Gönderen Konu: kırşehirde ördek avı  (Okunma sayısı 25479 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
Ynt: kırşehirde ördek avı
« Yanıtla #25 : 08 Nisan 2014, 09:19:44 »
Abi bahsettiğin yerleri ben şimdi yeni yeni keşif yapmaya uğraşıyorum..yanılmıyorsam Gönen bölgesinde de av yapmıştın..tahirovada değilmi?

Gönende hiç avlanmadım kardeşim yaklaşık 20 yıl senede 2-3 sefer hep Kırşehir'e gittim,Ahi çarşısında bir berber arkadaşım vardı ismi Şaban yıllarca onunla avlandık.Davulağalın sırtını hiç boş bırakma ördek girer kaz çıkar, kaz girer ördek çıkar sabah akşam gözünü görürsün o kadar yakın çıkar hele birde lodos varsa doyamazsın ava yer gök fıy fıy fıy gıygık gıygık yıkar ortalığı gözünü paletini gördüğünde kömden doğrulup tüfeği kaldırdığında o telaşları görülmeye değer isterse vurulmasın en büyük keyifi yaşarsın.
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #26 : 08 Nisan 2014, 09:34:06 »
Davulağılın sırtına ilk götürdüğünde arkadaşa ''yav bu anız tarlasındamı ördek vurcaz dedim''..yeşili vurdum bir müddet bayağı içimden güldüm..sazlık bataklık içinde ördek koştur Gönende..Kırşehirde oturduğun yerden vur yeşili,birde anız tarlasında..Kaz çok azalmış abi,eskiyi bir anlatıyorlar..avdan anlamayan bile vuruyormuş o yıllar..ben bir defa gittim ama sevmedim kaz işini..sürekli takip istiyor..çöl denilen yerin alanı çok büyük..250 bin dönümden fazla.buradaki kaz avcısı arkadaşım sezonda 2 defa vurabildi çölde,oda siste denk getirdiler..daha başka tüyolar varsa alayım abi..burada selam iletmek istediğin biri varsa evim merkezde,bulmaya çalışırım..selamlar
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #27 : 08 Nisan 2014, 14:34:03 »
Davulağılın sırtına ilk götürdüğünde arkadaşa ''yav bu anız tarlasındamı ördek vurcaz dedim''..yeşili vurdum bir müddet bayağı içimden güldüm..sazlık bataklık içinde ördek koştur Gönende..Kırşehirde oturduğun yerden vur yeşili,birde anız tarlasında..Kaz çok azalmış abi,eskiyi bir anlatıyorlar..avdan anlamayan bile vuruyormuş o yıllar..ben bir defa gittim ama sevmedim kaz işini..sürekli takip istiyor..çöl denilen yerin alanı çok büyük..250 bin dönümden fazla.buradaki kaz avcısı arkadaşım sezonda 2 defa vurabildi çölde,oda siste denk getirdiler..daha başka tüyolar varsa alayım abi..burada selam iletmek istediğin biri varsa evim merkezde,bulmaya çalışırım..selamlar

Ahmet ÖZTÜRK kardeşim;
Öncelikle Kırşehirde Haydar isimli bir arkadaşım vardı ama hala Ahi çarşısının oraya takılıyormu bilmiyorum duyduğuma göre mandıracılık yapıyormuş şimdi çok uzun zaman oldu onu görmeyeli avcı olduğu için tanıyor olabilirsin diye bahsettim tanıyorsan çok selamımı iletirsin,berber Şabanda Kırşehirden yaklaşık 8 sene önce ayrıldı şimdi İzmitte kendisi ile irtibat halindeyim sürekli.
Kaz avı en güzel avdır bence ama zamanını yakalamak çok önemli,kazı en kolay birkaç şekilde vurabilirsin
Kırşehirde;
1) Kaz 11 kasımda Kırşehirde olur tüfek yemeden çık Davulağılın sırtına seçerek at.
2)Kar kapattığı zaman Malya'yı ( ÇÖL )  kaz Adana'ya gider yaylıma dönüşte Hirfanlıya mutlaka gelir geceyi geçirmeye yine çık Davulağılın sırtına akşam ezanından önce ördek çıkmaya başladığı anda kaz giriş yapar baraja ilk gördüğün kaz sürüsünü bırak atma tüfek,arkadan gelen sürü çok kalabalık olur gösterme kendini kömde 100 lerce kaz ile burun buruna kalırsın,en fazla 20 metre üstünde seçerek atarsın doyamazsın zevkine.
3Lodos ta yine çık Davulağıla tüfeği sallasan vurursun.

4)Lodostan sonra parça parça kar kalkar kara görünür yeşil ekinler görünür bul böyle parça yerleri giy üzerine beyazı yat karın üstüne konmak için kanadı kapattığında kaz eyvah ben ne yaptım diyene kadar sabret sonra kalk olduğun yerden göster kendini buradayım  de ona o an yaşanmaya değer tarifi zor.
5)Birde pusu olayı varki,hepsinden daha zevkli ama en zoru onu anlatmak baya bir zaman alır kısmet olurda birgün Kırşehire fırsat bulurda gelirsem onuda birlikte yaparız.
Aklıma gelmişken Sıdıklıdada sazlık içinde muhteşem ördek avları yapabilirsin.Kesikköprü'yü geçtikten sonra Değirmen kaşı köyünün altında ırmak boyunda geçebilirsen ada üstünde gün boyu uçara doyamazsın tüfek atmaya.Değirmen kaşı köyüne gidersen Çoban Mehmet'e selamımı iletirsen  çok sevinirim
« Son Düzenleme: 08 Nisan 2014, 14:35:17 Gönderen: Özhan KELEŞ »
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #28 : 08 Nisan 2014, 17:31:50 »
Özhan abi inanamıyorum,Kırşehirin tüm av planını çıkartmışsın..böyle tüyoya can kurban..abi benim işyerim MALYA ÇÖLÜN de..yani TİGEM..siste kaybolma korkusundan bir de arabam clio olduğu için biraz ürperdim..çamurunu biliyorsun,çamurluk patlatan cinsinden..yalnız Hirfanlıya hasta oldum..el değmemiş doğal av sahası..sanayi yok atık yok..Kırşehir avcısı bu yönden şanslı..ancak bu sezon Hirfanlıda şu avbis işi bozdu..daha tüfekleri kılıfından çıkarıp ördek fişeklerini dizmeye başlarken pat diye kota doluverdi..tam ördeğin harman olduğu zaman sap gibi kaldım ortada..ben değil buradaki tüm avcılar akıl erdiremedi bu işe..Abi Sıdıklıda,Uzunaliuşağı ve karadurak altındaki sazlıklar güzel ancal fulll domuz dolu..korkudan içine girilmiyor..yıllardır domuzlar vurulmadığından dolayı artı domuzda ördek avından dolayı tüfek sesine alışmış,çantacı gibi avcının yanına çıkıyor..sazlıklarında bu derdi var..neyse onunda üstesinden geliriz..Değirmenkaşını notuma aldım..sayende avı yaşamış oldum burada bir nebze..selamını iletmeye çalışacağım,teşekkürler çok selamlar..
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #29 : 08 Nisan 2014, 17:33:49 »
Haydar ustayıda bir araştırayım,burada herkes birbirini tanıyor..ulaşırım muhtemelen..başımın üstünde yerin var,beklerim herzaman..Neşet ERTAŞ diyarından selamlar..(biter Kırşehirin gülleri biter isimli parça senin için gelsin)
« Son Düzenleme: 08 Nisan 2014, 17:35:50 Gönderen: Ahmet ÖZTÜRK »
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK

Çevrimdışı Ümit TAŞER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #30 : 08 Nisan 2014, 18:10:04 »
Özhan abi inanamıyorum,Kırşehirin tüm av planını çıkartmışsın..böyle tüyoya can kurban..abi benim işyerim MALYA ÇÖLÜN de..yani TİGEM..siste kaybolma korkusundan bir de arabam clio olduğu için biraz ürperdim..çamurunu biliyorsun,çamurluk patlatan cinsinden..yalnız Hirfanlıya hasta oldum..el değmemiş doğal av sahası..sanayi yok atık yok..Kırşehir avcısı bu yönden şanslı..ancak bu sezon Hirfanlıda şu avbis işi bozdu..daha tüfekleri kılıfından çıkarıp ördek fişeklerini dizmeye başlarken pat diye kota doluverdi..tam ördeğin harman olduğu zaman sap gibi kaldım ortada..ben değil buradaki tüm avcılar akıl erdiremedi bu işe..Abi Sıdıklıda,Uzunaliuşağı ve karadurak altındaki sazlıklar güzel ancal fulll domuz dolu..korkudan içine girilmiyor..yıllardır domuzlar vurulmadığından dolayı artı domuzda ördek avından dolayı tüfek sesine alışmış,çantacı gibi avcının yanına çıkıyor..sazlıklarında bu derdi var..neyse onunda üstesinden geliriz..Değirmenkaşını notuma aldım..sayende avı yaşamış oldum burada bir nebze..selamını iletmeye çalışacağım,teşekkürler çok selamlar..
Dediğin gibi Ahmet abi domuz çantacı gibi geziyor yanımızda. Bu sezon bıldırcının bile yakklaştırmaycağı mesafeden domuz kaldırdım , üstüne basacakmışım nerdeyse. :P Haftasına hazırlıklı gittik yatağını bulduk karıştırdığı yerleri buldukta kendini bulamadık :(
  • Akkar altay 61slug, 66 seritsiz, 71 seritli
  • Huglu 104A 76cm super poze

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #31 : 08 Nisan 2014, 20:45:14 »
Teşekkür ederim rahmetli ustadan harika bir yorum

Neset Ertas - Biter Kirsehirin gülleri
« Son Düzenleme: 08 Nisan 2014, 20:46:22 Gönderen: Özhan KELEŞ »
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #32 : 08 Nisan 2014, 21:32:41 »
Haydar ustayıda bir araştırayım,burada herkes birbirini tanıyor..ulaşırım muhtemelen..başımın üstünde yerin var,beklerim herzaman..Neşet ERTAŞ diyarından selamlar..(biter Kırşehirin gülleri biter isimli parça senin için gelsin)

Sevgili kardeşim;
Sana şıklar halinde sunarken yaşadıklarım bir bir gözümde canlandı muhteşem avlar yaptım Kırşehir'de.Kolay değil 20 sene avlandım yaklaşık oralarda, ilk 1984 yılında Değirmen kaşı köyü merasında ırmak boyunda 1 hafta çadır kurardım çil ve yerli ördek avı için o zaman ne limit derdi nede gün derdi vardı hergün av serbestti çok yıkanmışımdır Kızılırmağın kahverengi sularında.Pancarında bıldırcın,çil ırmağından sazan yemişimdir,çoban Mehmet le çok güzel anılarımız olmuştur.
Yıllarca etüt ettim nerede ne var,nerede hangi zaman verim alınır tecrübe sahibi oldum,son 10 sene havaların kuraklığı ( bir sezon BEKDİK KÖYÜ AVA KAPANDI YASAKTI.) Ondan sonra gitmek nasip olmadı.
Sıdıklıda bizim gittiğimiz zamanda çok CANAVAR vardı ( KURT ) domuz popülasyonu o kadar yoktu olsada önemi yoktu karşıma hiç çıkmadı.Sıdıklıdan sazlığa gidene kadar 8-10 FATSA ( HOPAL ---TAHTALI ) vururduk,sazlıklarda gemi gibi yeşil boz fırlardı.
Haydar'ıma gelince kınalı saçlı yiğitmi yiğit bir arkadaştır.
Çiçekdağına bağlı Uzunpınar köyünde oturuyor,soyadı YILDIRIM.Uzunpınarda aynı zamanda mandırası var.Olurda denk gelirsen selamımı iletirsen sevinirim.Çarşıda AHİ TAKSİ deki arkadaşlarda tanır kendisini ve berber Şaban'ı tabiki eski avcı olanlar yenilerini bilemem tanırlarmı?
« Son Düzenleme: 09 Nisan 2014, 08:40:17 Gönderen: Özhan KELEŞ »
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Ömer GÜMÜŞ 34

• *
« Yanıtla #33 : 08 Nisan 2014, 21:39:13 »
 Özhan abim  kulakları sağır eden o kanat sesleri hala aklımda
Ömer GÜMÜŞ
1979 İSTANBUL

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #34 : 08 Nisan 2014, 22:00:47 »
Özhan abim  kulakları sağır eden o kanat sesleri hala aklımda

Hey gidi günler hey dimi Ömer
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Çetin ERALP

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #35 : 08 Nisan 2014, 22:41:20 »
Özhan bey çok zaman önce Şabana köpek hediye eden simiydiniz ve kırmızı bir jeep le mi geliyor muydunuz.
Çetin ERALP
1972 marmaris

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #36 : 08 Nisan 2014, 22:48:58 »
Özhan bey çok zaman önce Şabana köpek hediye eden simiydiniz ve kırmızı bir jeep le mi geliyor muydunuz.

Evet benim LABRADOR yavruları hediye etmiştim kendisine.
LADA NİVA JEEP ile geliyordum arkasında remork ile
« Son Düzenleme: 08 Nisan 2014, 22:50:17 Gönderen: Özhan KELEŞ »
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #37 : 08 Nisan 2014, 23:02:51 »
Aşağıda resmi görülen arkadaşım Ahi çarşısında berberlik yapan Şaban AYDEMİR  dir belki tanıyorsundur Ahmet kardeşim

Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Çetin ERALP

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #38 : 08 Nisan 2014, 23:31:23 »
Özhan bey sizi Şabanla ava gittiğiniz zaman görmüştüm ama şimdi görsem tanırmıyım bilemiyorum. Sizin anlattığınız zamanlarda Davul ağılın sırttan kaz sabah 9 a kadar alay alay çıkardı. Bu sene 2 ay kaldım 1 kaz sesi duydum ama kendisini göremedim bile. Maalesef eski avlar yok yeni yapılan köprü avı çok bozdu.
Çetin ERALP
1972 marmaris

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #39 : 08 Nisan 2014, 23:39:08 »
Özhan bey sizi Şabanla ava gittiğiniz zaman görmüştüm ama şimdi görsem tanırmıyım bilemiyorum. Sizin anlattığınız zamanlarda Davul ağılın sırttan kaz sabah 9 a kadar alay alay çıkardı. Bu sene 2 ay kaldım 1 kaz sesi duydum ama kendisini göremedim bile. Maalesef eski avlar yok yeni yapılan köprü avı çok bozdu.

Çetin bey;
Resimdeki kişi benim son halim

Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #40 : 09 Nisan 2014, 18:50:21 »
Özhan abi merhaba..Şaban AYDEMİRİ tanıyamadım,henüz burada 1 yıl oldu çünkü..buradaki eksiklerden biri derneğe pek avcılar gelmiyor..genelde emekliler takılıyor..tam bir kaynaşma sağlayamadık..şimdi önümüzdeki ay kısmetse ilk defa trap atışları düzenleyeceğiz Kırşehir de..Mucur ilçesi yapıyormuş ancak gitmek kısmet olmadı..belki bu trap sayesinde biraz daha çevre edineceğim..trap burada yeni olduğu için hakemlik işi bana kaldı gibi görünüyor..tabi Balıkesirdeki gibi trapın yanında misafir organizasyonuda..İşim zor ama ekip de iyi şu an..yapmış olduğun avları yazıya dökmüşsün ama senin yerine sanki şu an ben bizzat yaşadım gibi oldu bu anları..abi bu Seyfe gölü drenaj sistemleri ortalığı allak bullak etmiş..her taraf derin kanal olmuş,seyfeye ne faydası olmuş anlamadım gitti.kuraklıktan dolayı seyfede bir kaç sene susuz kalınca doğal olarak kaz da uğramaz olmuş..bu yıl tahmini 1000 kadar vardı ama saha geniş ve tam kışta olmayınca sonuç hüsran oldu..birde eski doğal avcılık yok olmak üzere,4x4 araçlar arazinin her yerinde..kaz zaten hassas hayvan,her hareketi görüyor sis haricinde..o gökyüzünde ilerlerken arazi tip araçlarda aşağıdan ilerliyor..tabi komşu illerin avcısıda dahil..burada kimseyi suçlamıyorum ama çalıştığım işletmedeki avcılar 90 lı yılların kaz avlarını anlatıyorda ağzım açık dinliyorum..buğdayı talan ediyor diye kazları kovalamak için bir dönem askeriyeden helikopter bile gelmiş..hatta kaz seyfeden çıkışa başladımmı tam iki saat tüfek atarlarmış,tüfek atmaya bıkan kömeye(güme)  yatarmış..avcı Mehmet abi anlatıyor;kaz seyfeden çıkardı,sürünün bir ucu Hatunoğlu köyüne varırdı biz daha hala tüfek atardık sürünün devamına..çiftliğin olduğu yer kaz sesinden yıkılırmış..şimdi bol bol angut ördeği var burada..abi tüm yazdığın kişileri notuma alıyorum,ilk fırsatta bu kişilere selamını iletmeye çalışacağım..Fotoda EFE beyi baş köşeye oturtmuşsun,ben mide den dolayı içemiyorum ama mezeye ortak olurum :) selamlar
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK

Çevrimdışı Ömer GÜMÜŞ 34

• *
« Yanıtla #41 : 09 Nisan 2014, 21:25:32 »
 Özhan abim inşallah oralarda avlanmak tekrar nasip olur.
Ömer GÜMÜŞ
1979 İSTANBUL

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #42 : 09 Nisan 2014, 21:49:16 »
Ahmet kardeşim;
Bu sene kısmet olursa Şaban ile birlikte Kırşehir'e ava geleceğiz o zaman hem seninlede tanışmış oluruz hemde hassas noktalarda birlikte av yaparız inşallah.
Son bir kaç senedir hiç bir yerde avın tadı malesef yok mevsimlerin farklı seyretmesi şartların olgunlaşmasına müsade etmiyor.

Helikopterin olduğu sene bende oradaydım resmen katliyam olmuştu helikopterin türbülansı kazların uçuşuna engel oluyordu, üstten aşağıya dayandılar saçmaları,kırdılar kazları ondan sonrada randıman alınamadı kaz mahlukatından doğru dürüst.Seyfe gölü kurudu,Cihanbeyli desen keza aynı, tuz gölünün hali içler acısı mahlukatın tüm yaşam alanı talan edildi şimdiki sonuçlar gayet normal anlayacağın.
Bu gidişatın düzeleceğide yok.
Ancak eski avcıların hikayeleri ile tatmin olunacak zaman yaşanıyor malesef.
Kırşehire geldiğimizde bir masada birlikte kurarız kısmet olursa bizim masamız gönlümüz herkeze açık şeref duyarız.
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #43 : 09 Nisan 2014, 21:51:08 »
Özhan abim inşallah oralarda avlanmak tekrar nasip olur.

İnşallah Ömerim sende ayarla işlerini gel bizimle harika olur
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimiçi Muzaffer KUZU

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #44 : 09 Nisan 2014, 21:54:26 »
Ahmet Öztürk kardeşim Seyfe gölünün malya devlet üretme  çiftligi tarafında koyun agıllarının yakınında kızıl yar denilen yer ördek kaz avı için en ideal olan av yeridir.Ançak devlet su işleri açmış oldugu kanallar ile seyfe gölünün içine yaptı,sonrada sit alanı ilan ederek bütün faaliyetleri yasakladı.80 li yıllar ile 2000 yıllar gibi olsaydı mermi yetiştiremezdin.Yinede bize göre sanslısın Malya devlet üretme çiftligi, kızıldag yeniyapan,güzyurdu Karaargaç seyfe, badılı vs cıvarında çok güzel bıldırcın avları yapabilirsin.
  • Huğlu Süperpoze 12 Skeet Özel yapım 71 namlu
  • Huğlu Çifte 12 Çukurbant 71 namlu 1-2 şok
  • Marocchı 12 Süper Poze 71 namlu 2-4 şok
  • Üzümlü Çifte 12 jetli yüksek bant 71 namlu 1-3 şok
İZMİR 1957   0Rh+     05344463032
Branş Kodu:2036

Çevrimdışı Çetin ERALP

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #45 : 09 Nisan 2014, 22:27:42 »
Özhan bey çok sene geçti yolda görsem tanıyamazdım ahi takside tanıdığınız avcılar Zafer ve Halil abi artık orada çalışmıyorlar ama hala hızlı avcılardır . Avın vaziyetide aynen anlattığınız gibi Seyfenin bir ucundan diyer ucuna normal çizmeyle geçilecek durumda nerdeyse.
Ahmet bey Ahi çarşının alt katında tüfek tamircisi Barış usta var ve diğer arkadaşlarda  oraya çok uğrar muhabbet çok iyidir bir uğrayıp çayını için derim dost canlısı biridir. Selamlar
Çetin ERALP
1972 marmaris

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #46 : 10 Nisan 2014, 01:12:23 »
Özhan abi her zaman beklerim..Muzaffer bey saydığınız bölgelerde okadar yasaklı yer varki labirent gibi..örneğin bir taşköprü var,köprünün sağı yasak solu serbest,çok dikkat isteyen bölgeler..Çetin bey burada eski kurt iki hızlı avcı var biri Zafer abi biri Halil abi..aynı kişilerdenmi bahsediyoruz yoksa..Barış usta bir numaramdır..daha dün yanındaydım ve çay içtik..Bir Mirokuya kundak yapıyordu,seyrettim seyrettim,içim gitti..harbiden çok iyi usta..yaptığı dipçik ve el kundaklarının fotolarını gösterdi..reklamı sevmeyen ama meslek ahlakı ile yetişmiş bir usta,tüfek konusunda benim dilimden en iyi o anlıyor..Kırşehirdeki iyi tüfek koleksiyoncuları hep onun yanında..hepinize çok selamlar..yarın görüşmek üzere..
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #47 : 11 Nisan 2014, 23:44:10 »

Çetin bey;
O günlerden bir resim geçti şimdi elime  belki bu resimden hatırlarsınız

Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Çetin ERALP

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #48 : 14 Nisan 2014, 23:19:53 »
Özhan bey römorklu kırmızı lada ve eski resminizden sizi çok iyi hatırladım yanlış anımsamıyorsam sizinle Darboğaz köyünün altındaki milde avlanırken karşılaştık. Biz Kızıl ırmakta virajın altında ördek vurup karaya düşürmeye çalışırdık sudan alamayız diye siz suya düşen avınızı resimdeki siyah köpeğe aport yaptırıp avlanıyordunuz. O zamandan kalma resim ve bahsettiğim arazi burası artık sular altında kaldı. Yanımdaki köyden Shir bölem Şaban muhakkak tanıştırmıştır çok meşhur avcıydı  simdi avı bıraktı.

gif upload
Burasıda Davulağılın en ucundaki adanın önü buraya kadar asfalt yol var ve kocaman köprü yapıldı

jpg upload
Davulağılın sırtla ilk tanıştığım gün

jpg upload
Çetin ERALP
1972 marmaris

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #49 : 15 Nisan 2014, 18:09:45 »
Davulağılın sırtla ilk tanıştığım gün

jpg upload

Burası sırtın altındaki derenin kenarımı?
Evet tanımaz olurmuyum 1- 2 kez karşılaştık kendisi ile senide hatırlıyorum aradan çooook uzun yıllar geçmesine rağmen,demek viraj sular altında kaldı ne avlar yapardık orada akıllara zarar.
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul