Gönderen Konu: Bir soru  (Okunma sayısı 5741 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ümit TAŞER

• Müdavim Üyemiz
Bir soru
« : 08 Kasım 2013, 15:15:18 »
Aklıma takıldı başımıza gelse ne yapacağız merak ettim. Diyelim ki Ankara Kırıkkale sınırında keklik avındayız, önümüzden çil kalktı vurduk. Çil avı Ankara da serbest, Kırıkkale de yasak arazide hangi tepe Kırıkkale de Hangi tepe Ankara da kestirmek zor n'apcaz? :)
  • Akkar altay 61slug, 66 seritsiz, 71 seritli
  • Huglu 104A 76cm super poze

Çevrimdışı Mustafa YAKAN

• Free Üye
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
    • www.baskentavshop.com
Ynt: Bir soru
« Yanıtla #1 : 08 Kasım 2013, 15:32:18 »
Orman Bakanlığı Müfettişi gördüğün zaman Ankara Yönüne doğru koş Sınırı geçmeden pes etme
BAŞKENT AV SHOP-1961 Ankara Demetevler

Çevrimdışı Ümit TAŞER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 08 Kasım 2013, 15:51:31 »
Valla Mustafa abi öyle kıllarına rast geliyorum ki anlatamam. Balıktan gelirken üstümde kamuflaj var diye jandarmayla beraber bile çevirdiler illa arabayı arıcaz dediler oltaları gördüler de vazgeçtiler :D Ben şanslıyımdır bu konularda, tutturur sen bunu Kırıkkale arazisinde vurdun diye :D

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
« Yanıtla #3 : 08 Kasım 2013, 15:53:59 »
Orman Bakanlığı Müfettişi gördüğün zaman Ankara Yönüne doğru koş Sınırı geçmeden pes etme

kısa ve öz olmuş  ;)
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Mustafa YAKAN

• Free Üye
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
    • www.baskentavshop.com
« Yanıtla #4 : 08 Kasım 2013, 16:05:49 »
Bi soruda ben sorayım Keklik limitini doldurdunuz kuşlukta keklikler takılı müfettişler önünüzü kesti tam o sırada köpek ağzında başkasının vurduğu kekliği bulmuş almış geliyor napcazz
CEVAP(Müfettişe Çaktırmadan Köpeğe Komut vercez Carlos Ye Oğlum:D)
« Son Düzenleme: 08 Kasım 2013, 16:11:03 Gönderen: Mustafa YAKAN »

Çevrimdışı Ümit TAŞER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 08 Kasım 2013, 16:25:11 »
Bu köpek sizinmi müfettiş bey? :D

Çevrimdışı Mustafa YAKAN

• Free Üye
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
    • www.baskentavshop.com
« Yanıtla #6 : 08 Kasım 2013, 16:38:29 »
Buda Güzeldi ;)

Çevrimdışı Ahmet ŞAKİROĞLU

• Onursal Üyemiz
  • ZEHİR AVCI
« Yanıtla #7 : 08 Kasım 2013, 16:44:51 »
Ben ormancı sevmiiimm onlarda beni sevmii onun için kaçmak lazım,kaçan kovalanır derken geçinip gidiyoruz :D :D :D
Bir ormancı birde köyün delisi mutlaka beni bulur ;D ;D Ha birde mutlaka av yassakkkk yassakkk hemşerim diyen muhtar ;D ;D
« Son Düzenleme: 08 Kasım 2013, 16:46:02 Gönderen: Ahmet ŞAKİROĞLU »
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
1982/KAYSERİ
Kayseri Merkez Avcılar ve Atıcılık Kulubü
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''
www.anadoluaksesuar.com

Çevrimdışı Mustafa YAKAN

• Free Üye
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
    • www.baskentavshop.com
« Yanıtla #8 : 08 Kasım 2013, 17:05:01 »
Ben Başkent Usta Avcılar ve Atıcılar Dernek Başkanıyım Geçen Hafta Bir Üyem Aradı ve Ankara Ayaş Sinanlı Köyünde Avcılık Pulunu Benden Almasına Evraklarının Eksiksiz Olmasına Rağmen Köyün  Muhtarı Önüne Geçerek Serbest olan yerde avlanmasına izin vermemiş ve üyem telefonla bana bildirdiğinde şok oldum sonra Miili Parklara Şikayette bulundum ve Ayaşta bi avcılar Dernek Başkanının Köylüyü ve Muhtarı Kışkırttığını duydum aradım ve neden böyle yaptığını sorduğumda tekrar şok oldum avcılar başka memleketlerden gelip köyün avını bitiriyorlar dedi ve limiti aştıklarında ise vurdukları avı vuramayanlara verip limiti dengeliyor dedi ve bende Buna hakkının olmadığını söylediğimde köylüyü örgütleyen benim gerekirse köyümüze ava gelen avcıları köye geldiğine pişman eder araçlarına zarar veririm gibi sözler söyledi ve Köylüsüne yabancı avcı avlanırken gören tüfeğini alsın sağa sola ateş etsin avını bozsun dedi ve şok etti beni Böyle durumlarda avcılarımız dilekçeleri yazıp kaymakamlığa dilekçe verebilir Çevre ve orman Bakanlığı Bu işlerde biraz geri planda kalıyor..Avcılık Pulunu Alan Vergisini Her Yıl Yatıran Evrakları Eksiksiz ve Ava Açık Sahalarda Belli Günlerde İstediği Gibi Avlanmalıdır

Çevrimdışı Ümit TAŞER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #9 : 08 Kasım 2013, 17:05:04 »
Ben ormancı sevmiiimm onlarda beni sevmii onun için kaçmak lazım,kaçan kovalanır derken geçinip gidiyoruz :D :D :D
Bir ormancı birde köyün delisi mutlaka beni bulur ;D ;D Ha birde mutlaka av yassakkkk yassakkk hemşerim diyen muhtar ;D ;D

Ben o muhtara 1 defa rast geldim mahkemelik oluyordum jandarma ayırdı bizi :) adam bi telefon direğine peynir tenekesini kesip eliyle av yasak yazmış, sirkülerde kabak gibi av sahası diyor, herzaman gittiğim mera merayı da biliyorum, geçen yılda kapalıydı hayvan üremiştir diye seviniyorum bırakırmıyım hiç hazırlığı yaptım ava başlıcam tak muhtar emmi yanı başımda burda av yassah yasah demeye başladı, gerisi de malum , jandarma çağırdı ben avlanmaya devam ettim :D :D
« Son Düzenleme: 08 Kasım 2013, 17:06:11 Gönderen: Ümit TAŞER »

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #10 : 08 Kasım 2013, 17:27:39 »
bizim uyanık almanyada parkda kıyıya yanaşan iri bir sazanı yakalamış sazanı kucaklayıp sudan çıkarırken güvenlik tepesinde bitivermiş,milli parkdaki koruma altında bulunan balıgı yakaladıgınız için size 5000 euro ceza deyince bizimki diklenmiş,kardeşim bu balık benim !!!... evde akvaryumu dar geliyor diye buraya yüzmeye getirdim,güvenlik yermi yemez tabiki.. aha inanmıyorsan balıgı bırakıyorum bak birazdan dönüp bana gelecek diyerek kucagındaki balıgı suya bırakır balıkta yüzerek ulaşır.. biraz beklerler gelen giden olmayınca güvenlik hani balık senindi gelmedi bak demiş, bizimki şaşkın bir vaziyetde ne balıgı!! hangi balık!! ben suya düştüm çıkıyorum yardım et .....
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Uğur İPEK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 08 Kasım 2013, 17:29:52 »
  aynen.. :)
1985-Yalova
Kalp atacak, Kopay kovacak aGa...Kovulmadan vurulan tavşana av eti demem!
Bülbülden bile güzeldir Kopay sesi...Oynak  sesi....Yatak sesi...Kalkma Sesi...Kovma Sesi...
İYİ KÖPEĞİN SECERESİ KAĞITTA DEĞİL, DAĞDA BELLİ OLUR! KÖTÜ KÖPEĞİN DE BAHANESİ BOL OLUR!

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
« Yanıtla #12 : 08 Kasım 2013, 17:52:21 »

bir soruda benden hadi ormancı formsuz dağ taş gezemiiii araba başında duriiii napcez
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
« Yanıtla #13 : 08 Kasım 2013, 17:55:50 »
bizim uyanık almanyada parkda kıyıya yanaşan iri bir sazanı yakalamış sazanı kucaklayıp sudan çıkarırken güvenlik tepesinde bitivermiş,milli parkdaki koruma altında bulunan balıgı yakaladıgınız için size 5000 euro ceza deyince bizimki diklenmiş,kardeşim bu balık benim !!!... evde akvaryumu dar geliyor diye buraya yüzmeye getirdim,güvenlik yermi yemez tabiki.. aha inanmıyorsan balıgı bırakıyorum bak birazdan dönüp bana gelecek diyerek kucagındaki balıgı suya bırakır balıkta yüzerek ulaşır.. biraz beklerler gelen giden olmayınca güvenlik hani balık senindi gelmedi bak demiş, bizimki şaşkın bir vaziyetde ne balıgı!! hangi balık!! ben suya düştüm çıkıyorum yardım et .....
birol ağabeyim okudum çok güldüm yetmedi birde arkadaşa okudum beraber güldük ;D ;D ;D
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Aşur ÇOBAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #14 : 08 Kasım 2013, 22:18:50 »
  BENCE  ve bırcoğumuzun  destekledığı ...orman bakanlığı ve jandarma geldıyse o kışının avcılık ..av kuralları ve ınsafına kalmış....sıze bır avcı arkadaşın basından gecen olayı anlatayım..arkadaşımız ..av a acık  merada avlanıyor ..guzel bır sekılde avını yapıyor arkadaşları ıle beraber ..vuruyorda keklığını ..ama avlandıkları yer sınır dusunun....adam ılk keklığı kıtkaya asıyor ..ıkıncı keklığı vuruyor celgın..oda  gıdıyor tel örgulu  yere dusuyor .... arkadaşımız  tufeğını kınına koyuyor ..köpeğını alıyor ve keklığını alıyor  tel örgulu yerden ..bızım  çok bılgılı memurlarda gelıyor yasak yer avı dıye  ..bır ton ceza yazıyor ve tufeğıne el konuluyor ..halen mahkemelık....ee sımdı duşunelım ..bu nasıl mak kararı ..sızın sorunuza dolaylı nbır yönden cevap ...aynı benım 3 sene önce actığım konu gıbı ördek avı  konusunda

eskısehır ve ankara sınırı  arasında bır köpru var ..o köprunun ankara tarafı serbest ..eskısehır tarafı yasak ..ördeğı ankara  tarafında vurdun ..eskısehır  tarafına dustu yanı köpruyu gectı ..dayı oldu artık...yedın cezeyı avcı dostum....semer vuran cok...olay bu malesef ..resen bılıncsız kışılerce alınan kararlar ...saygılar tum avcı dostlarıma..huzurlu avlar dılerım  ..rastgelsın...
Aşur ÇOBAN
1975 ANKARA 0532 426 92 34

ücretsiz resim barındırma

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #15 : 08 Kasım 2013, 23:24:56 »
;D
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #16 : 08 Kasım 2013, 23:56:43 »
buda güzell  :)
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Çevrimdışı Ahmet ŞAKİROĞLU

• Onursal Üyemiz
  • ZEHİR AVCI
« Yanıtla #17 : 09 Kasım 2013, 09:53:03 »
bir soruda benden hadi ormancı formsuz dağ taş gezemiiii araba başında duriiii napcez

5 te mesaisi bitiyor merak etme abi bekler bekler gider :D :D
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
1982/KAYSERİ
Kayseri Merkez Avcılar ve Atıcılık Kulubü
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''
www.anadoluaksesuar.com