Gönderen Konu: Av sahası  (Okunma sayısı 1170 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Turgut ÜNAL 06

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Av sahası
« : 08 Kasım 2013, 21:18:34 »
merhaba Arkadaşlar.
Bir konuda bilginizi almak istedim. Ben Ankaranın Elmadağ lçesinde ikamet ediyorum. burdaki avcı arkadaşlarla bazı husularda ihtilafa düştüm. şöleki bu seneki harita benim bildiğim  senelerdir gittiğim bölge tam sınırda. ekdeki resimde gördüğünüz üzere tarlaların olduğu bölgede bıldırcında avlandım. Avlanmayı düşündüğüm bölgede de keklik ve tavşana bakacağım. Şimdi güncel harita bu şekilde olmasına rağmen bana orada avlanamayacağımı söyleyen avcı arkadaslar var. Şöyleki yasak bölgeler Elmadağ Kalecik ilçe sınırını takiben Ankara il sınırı. Kuzeyi:  Akyurt ilçe sınırı, Batısı: Elmadağ ilçe sınırı, Güneyi: İlçe sınırının Karacahasan Kutludüğün köy yolu ile kesiştiği yerden karacahasan Kuşçuali yolundan doğuya düz hatla il sınırı......Şimdi burdaki batısı Elmadağ ilçe sınırı ibaresinde resimde görülen tarlalar tapu olarak ELmadağa kayıtlıdır haritada avlanmaya serbest bölgedir. sizce ne yapmalıyım.

Fikir beyan eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.,,

özür dilerim resmi daha önce eklemeyi unutmuşum.
« Son Düzenleme: 08 Kasım 2013, 22:10:42 Gönderen: Turgut ÜNAL 06 »
1979-Ankara

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
Ynt: Av sahası
« Yanıtla #1 : 08 Kasım 2013, 21:57:12 »
Turgut bey haritaları ve kitapçığı yanınıza alıp milli parklara giderek ya dilekçe ile yada orada denetim yapan kişilerle bizzat görüşerek edineceğiniz bilgi en net bilgidir.
haritaları burada eklerseniz o avlağı hedef göstermiş olursunuz :)
eğer avlanacağınız yerin serbest bölgede olduğuna eminseniz ve bunu olaki hakkınızda tutanak yazacak yetkililere tutanağada ispatı ile yazabilecek durumda iseniz sorun olmaz...
fakat eğer tutanak tutulur mahkeme v.s olması gerekirse sınırın orasıydı, burasıydı işiniz çok uzar tadınız tuzunuz kaçar biz ne dersek diyelim gelen kontrol yetkilisinin kararı daha önemli...
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimdışı Turgut ÜNAL 06

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Av sahası
« Yanıtla #2 : 08 Kasım 2013, 22:10:13 »
anladım uyarınız ıcın tesekkur ler. Eklemiştim resmi ama. uyarınıza binaen kaldırıyorum tekrar.

Tesekkur edrım acıklama ıcın
1979-Ankara