp ameliyat dediği vakit çocuk için ikinci kez sıkıntı olacak. Onun içindir ki hem geniz eti, hem de bademcik ameliyatını birlikte yaptırmak isabetli olacaktır. Acil şifalar dilerim.

çok teşekkür ederim çok saolun. son kararım bu yönde olacak gibi.güvendiğim bir çocuk doktorunu aradım.oda bizim gittiğimiz kulak burun boğaz doktorunu tanıyor.o alınsın dediyse mutlaka gerek görmüştür dedi.şimdi geniz etini aldırıp , ilerde  bademciği de gerekirse aldırma fikrine hiç sıcak bakmadı.çocuga iki kez narkoz a hiç gerek yok , çocuğu iki kez yıpratmayın dedi ve son olarak bizde doktordan bir kez daha bakmasını isteyecez sonrasında da doktorumuza bırakarak gerekiyorsa aldıracağız...
Osman Şahin İNCE
1985 MERSİN

Çevrimdışı Muhammet DÖNMEZ

• Müdavim Üyemiz
  • "Eğitimin gerçek amacı uyandırmaktır."
« Yanıtla #15 : 17 Kasım 2013, 17:02:40 »
bence burda yarar ve zarar ilişkisine bakın.eger bademcikleri aldırırsanız ne olacak aldırmassanız ne olacak.lütfen bu durumu bademcikli iken ve bademciksiz iken geçirebileceği rahatsızlıklar ve kullanacagı ilaçlar açısındada degerlendirmeyi unutmayın.hastalıkdan daha kötusu kullanılan ilaçlar.(ne kadar çok ilaç kullanılırsa o kadar direnç kazanır ve bi daha aynı ilaç ve miktarı etkietmeyebilir.belli bi doz sonrası tabi.)

bademcik ve geniz eti ameliyatları kısa suren ve riski az olan ameliyatlardır.şimdiden çok geçmiş olsun.
  • Ataneo 12
  • Stoeger m2000
  • Pointer & Drahtaar
Muhammed DÖNMEZ
1986 KÜTAHYA-İZMİR
laboratuvar teknikeri

Çevrimdışı Osman Ş.İNCE

• *
« Yanıtla #16 : 17 Kasım 2013, 17:20:57 »
bence burda yarar ve zarar ilişkisine bakın.eger bademcikleri aldırırsanız ne olacak aldırmassanız ne olacak.lütfen bu durumu bademcikli iken ve bademciksiz iken geçirebileceği rahatsızlıklar ve kullanacagı ilaçlar açısındada degerlendirmeyi unutmayın.hastalıkdan daha kötusu kullanılan ilaçlar.(ne kadar çok ilaç kullanılırsa o kadar direnç kazanır ve bi daha aynı ilaç ve miktarı etkietmeyebilir.belli bi doz sonrası tabi.)

bademcik ve geniz eti ameliyatları kısa suren ve riski az olan ameliyatlardır.şimdiden çok geçmiş olsun.

inşallah dediğiniz gibidir.inşallah bizim için kolay olur.sabah doktorla tekrar konuşacağım.yine doktor almak isterse aldıracağız yok kalsın dersede kalacak.alınması ne kadar zorsa alınmaması da bizim için bir o kadar zor.her iki durumda da karar vermek çok zor.çocuk doktoru ve aile doktorumuz eğer alınması gerekiyorken aldırmassanız , ilerde aldırdığınızda çocuğa ikinci kez narkoz vermek zorunda kalarak çocuğu hiç yoktan boşu boşuna yıpratacaksınız diyor.ne yapsam ne etsem tek sonuç çıkıyor oda hekime güven...
Osman Şahin İNCE
1985 MERSİN

Çevrimdışı Osman Ş.İNCE

• *
« Yanıtla #17 : 18 Kasım 2013, 22:28:40 »
RABBİME binlerce kez şükürler olsun ki , oğlumu bugün ameliyat ettirdik.başarılı güzel bir ameliyat geçirmiş.normalinden bayağı büyük olan bademciğinin biri ile , geniz etini aldı doktorumuz.ameliyattan hemen sonra oğlum 1 saat aralıksız ağladı ama şimdi çok iyi çok şükür.bu arada 2 kez uyudu uyandı ve oğlumu 2 yıldır ilk defa ağzı kapalı uyurken gördüm.uyurken burnundan nefes alabildiğini gördüm.horlamadığını ve zorlanmadan nefes aldığını gördüm.bunların güzelliğinin tarifi anlatılmaz.dün gece sıkıntıdan çok az uyumuştum ama korkacak bişey yokmuş.konu ile ilgili yorum yapan ,görüş bildiren tavsiye ve önerilerini esirgemeyen ,yorum yazmak isteyipte herhangi bir sebepten dolayı yazamayan herkesten ALLAH razı olsun.sizin yazdıklarınız beni o kadar rahatlattı ki anlatamam.herkese çok çok teşekkürler...
« Son Düzenleme: 18 Kasım 2013, 22:30:17 Gönderen: Osman.Ş İNCE »
Osman Şahin İNCE
1985 MERSİN

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
« Yanıtla #18 : 18 Kasım 2013, 22:50:06 »
osman kardeşim çok sevindim çocuk bu başka birşeye benzemiyor ki bir diken bile batsa parmağına hop oturup hop kalkıyoruz değil mi geçmiş olsun inan ki okurken sevincimden ağlayacak oldum
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Tarık ÖSTLÜER

• Onursal Üyemiz
  • zordur dağcı olmak
« Yanıtla #19 : 18 Kasım 2013, 23:16:30 »
Geçmiş olsun kardeşim çok sevindim RABBİM daha büyük sıkıntı vermesin çok şükür...........
Tarık ÖSTLÜER
1982 MANİSA

Çevrimdışı Kadir GONAYDIN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #20 : 19 Kasım 2013, 08:26:38 »
Geçmiş olsun. İnşaallah bundan sonra gayet sağlıklı bir hayat sürer
Kadir GONAYDIN-1978 İstanbul - Beylikdüzü

Yedi yaşında ki bir çocuk kalbimizdekileri bilse dağların arkasına kaçarız. Mevla (c.c.) her şeyi biliyor, hiç utanmıyoruz.

Çevrimdışı Osman Ş.İNCE

• *
« Yanıtla #21 : 19 Kasım 2013, 08:47:24 »
osman kardeşim çok sevindim çocuk bu başka birşeye benzemiyor ki bir diken bile batsa parmağına hop oturup hop kalkıyoruz değil mi geçmiş olsun inan ki okurken sevincimden ağlayacak oldum

işin en zoru 5 yaşında bir çocuğun herşeyden habersiz ve kendi başına bir karar verememesi.çocuğunuz adına bir karar vereceksiniz ve verdiğiniz karar kötü olursa ilerisi için bu sizin için misli misli üzüntü demek.o yüzden çok zor.iyi dilekleriniz için çok saolun.düşmanım yok ama böyle şeyleri düşmanım dahi yaşasın istemem...
Geçmiş olsun kardeşim çok sevindim RABBİM daha büyük sıkıntı vermesin çok şükür...........
amin abi inşallah vermez.2 ay içinde başımdan geçenler.15 aylık kızım 10 gün hastahanede yattı.ağzındaki yaralardan dolayı hastahaneye girdik ,koşa koşa yürüyen çocuk hastahaneden çıktığında 15 gün yürüyemedi.verilen ilaçlardan birisi kanda iltihap yapmış ve çocuk yürüyemez oldu.o geçirdiğimiz 15 gün çok çok zordu.sonra büyük bir trafik kazası geçirdik.20 gün oluyor.çok şükür onda da hiç birimizde bişey yok.şimdi oğlumun ameliyatı.buda aslında basit bir ameliyat ama hepsini üst üste koyunca bayağı bir yıprandığımı hissettim.babalığın zorluğunu ,sorumluluk duygumu 5 yıldır ilk defa bu kadar hissediyorum...
Osman Şahin İNCE
1985 MERSİN

Çevrimdışı Osman Ş.İNCE

• *
« Yanıtla #22 : 19 Kasım 2013, 08:48:23 »
Geçmiş olsun. İnşaallah bundan sonra gayet sağlıklı bir hayat sürer

çok saolun çok teşekkür ederim.inşallah sizinde dediğiniz gibi bundan sonra sağlıklı bir hayat sürer...
Osman Şahin İNCE
1985 MERSİN

Çevrimdışı Zafer ÇELİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #23 : 19 Kasım 2013, 09:27:35 »
Allah (C.C) şifa versin...Rabbim , ailenize sağlıklı,mutlu,huzurlu günler nasip etsin...

ZAFER ÇELİK
1975 ANTALYA
upload images

Çevrimdışı Erdinç ŞEN

• *
  • VATAN MİLLET SAKARYA
« Yanıtla #24 : 19 Kasım 2013, 09:40:26 »
geçmiş olsun cenabı allah bir daha böyle acılar yaşatmasın dileğiyle aynı sorun benim oğlumdada vardı
bak bundan sonra göreceksinki gelişmesinede çok büyük yardımı dokunacaktır bu amelliyatın
erdinç - 1977
0 545 340 00 08