0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
siz halen daha yaban tv ve onlarin parali calisanlarini dinliyor ve ya muhatapmi aliyorsunuz Avci nin ve surdurulebilir avciligin bir numarali dusmani YABAN TV...
Bu kadar asap bozmaya değecek bir haber mi bu Kemal Bey? O kadar üzülmeyin. Ayrıca ne kadar sinirlensek de sosyal ortamlarda yazdıklarımızı göndermeden bir sefer daha düşünmemiz gerektiğini düşünüyorum. Çünkü haklıyken kendimizi haksız duruma düşürebiliriz. Bence ifadenizi değiştirip aynı konuyu yine açabilirsiniz.
not: av tüfeğini ruhsata işletirken maliyeden borcu yoktur kağıdı istiyorlar artık arkadaşlar.haberiniz olsun..hergün yeni yeni şeyler..bakalım daha neler çıkıcak..
Bu meydanlar zenginlere kalacak günün birinde hatırlarsınız bu sözümü saygılar...
''not: av tüfeğini ruhsata işletirken maliyeden borcu yoktur kağıdı istiyorlar artık arkadaşlar.haberiniz olsun..hergün yeni yeni şeyler..bakalım daha neler çıkıcak..abi ne zaman oldu bu iş? ben cuma günü hem yeni işletme hem de devir teslim yaptım istemediler.'' daha bize öyle bi haber gelmedi