Belki bilen arkadaşlar vardır, elimdeki Ata Neo dan çok memnun olmama rağmen kundak uyumsuzluğu nedeniyle satışa çıkarmışdım. İnternette Stoeger hakkında genelde olumlu yorumlar okumam nedeniyle, yerine bir de Stoger M 2000 Deluxe alıp deneyeyim dedim. Ancak, mevcut şartlarım gereği tüfeği görme deneme şansım yoktu. İnternette bulduğum bilgiler de beni tatmin etmediği için, fabrikasını aramaya karar verdim.
Stogerin İnternet sitesinde bulunan numarayı aradım. Otomatik santral çıktı, o numarayı tuşla bekle, bu numarayı tuşla bekle, bekle bekle bekle....., en sonunda bir bey çıktı. Tam bir şey diyecek oldum, "ben güvenliğim hiç yorulmayın" deyip sağolsun bana komandoav ın telefonunu verdi.
Daha sonra komandoavı aradım. Sağolsun komandoavda telefondaki arkadaş bütün sorularıma sabırla cevap verdi. Sonuçta en doğru kararın Stoeger almamak olduğuna kanaat getirdim. Çünkü daha şimdiden muhatap bulamıyordum. Yarın bir sorun çıksa kimi arayıp bulacağız.
Sonra Ata neo lar için dipçik açı ayar seti çıktığını öğrendim. Ata Arms fabrikayı aradım. Aldığım cevap tüfeğimi kargoyla gönderdiğim takdirde hem tüfeğimin bakımının yapılacağı, hem de dipçik ayarının istediğim gibi yapılacağıydı. Sezon ortası olduğunu söylediğimde, bu işlemin kargo dahil en fazla 1 hafta süreceği söylendi. Üstelik ödeyeceğim ücret, yalnızca kargo ücreti olacak...
İki ayrı firma, iki ayrı müşteri hizmeti anlayışı...
Takdir ve yorum sizlerin...