Gönderen Konu: kırşehirde ördek avı  (Okunma sayısı 25493 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Çetin ERALP

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: kırşehirde ördek avı
« Yanıtla #50 : 15 Nisan 2014, 21:41:19 »
Evet derenin yanı hani hep çamur yapardı 40. 50 metre bizi çok zorlardı hep oradan geçerken araba iterdik orası bizim kabusumuz olurdu. Kırmızı lada ile girdiğiniz yerlere hayret ederdik ama siyah köpenizin yaptığı aportlar hala gözümün önünde
Sabanla görüşürseniz çok selam söyleyin nasip olursa sizinle de inşallah görüşürüz.
Çetin ERALP
1972 marmaris

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #51 : 15 Nisan 2014, 23:43:43 »
Evet derenin yanı hani hep çamur yapardı 40. 50 metre bizi çok zorlardı hep oradan geçerken araba iterdik orası bizim kabusumuz olurdu. Kırmızı lada ile girdiğiniz yerlere hayret ederdik ama siyah köpenizin yaptığı aportlar hala gözümün önünde
Sabanla görüşürseniz çok selam söyleyin nasip olursa sizinle de inşallah görüşürüz.

Şaban ile görüşüyorum tabiki hatta Allah ömür verir kısmet ederse bu sene birlikte Kırşehir'e ava gidecez inşallah sizde orada olursunuz aynı zamanda birlikte avlanırız.
Benim BLACK LABRADOR'um SHİBA efsane köpekti bende ve birlikte avlandığım arkadaşlarımda çok anıları vardır.Öleli 15 sene oldu hala dillerde dolaşır.
« Son Düzenleme: 15 Nisan 2014, 23:46:33 Gönderen: Özhan KELEŞ »
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Çetin ERALP

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #52 : 16 Nisan 2014, 22:22:10 »
 Yaz avlarına Kırşehir'e gidemiyorum  malum işlerimiz çok yoğun ama kış avların da görüşmemiz mümkün çok sevinirim nasip olursa inşallah. Selamlar
Çetin ERALP
1972 marmaris

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #53 : 16 Nisan 2014, 23:21:26 »
Yaz avlarına Kırşehir'e gidemiyorum  malum işlerimiz çok yoğun ama kış avların da görüşmemiz mümkün çok sevinirim nasip olursa inşallah. Selamlar

O halde ördek avı için mutlaka haberleşip,organize olalım
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Çetin ERALP

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #54 : 16 Nisan 2014, 23:58:14 »
Tamam yazdım bile
Çetin ERALP
1972 marmaris

Çevrimdışı Ünal SAYGILI

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #55 : 17 Nisan 2014, 11:55:35 »
arkadaşlar beni unutmayın bende varım   damda ağırlamaktan keyf alırım sizi
1974-Marmaris
muğla
angaralı

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #56 : 17 Nisan 2014, 13:41:31 »
arkadaşlar beni unutmayın bende varım   damda ağırlamaktan keyf alırım sizi

Teklifinizi memnuniyetle kabul ediyoruz.
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Çetin ERALP

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #57 : 17 Nisan 2014, 23:24:40 »
Ünal bizim Toklumenden yanına gelmemiz 3 dakika sen sobayı yakana kadar orada oluruz ;)
Çetin ERALP
1972 marmaris

Çevrimdışı Ünal SAYGILI

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #58 : 18 Nisan 2014, 21:42:36 »
okey çetin  ben sobayı yakınca alo derim ördek bizden tarafa çalışırsa  siz bana gelirsiniz sizden tarafa çalışırsa ben size gelirim
1974-Marmaris
muğla
angaralı

Çevrimdışı Mehmet BEZİRGANOĞLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #59 : 30 Nisan 2014, 18:26:56 »
Özhan bey merhaba yazdıklarınızı baştan sona okudum.O eski günleri tekrar yaşamış kadar oldum, berber şaban hem berberimiz hemde av arkadaşımızdı çok hırslı bir avcı idi.Çetinle hala beraber ava gidiyoruz,sizi de o günlerden çok iyi hatırlıyorum.Bu kışda, köpeğiniz shiba nın lafını ettik kızılırmakta virajın orda elmabaşları alıp alıp geliyordu.Şabana O zaman çok kızıyorduk İstanbul dan avcı getirip de burda av yaptırıyor diye. Ama hepsi şimdi anılarda kaldı. Ayrıca jip'iniz ladayı ve köpeğiniz shiba'yı da kıskandığımızı söylemeden geçemeyeceğim::))) Tahminimce  konuşduğumuz avlar 20 sene kadar önceydi. Bu hatıraları sayenizde tekrar yaşadım, bundan dolayı size teşekkür ederim, kırşehire de şabanla geleceğinizi yazmışsınız mutlaka beklerim şabanada Gökçen derseniz tanır. Şimdilik hoşçakalın.
« Son Düzenleme: 30 Nisan 2014, 18:29:21 Gönderen: Mehmet BEZİRGANOĞLU »
GÖKÇEN BEZİRGANOĞLU
1967 KIRŞEHİR

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #60 : 06 Mayıs 2014, 19:42:40 »
Özhan bey merhaba yazdıklarınızı baştan sona okudum.O eski günleri tekrar yaşamış kadar oldum, berber şaban hem berberimiz hemde av arkadaşımızdı çok hırslı bir avcı idi.Çetinle hala beraber ava gidiyoruz,sizi de o günlerden çok iyi hatırlıyorum.Bu kışda, köpeğiniz shiba nın lafını ettik kızılırmakta virajın orda elmabaşları alıp alıp geliyordu.Şabana O zaman çok kızıyorduk İstanbul dan avcı getirip de burda av yaptırıyor diye. Ama hepsi şimdi anılarda kaldı. Ayrıca jip'iniz ladayı ve köpeğiniz shiba'yı da kıskandığımızı söylemeden geçemeyeceğim::))) Tahminimce  konuşduğumuz avlar 20 sene kadar önceydi. Bu hatıraları sayenizde tekrar yaşadım, bundan dolayı size teşekkür ederim, kırşehire de şabanla geleceğinizi yazmışsınız mutlaka beklerim şabanada Gökçen derseniz tanır. Şimdilik hoşçakalın.

O geldiğimiz zamanlarda gerçekten bizi kıskanmayan yoktu olmadık yerlere girerdik aracımızla ve efsane SHİBA ile ( black labrador ) vurduğumuz her ördeği alırdık hatta her ne kadar bizlere diş bileseniz bile ben yinede sizlerde vurduğunuz ördekleri alabilesiniz diye SHİBA'nın 6 tane yavrusunu arabam ile İstanbul'dan Kırşehir'e gelip Şaban'a hediye ettim oda sizlere dağıtsın diye, duyduğuma göre dağıtmamış kimseye hatta ona daha öncede SHİBA'nın SAKIZ adında yetişkin bir yavrusunuda hediye etmiştim.Tek hedefim Kırşehirde herkez SHİBA yavrusuna sahip olmasıydı ama malesef ne sizler nede ben SHİBA nın soyunu devam ettiremedik.
Şaban ile Kırşehir'e geldiğimizde mutlaka sizinle irtibata geçeriz görüşmek üzere.
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul