Gönderen Konu: GÜVENİLİR AV BAYİİ  (Okunma sayısı 3841 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Harun KOCA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
GÜVENİLİR AV BAYİİ
« : 15 Kasım 2013, 21:17:56 »
Herkese iyi akşamlar Ankarada güvenilir bir av bayii tavsiye edebilecek arkadaş yada ustalardan yardım bekliyorum.
almak istediğim fişek RC S4 33 GR 6 YADA ROTWAİL 32 gr 6  no  bunların sahte olma imkanı varmı .sahtesi nasıl anlaşılır.Ayrıca tavsiye edebileceğiniz internet alış veriş sitesi varmı.ama lütfen kullandıysanız tavsiye edin kulaktan dolma bilgileri aktarmayın.
ÖNCE VATAN
1978 ankara

Çevrimdışı Veli TOKCAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: GÜVENİLİR AV BAYİİ
« Yanıtla #1 : 15 Kasım 2013, 21:33:00 »
burdur yıldız satış fab da HALİL KARA(avlakda üye) babası ortaklarından ve rc bölge bayii.en ufak birsey olmaz ben kefilim ve burdur avcl kulubü  olarak ordan alıyoruz kutusu 20 tl  konus ara para gönder isteğin kadar yollarlar sahtesi olmaz yamukluk olmaz
1962....BURDUR AVC. KULB                BURDUR

Çevrimdışı Harun KOCA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 15 Kasım 2013, 21:39:33 »
burdur yıldız satış fab da HALİL KARA(avlakda üye) babası ortaklarından ve rc bölge bayii.en ufak birsey olmaz ben kefilim ve burdur avcl kulubü  olarak ordan alıyoruz kutusu 20 tl  konus ara para gönder isteğin kadar yollarlar sahtesi olmaz yamukluk olmaz

Teşekkürler Veli bey ama burdur biraz uzak olmazmı ama yinede bir tel verme imkanınız varsa sevinirim.
ÖNCE VATAN
1978 ankara

Çevrimdışı Ümit TAŞER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 15 Kasım 2013, 22:44:40 »
Harun Bey, imar ticarette oldukça fişek çeşidi mevcut, yaklaşık 20 yıllıkda esnaf. Sorunlu birisi olsa barınamazdı şimdiye kadar. Çankırı caddesinde bir bakın derim ben.
  • Akkar altay 61slug, 66 seritsiz, 71 seritli
  • Huglu 104A 76cm super poze

The following users thanked this post: Davut ATACA

Çevrimdışı Serkan ÇİMEN

• Müdavim Üyemiz
  • Bazıları sürat sever....
    • izmirchoketube
« Yanıtla #4 : 15 Kasım 2013, 23:12:37 »
http://www.gungorav.com.tr/ bu siteden veya direk iletişim numaralarından arayıp güvenle alış veriş yapabilirsiniz. Bir çok fişeğinde Türkiye ithalatcısıdırlar.
Bu ara yeni fioocchi fişekler geldi . Bayi karı olmadan direk toptan fiyatına parakende alabilirsiniz kargo vs de yardımcı olurlar.
Rastgele ..
Sarsılmaz SAR-9 9x19
Sarsılmaz K2-45 45 Acp
Ata Turqua 308 win
Browning A500
Breton Çakır

Çevrimdışı Veli TOKCAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 16 Kasım 2013, 00:21:40 »

Yıldız Silah Pazarlama Nak. San. Tic. Ltd. Şti.
Adres: Yeni Mah. Seymen cad. No:19/A  BURDUR      halil kara burdur........harun by fişekler  sonucta kargo ile alınacak .2 gün içinde elinde uzak yakın yer yok artık
Tel: 0248 233 99 53
1962....BURDUR AVC. KULB                BURDUR

Çevrimdışı Akif ARSLAN

• *
« Yanıtla #6 : 16 Kasım 2013, 13:47:37 »
Aksu Av  'ı tavsiye ederim. Hiçbir yerde bulamayacağınız fişekleri bile bulabilirsiniz. Bu işi babadan öğrenen tertemiz bir kardeşimiz. Karaman ilindedir iş yeri. Küçük bir il olsa da bağlantıları büyüktür Aksu Av 'ın.
Akif ARSLAN
1980 KARAMAN

Çevrimdışı Akif ARSLAN

• *
« Yanıtla #7 : 16 Kasım 2013, 13:49:12 »
Harun bey, ayrıca o dediğiniz fişeklerle ilgili sitede uzun süren yorumlaşmalar oldu. S4 diye ararsanız bulursunuz sanıyorum.Eski kullanıcılar oldukça memnunken son serileri kullananlar son derece şikayetçiler. Bilginiz olsun.
Akif ARSLAN
1980 KARAMAN

Çevrimdışı Sedat BABAOĞLU

• *
  • [quo3.msg
« Yanıtla #8 : 29 Kasım 2013, 11:00:04 »
başkent av tavsiye derim demet 6.cadde
sedat babaoğlu 1976 mardin. 5323861267batıkent{ANKARA
resim upload servisleri

Çevrimdışı Hakan SEÇKİN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 29 Kasım 2013, 11:18:44 »
kesinlikle kafkas av raşit dinç. antalyada bir arkadaşım hep oradan sipariş veriyor bizim içinde sipariş verdi mühre aldık düdük aldık herşey sorunsuz. tavsiye ederim
Hakan SEÇKİN
1975 ANTALYA
BEN HAYATIMDA 2 MUSTAFA İSMİNİ ÇOK SEVDİM 1.CİSİ EY MÜMİNLERİM DİYEN SAV MUHAMMED MUSTAFA 2.Sİ EY YÜCE MİLLETİM DİYEN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. BİR YILDIZ VAR KANINDAN YADİGAR, BİR DE HİLAL UNUTTUN MU ÇOCUK? SADECE BİR CADDE ADI DEĞİLDİR İSTİKLAL.