ziya usta cocuklar senin galiba allah basislasin,ziya usta, osman usta ,en iyi asker avcidan olur, silahi hemen hakim olur, hemen silahi rahat sekilde kullanir, arazide nasil hareket edeceyine iyi bilir, arazilerdeki gecit yerlerine cabuk tesbit eder, arazide iyi yórúr, diyer askerler arazide gezerken pek mennun kalmaz, ama avci asker araziye ciktimi yúzú gúlmeyi baslar, sanki ava cikmis gibi, neden arazide gezmeyi ózledigi av górmeyi ava gidemedigi gúnler icin avci asker arazide rahat eder mutlu olur,
elimdeki her yeri oynayan silahim vardi, kisa dónem asker olan teymen vardi, gitdim bu túfek bozuk dedim bu túfekle atis yapilmaz,dedim,
teymen bana sen bozuksun dedi, óglemi dedim, túfekle tam atis yapamiyordum, iyitim yerinde kimse yokken agladim neden neicin diye bana inanmadilar diye,
daha sonra mangamdan bir asker arkadasin túfeyi ile túfeyime atis sirasinda denistirdim, gerci túfek bana ayarli deyildi ama top bibi yeni ve bakimli bir túfekti, ve kosarak 3,km,metre, desdeksiz yatarak ikiyúzmetre, atisima yaptim,
yúksek atis, sagladim daha sonra manga komutanim, assubayi gitdi sógledi teymeni, bizim asker dogru sóglúyormus túfeyin bozuk olduguna diye sógledi, benimle iyi olmak istedi bu sefer ben yúz vermedim bana inanmadi diye,teymeni,
daha sonra usta birliginde yúzbasimiz bana hemen fark etdi, kirk askerden bes kisi secti, dokuz ílde yapilan kosu, atis, askeri bilgide, birinci olduk, bes asker, ogúnkú túrkiye ordu komutani merak edip bize górmeyi geldi,bukadar basari yapan bu askerler kim diye,
avci bulunmaz yetismis arazi askeridir,