Ahmet abi Tysın hakkında duydukların doğrumu burda.inan çok şaşırdım tysının bende olduğu zamanki halini biliyorsun tysında öyle bir durum hiç yaşamadım.Benim tahminim tysına veridğin ilgiyi artılmalısın.Eğer aranızdaki bağ koptuysa öyle yapabilir.tysın yeri geldimi cok sert yeri geldimi duygusal bir köpek.ilgi ister.piskolojik bir sorun olduğunu dusunuyorum.suan tysna sadece senmi bakıyorsun bulunduğu ortam nasıl birden cok kişimi bakıyor ve tysını gunde kac defa gezdiriyorsun örneğin sabah akşam mı veya gunde bir defamı yoksa hep bağlımı duruyor bunlar cok önemli bunları bana acıklarsan tek tek sana yardımcı olurum.Bendeyken sadece tek beni biliyordu her gün sabah akşam salııp en az her saldığımda 1 saat gezdiriyordum oyun oynuyordum seviyordum bazen günde 3 defa da oluyordu.yani her yönden rahat olması lazım.Köpeğinle baş başa kalmalısın abi aranızdaki bağ cok sağlam olması gerekiyor..bu sorun çözülecektir Allahın izniyle çözüleceğine inanıyorum piskolojik bir durumdur. yazını okuyunca cok üzüldüm