kamil beyin söyledikleri doğru.yalnız şöyle bişey de var kullanma kılavuzunda 28 gram altında fişek kullanmayınız diyor.tüfek zaten soğuk hava ve ağır dolular için tasarlanmış.ilk aldığımda 28 gram fişekleri 1 attıysa 1 sıkıştırdı.tüfek yayları daha yumuşamamıştı.biraz kullandım 2-3 ay sonra takır takır saydırıyor şu an.zaten bence 24 gram av fişeği değil trap fişeği.çok güzel bir seçim yapmışsınız güle güle kullanın.
Umut bey benim tüfeğim meca fişekte hiç sıkıştırma yapmadıki.
36 ile başladım çatır çatır. 32 gramda dediğim gibi omuz boşluğuna yaslamadan attım tam. ozaman 2 kez üst üste hafif tetik düşürerek denedim. tam atamadı. lakin peşinden devam ettim 28 lerde sıkıntısız boşaltıyordu. dün arkadaşımın tüfeini mahvettiğini düşündüğümüz sterling marka fişek alıp bir kutu denedik. fiyasko. kutu yarısı tutukluk yaptı. sadece benim tüfektemi sorun var fişektemi diye denemek için attık. ben ucuz fişek atacağım zaman meca dan şaşmam. ama avda bp ve rc fişeklerini tavsiyeleriniz üzerine kullanacağım. soğukta 32-34 benim için yeterli keyfi veren grmaajlar.
üzerine pek çıkmayı düşünmüyorum. ha ördek olur
34-36 düşünebilriim duruma göre.
ilginiz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.