Sevgili dostlar sezona iyi başladık,popilasyon güzel,ancak hayvanlar hem çok iriler hemde çok sertler,önlerine çıkanı hançerliyorlar.İnşallah kazasız belasız bu sezonu kapamak hepimize nasip olur.Her avda karşılaşıyoruz,avlarımızda bereketl, geçiyor ama yüreklerimizide ağzımıza getiriyor.Şu anda bir ölü üçte yaralı.Bozkır avcılarının sezon sonunda kaybı fazla olacağa benziyor.Hele beni afacan sezonu kazasız belasız atlatabilse.Domuzlar haşin oda pek yaramaz bakalım zararlı kim çıkacak.
Yenide çırak yetiştiriyorum,arakamda dolanıp duruyor,azılıların homurtularını da duydukça tedirginliğide artıyor.Birkaç metre önünde azılı köpeğe dalınca adraneli yüze çıktı,ancak ustasının tüfeğinden çıkan tek kurşunu yiyen azametli azılıgörünce neşesi yerine geldi,sonunda gördüğünüz gibi azametli azılıları da görünce arkasında böyle görüntü vererek avcılığa bismillah demiş oldu.Her ustaya bir çırak gerek.Çıraksız avcılık olmaz,olsada devamı gelmez.Onlara öce dostluğu,sonra emniyeti daha sonrada avcılığın incelklerini öğretelim.
Sezonda tüm domuz avcısı dostlara kazasız belasız av dilekleimle selam ve sevgilerimi sunuyorum.
yükle resimresim yükle