Özhan abi inanamıyorum,Kırşehirin tüm av planını çıkartmışsın..böyle tüyoya can kurban..abi benim işyerim MALYA ÇÖLÜN de..yani TİGEM..siste kaybolma korkusundan bir de arabam clio olduğu için biraz ürperdim..çamurunu biliyorsun,çamurluk patlatan cinsinden..yalnız Hirfanlıya hasta oldum..el değmemiş doğal av sahası..sanayi yok atık yok..Kırşehir avcısı bu yönden şanslı..ancak bu sezon Hirfanlıda şu avbis işi bozdu..daha tüfekleri kılıfından çıkarıp ördek fişeklerini dizmeye başlarken pat diye kota doluverdi..tam ördeğin harman olduğu zaman sap gibi kaldım ortada..ben değil buradaki tüm avcılar akıl erdiremedi bu işe..Abi Sıdıklıda,Uzunaliuşağı ve karadurak altındaki sazlıklar güzel ancal fulll domuz dolu..korkudan içine girilmiyor..yıllardır domuzlar vurulmadığından dolayı artı domuzda ördek avından dolayı tüfek sesine alışmış,çantacı gibi avcının yanına çıkıyor..sazlıklarında bu derdi var..neyse onunda üstesinden geliriz..Değirmenkaşını notuma aldım..sayende avı yaşamış oldum burada bir nebze..selamını iletmeye çalışacağım,teşekkürler çok selamlar..