Gönderen Konu: Sipahiler Av Bayii ve Sorunlu Sterling Av Fişeği İade Reddi  (Okunma sayısı 16198 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı M.Ziya DONMA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Sipahiler Av Bayii ve Sorunlu Sterling Av Fişeği İade Reddi
« Yanıtla #25 : 02 Ocak 2015, 10:12:27 »
Eski bir konu olacak ama cevap yazmak istedim.

Sipahilerden hep alışveriş yaparım tüfeğimde sipahidir.Oradan bir kutu sterling aldım hiç nefes aldırmadan attım bir tane bile patlamayan sterling yada muadil bir fişek olmadı.Bu tarz ürünler gıda gibidir açtığınız an değişim eğer tanıdık değilseniz yapılacak birşey değil.

Ben kendileriyle çok alışveriş yaptım hiç aksi bir durum olmadı.Gidip farklı bir ürünle değişim talep etmişsiniz hemde avrupa fişekle.Mantıklı satıcı bu değişim isteğini kabul etmez zaten.Siz bakkal olsanız ısırılmış gofreti geri alırmıydınız ? Ayrıca fişekler sorunlu çıkıyorsa bu sterlingin suçudur turaçla iletişim kurulmalıydı.
fanatiklik seziyorum. neden acaba?
1985-Ceyhan

emrahtunca57

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : 02 Ocak 2015, 15:35:14 »
Sterlingte aynı sorunu bende yaşadım. Her kutudan hemen hemen 1 tane patlamayan çıkıyordu bende yerlide Yavaşçalar ve Özkursan kullanmaya başladım gayet memnunum...

Çevrimdışı Caner COŞAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #27 : 02 Ocak 2015, 15:45:42 »
Mehmet bey geçmiş olsun bende ara sıra sterling alıyorum böyle bir şey başıma gelmedi sert kapsül yada rutubet kapmış olabilir o sterlingler birde şu yaf fişekler güzel diyenlere gülüyorum sadece
benim tüfeklerime yaf-jet-saga özkursan gibi vasat fişekler girmez sizede tavsiye etmem
ama meca ve zuberi tavsiye ederim deneyin pişman olmazsınız
1985
BURSA

Çevrimdışı Mert PASTIRMACI

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #28 : 02 Ocak 2015, 20:49:02 »
fanatiklik seziyorum. neden acaba?

Yargısız infaz seziyorum bende bu konuda.Olması gereken şeyi yapan insanlara suçlama yapılmaz.Sen fişek al sonra asla ispatlayamayacağın bir sebepten git avrupa kaliteli bir fişekle değişim talep et kabul edilmeyince adamı suçla.Ayıptır.Ufak bir ilçedeki av bayiileri yapabilir bu dediklerinizi müşteriye yaranmak için.Ama böyle büyük firmaların böyle bir uygulama yapmasına imkan yok.Tüfeğiniz bozulursa aldığınız markaya başvurursunuz.Fişek bozuk çıkınca satıcı adamın ne suçu var üreticiye şikayet dilekçesi yazın patlamayan fişekleri kargolayın vicdanları varsa aynısından yenisini yollarlar.

İstanbulu bilenler anlayacaktır mesafeyi (yaklaşık 50km) ben kadıköyden taa avcılara sırf muhabbet olsun diye fişek almak için sipahiler avcılara giderim sevdiğim büyüklerimdir kendileri.Ayrıca fanatiklik yapacak bir durum yok yerli fişekle hayatta ava gitmem başınızı taşlara vurmak istemiyorsanız sizede tavsiye ederim.Saygılar.
1992-İstanbul Yenisahra E-5 Gedik Silah Av Ve Outdoor Mağazası

Çevrimdışı Murat ÇELİKBAŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #29 : 02 Ocak 2015, 20:54:45 »
Biz birlikte olamayan avcılardan olduktan sonra bizi kazıklayan av bayii çok olur. O şehirdeki avcılar birlik olup, o av bayisinden bir çöp bile almasa bakalım av bayyi avcısını mağdur ediyormu ? Birimiz olmazsa birimizi kazıklıyor mağdur ediyorlar. Aynı kazığı bende Antalya da Gümüş Av Mehmet GÜMÜŞ ten yedim. Mağduriyetimi anlattım bu sitede ama birlik bareberlik yok ki . O av bayisisni protesto edip mal almayalım. Bireysel Tüketici Hakem Heyetleri ile boğuşup duruyoruz. Kazık yiyenle kalıyor.
Murat ÇELİKBAŞ
1970 ANTALYA

Çevrimdışı Mert PASTIRMACI

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #30 : 02 Ocak 2015, 21:00:29 »
Biz birlikte olamayan avcılardan olduktan sonra bizi kazıklayan av bayii çok olur. O şehirdeki avcılar birlik olup, o av bayisinden bir çöp bile almasa bakalım av bayyi avcısını mağdur ediyormu ? Birimiz olmazsa birimizi kazıklıyor mağdur ediyorlar. Aynı kazığı bende Antalya da Gümüş Av Mehmet GÜMÜŞ ten yedim. Mağduriyetimi anlattım bu sitede ama birlik bareberlik yok ki . O av bayisisni protesto edip mal almayalım. Bireysel Tüketici Hakem Heyetleri ile boğuşup duruyoruz. Kazık yiyenle kalıyor.

Bunu düzeltmek için yerli fişek almamalıyız.Bayiilerin suçu yok adam deneyip veremiyorki bize garanti versin.
1992-İstanbul Yenisahra E-5 Gedik Silah Av Ve Outdoor Mağazası

Çevrimdışı Mesut KARABEYİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #31 : 03 Ocak 2015, 01:51:44 »
Sterling'in sorunu kapsüllerinde. Sadece kapsülü değiştirin hepsinin patladığını görürsünüz. Bunu yaklaşık patlamayan 5 fişekte denedim. Bayiye gelinceye fişekleri değiştirmesi gerekirdi.  Çünkü esnsflık bunu gerektirir.
1993 İSTANBUL
(memleket KASTAMONU)

Savaşçı ve süvari hayatımız sayesinde adı yabancıları titreten bir millet olduk.

Çevrimdışı Kenan ÖZKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #32 : 03 Ocak 2015, 11:07:52 »
Bence üretici firmaların kusurlarını bayi söylemeli çünkü bireylerin şikayetlerini toplu olarak firmaya söylemesi daha iyi olur ve firmada nerelerde hata yapıyor neresinde sorunvar bunlar bu sorunlar eyer dinlenir ise arge çalışmalarında firmayı ileriye taşır ama bayi suçlu ben ilgisis. Alakasız insanlar dolu ben şahsen böle bir bayi ile bikere iş yaparım madur oldummu bana çözüm sınmuuorsa yemişim bayiyi ya tüfeklerde sıkıntı yaşasaydın oda kötü ben şahsen bayiyi kınıyorum saygılar
_____SiVeR öLüMüNe SeVeR____ KeNaN ÖzKaN 1989 B Rh+ istanbul  SİVASLI YİĞİDO

Çevrimdışı Selami GERÇEK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #33 : 09 Ocak 2015, 15:26:21 »
bir de sektörde yerli fişek kullanın yerli malı yurdun malı geyiklerini yapıyorlar, hiç patlamayan remington fişek duydunuz mu? :) Türkiye bu sektörde (sadece fişek sektöründen bahsediyorum) çok yol katetmesi lazım, mesela tüfek konusunda çok başarılı kendini dünyaya kanıtlamış markalarımız var, yıllık ithalatları birçok dünya devini sollamış durumda  ama fişek için aynısını söylemek zor, bir üretici de elini taşın altına koysun Türk avcısına öyle bir ürün sunsun ki evet budur, Türk avcılarına "artık yabancı fişek almam" dedirtsin, şimdi herkes şu güzel bu güzel, şu marka bahsettiğiniz gibi diye yorum yapacak ama başta söylediğim gibi "hiç patlamayan remington fişek duydunuz mu" ??? umarım anlatabilmişimdir, kimse kendini avutmasın gerçekleri görmek lazım...
Mustafa bey tüfek konusunda çok başarılı firmalarımız hangileri 😊 ? Ben göremiyorum da öğrenmek istiyorum. Saygılar.
1990 MANİSA

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #34 : 09 Ocak 2015, 17:49:06 »
Me-ca da daha bir tane sorun yaşamadım,zuberide çok iyi anlatıyor kullanan arkadaşlarım..
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Çevrimdışı Yavuz ACAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #35 : 13 Ocak 2015, 19:24:41 »
bir arkadaşımda sipahiler avda buna benzer bi sorun yasamıştı bence kendinize başka kurumsallaşmış müşteri memnuniyetini önde gören bir bayi edinin.Benim size önerim Armer tam 5 yıldır alışveriş yapıyorum çokta memnunum hatta geçenlerde 2 numara fişek sipariş etmiştim istediğim marka ellerinde kalmamış üşenmeden beni arayıp ellerindeki markaları numaralarını teker teker sayıp hangisini istediğimi sordular
  • Beretta 687 EELL Classic
  • Huglu koop. SR 112 KE
  • Browning maxus one composite
  • Stoeger m3000
1985 MUT