Gönderen Konu: 06-11-2013 çarşamba VİDEOLU davşan avım :))))  (Okunma sayısı 14225 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
Ynt: 06-11-2013 çarşamba VİDEOLU davşan avım :))))
« Yanıtla #25 : 07 Kasım 2013, 09:21:20 »
ellerin dert görmesin harun bey güzel bir atış rastgele

sağolasın kemal usta :) saygılar.

''her köpek HAVLAR ammmmma her köpek AVLAMAZ'' davşan avcısı 1977-KÜTAHYA MERKEZ

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #26 : 07 Kasım 2013, 09:30:05 »
maaşallah maaşallah poyraz a adıyla yaşasın ömrü uzun olsun harun gardaş amma bir gün mutlaka böle bi drahthaar bulacağım o içimdeki gerçekleştirmeyi düşündüğüm murad vede tek uhde.

sağolasın ismail abi.yaşım 37 abartısız 27 senedir meraların tozunu yutuyorum.bunun ilk on yılını gençlik ve acemilik olarak alırsak ele :)
17 senedir avcıyım :) bu süre içinde son beş yıldır yollarım drahthaarla kesişti :)
öle memnunumki bu ırkdan :) anlatamam avcılıksa avcılık arkadaşlıksa arkadaşlık zekaysa zeka aklına ne gelirse bu çirkinlerde var :)
sana yeminle sölüyorum 4 aylık eniğim var kendi köpeklerimin eniği tabi :) hiç bi çaba göstermedim meraya çıkartmadım.sadece iki kere oturu yaptırdım bekleyide aynı şekilde :) şimdi otur dediğimde oturup bekliyor inan aportu hiç çalıştırmadım :) gayriihtiyari davşan postunu sardım bi pet şişeye atıverdim aldı geldi oturdu yanıma :) hoşuma gitti :) aportu biraz uzattık :) atarken atarken attığım deri yerden 2 metre civarı yukarda kaldı :) başladı yerden en az 1,5 metre yukarı zıplamaya nasıl zıplıyo nasıl çemkiriyo bi görsen :) bunlar  bilgisayar gibi abi programı yüklü azcıkda sen ilgilendinmi zevkine doyum olmuyo :)
bu ırkı seviyom sevmesem şu yorumu yazmak için 5-6 dakkka uraşdım yazmazdım inan :) yazarken bile zevk alıyo insan avlanırken nolceni sen düşün :) :)
umarım en güzelini bulur avlanırsın :) her şey gönlünce olsun :)

''her köpek HAVLAR ammmmma her köpek AVLAMAZ'' davşan avcısı 1977-KÜTAHYA MERKEZ

Çevrimdışı Muhammet AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #27 : 07 Kasım 2013, 13:24:19 »
maşallah harun usta teklemişsin davşanı rastgele
Muhammet AKDENİZ
1982 Alaşehir/Kütahya

Çevrimdışı Ufuk EVCİ

• Müdavim Üyemiz
  • ufuk09
« Yanıtla #28 : 07 Kasım 2013, 15:25:53 »
HD HD demişsin ülen ben yıllardır zaten hep Harun Dere kanalından izleyipdurum videolana :D :D

dünden bi gosgoca aferin hazırlaydım sana ama baktım kotan dolmuş, bende büyük bi BRAVO deyip usulcacık gaçem :) :)

aslan goca gadeşliğim benim gene her zaman ki gibi davşiyi teker ettin, ardı bol bol gür gür olsun inşallah da bizlerde böle büyük bi keyifle izleyelim ;) ;)

Ufuk EVCİ   
1977 ÇİNE / AYDIN

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #29 : 07 Kasım 2013, 17:39:49 »
maşallah harun usta teklemişsin davşanı rastgele

sağolasın adıgüzel :) sanada rasgele.

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #30 : 07 Kasım 2013, 17:44:08 »
HD HD demişsin ülen ben yıllardır zaten hep Harun Dere kanalından izleyipdurum videolana :D :D

dünden bi gosgoca aferin hazırlaydım sana ama baktım kotan dolmuş, bende büyük bi BRAVO deyip usulcacık gaçem :) :)

aslan goca gadeşliğim benim gene her zaman ki gibi davşiyi teker ettin, ardı bol bol gür gür olsun inşallah da bizlerde böle büyük bi keyifle izleyelim ;) ;)

Allah berket vesin afferimle bravola havada çarpışıpduru :D :D olanına bereket :)

H.D kalitesine gelince kalitemiz dostlarımızdandır evelallah :) :)

nasip olursa haftasonu gene avdayım bakarsın gene bi enstantane denk gelir :) gene izlersin gadeşlim benim :)

Çevrimdışı İsmail KAYA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #31 : 07 Kasım 2013, 20:41:45 »
Harun gardaş ben bu ırkı geçmiş yıllarda beslemiş biri olarak şunu çk iyi bilirim drahthaar sahip olarak anlayabilenine BAKIŞLARI ile konuşur o öle bir ırktırki anlatılmaz YAŞANIR!
1971-MERSİN    Dürüstlük pahalı bir mülktür . Ucuz insanlarda bulunmaz .

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #32 : 08 Kasım 2013, 08:40:43 »
Harun gardaş ben bu ırkı geçmiş yıllarda beslemiş biri olarak şunu çk iyi bilirim drahthaar sahip olarak anlayabilenine BAKIŞLARI ile konuşur o öle bir ırktırki anlatılmaz YAŞANIR!

bee abicim bu nasıl tarif böle :) inan yorumun çok hoşuma gitti  :)

Çevrimdışı Uğur ÖZKUŞAKSIZ

• *
« Yanıtla #33 : 08 Kasım 2013, 09:01:09 »
Yine yıkmışsın ortalığı sayın hemşehrim
Uğur ÖZKUŞAKSIZ
1963-İskenderun

Çevrimdışı Bülent PEKPAK

• *
« Yanıtla #34 : 08 Kasım 2013, 11:32:38 »
Goca Kütahyalı davşancı Harun usta diye boşa demiyorlar.ustanın vurduğu tavşan vücudunda hiç saçma taşımaz hep kafa atışı yapar eti zayi etmez :) E önünde poyraz vede bella varsa onların oldugu avlağa hiç geçmicen boşa aşama kadar gezersin :) Helal olsun goca yörük boyna videoyu seyrediyom hala atışı çözemedim  bi kaç kere daha seyredem belki bi şey kaparız.
Bülent PEKPAK
1978 KÜTAHYA

Çevrimdışı Yücel MERT

• Müdavim Üyemiz
  • Paylaşıyorsan, işte o zaman AVCISIN...
« Yanıtla #35 : 08 Kasım 2013, 11:43:32 »
avınız daim olsun usta, çok güzel bir atış güzel bir video, şahsım adına tebrik ederim,
kazasız belasız inşallah, selamlar...
Yücel MERT
1976 Manisa/Diyarbakır

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #36 : 08 Kasım 2013, 14:34:41 »
Yine yıkmışsın ortalığı sayın hemşehrim

sağolasın abim :)

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #37 : 08 Kasım 2013, 14:37:59 »
Goca Kütahyalı davşancı Harun usta diye boşa demiyorlar.ustanın vurduğu tavşan vücudunda hiç saçma taşımaz hep kafa atışı yapar eti zayi etmez :) E önünde poyraz vede bella varsa onların oldugu avlağa hiç geçmicen boşa aşama kadar gezersin :) Helal olsun goca yörük boyna videoyu seyrediyom hala atışı çözemedim  bi kaç kere daha seyredem belki bi şey kaparız.

bu stilin adına ''bi hışımla sol topuğun üstüne sağ başbarmakla dönüp yapıştırma'' stili denir bülocum :D :D dakıldığın bişe olursa ara sor 7/24 açık telim biliyon :D :D

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #38 : 08 Kasım 2013, 14:38:50 »
avınız daim olsun usta, çok güzel bir atış güzel bir video, şahsım adına tebrik ederim,
kazasız belasız inşallah, selamlar...

sağolasın yücel niceleri sizlerede nasip olsun :)

Çevrimdışı N.Emre ŞİMŞEK

• *
« Yanıtla #39 : 08 Kasım 2013, 16:38:29 »
Harun tebrikler ne atış yapmışsın öyle.

Yanlız senin o stilinin ismi daha güzel olmuş atışının önüne geçmiş gibi geldi.

Rastgele kardeşim
Nurettin Emre ŞİMŞEK
1976 Ödemiş/İzmir
05057052062

Çevrimdışı Fatih EROL

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #40 : 08 Kasım 2013, 16:41:30 »
avınız daim olsun. rastgele.
Fatih EROL
1983 istanbul

Çevrimdışı Savaş KAYGISIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #41 : 08 Kasım 2013, 21:03:51 »
sağolasın ismail abi.yaşım 37 abartısız 27 senedir meraların tozunu yutuyorum.bunun ilk on yılını gençlik ve acemilik olarak alırsak ele :)
17 senedir avcıyım :) bu süre içinde son beş yıldır yollarım drahthaarla kesişti :)
öle memnunumki bu ırkdan :) anlatamam avcılıksa avcılık arkadaşlıksa arkadaşlık zekaysa zeka aklına ne gelirse bu çirkinlerde var :)
sana yeminle sölüyorum 4 aylık eniğim var kendi köpeklerimin eniği tabi :) hiç bi çaba göstermedim meraya çıkartmadım.sadece iki kere oturu yaptırdım bekleyide aynı şekilde :) şimdi otur dediğimde oturup bekliyor inan aportu hiç çalıştırmadım :) gayriihtiyari davşan postunu sardım bi pet şişeye atıverdim aldı geldi oturdu yanıma :) hoşuma gitti :) aportu biraz uzattık :) atarken atarken attığım deri yerden 2 metre civarı yukarda kaldı :) başladı yerden en az 1,5 metre yukarı zıplamaya nasıl zıplıyo nasıl çemkiriyo bi görsen :) bunlar  bilgisayar gibi abi programı yüklü azcıkda sen ilgilendinmi zevkine doyum olmuyo :)
bu ırkı seviyom sevmesem şu yorumu yazmak için 5-6 dakkka uraşdım yazmazdım inan :) yazarken bile zevk alıyo insan avlanırken nolceni sen düşün :) :)
umarım en güzelini bulur avlanırsın :) her şey gönlünce olsun :)

GIYMATLI HARUN DERE GARDAŞIM AVIN KANLI, DAİM OLSUN. KAZASIZ, BELASIZ BOL AVLAR YAPARSINIZ PANZERLERİNİZLE. BİR DRAHTHAARCI OLARAK YUKARDAKİ YORUMLARINA İKİ KAT DAHA FAZLA GATILIYOM, BU UĞUR CAMUZCU GARDAŞIMDA ALLAH VAR BU DRAHTHAAR İŞİNİ BİLİYO, EMEKLERİ BOŞA GETMEYO,BÖYLE ALMAN TANKLARINI BULUP GETİRİP, BİZ AVCI DOSTLARINA SAHİPLENDİRİYO, SONRA SENİN ÇEKTİĞİN HARUN DERE (HD) GÖRÜNTÜLERİ SEYREDİP, SEYREDİP KENDİ KENDİNE "LEN BEN BU İŞİ BİLİYOMMMM" DEYO.
   BU ARADA ELİNE, GEZ, GÖZ, ARPACIĞINA SAĞLIK, NAZAR DEĞMESİN HEPİNİZ TAM BİR VURUCU TİM OLMUŞSUNUZ. DAHA BÖYYÜK DAVŞAN BULAMADINMI, MAŞALLAH 190 BOY VAR DAVŞANDA. KALIN SAĞLICAKLE, SELAM VE SEVGİLERİMLE.
1958-Ankara

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #42 : 09 Kasım 2013, 18:11:05 »
Bak şimdi yörük olduğunu duydum ya daha da bi ganım gaynadı size :)
Bi adamın hem drahthaarı olup hemde yörük oldumu tadından yinmez walla :D
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #43 : 10 Kasım 2013, 20:48:57 »
Harun tebrikler ne atış yapmışsın öyle.

Yanlız senin o stilinin ismi daha güzel olmuş atışının önüne geçmiş gibi geldi.

Rastgele kardeşim

sağolasın nurettin :) atışı yapan adınıda koyar aga :D :D bugün normal atış yaptığım için isim aramama gerek kalmadı hani :)

sanada rastgele kardeşim :)

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #44 : 10 Kasım 2013, 20:49:42 »
avınız daim olsun. rastgele.

sağolasın fatih sizlerede rasgele :)

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #45 : 10 Kasım 2013, 20:51:22 »
   GIYMATLI HARUN DERE GARDAŞIM AVIN KANLI, DAİM OLSUN. KAZASIZ, BELASIZ BOL AVLAR YAPARSINIZ PANZERLERİNİZLE. BİR DRAHTHAARCI OLARAK YUKARDAKİ YORUMLARINA İKİ KAT DAHA FAZLA GATILIYOM, BU UĞUR CAMUZCU GARDAŞIMDA ALLAH VAR BU DRAHTHAAR İŞİNİ BİLİYO, EMEKLERİ BOŞA GETMEYO,BÖYLE ALMAN TANKLARINI BULUP GETİRİP, BİZ AVCI DOSTLARINA SAHİPLENDİRİYO, SONRA SENİN ÇEKTİĞİN HARUN DERE (HD) GÖRÜNTÜLERİ SEYREDİP, SEYREDİP KENDİ KENDİNE "LEN BEN BU İŞİ BİLİYOMMMM" DEYO.
   BU ARADA ELİNE, GEZ, GÖZ, ARPACIĞINA SAĞLIK, NAZAR DEĞMESİN HEPİNİZ TAM BİR VURUCU TİM OLMUŞSUNUZ. DAHA BÖYYÜK DAVŞAN BULAMADINMI, MAŞALLAH 190 BOY VAR DAVŞANDA. KALIN SAĞLICAKLE, SELAM VE SEVGİLERİMLE.

savaş abim bu onure edici güzel yorumun için sağolasın abi :)
ne demişler yada ben uydurcem şimdi :D :D  bir drahthaarcıyı bir ötekisi anlar :D :D 

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #46 : 10 Kasım 2013, 20:52:54 »
Bak şimdi yörük olduğunu duydum ya daha da bi ganım gaynadı size :)
Bi adamın hem drahthaarı olup hemde yörük oldumu tadından yinmez walla :D

hemide yörüğün kıllı soyundanız :D :D garakeçili :) köpemizde kıllı evelallah :)
yörüğün attığı sıkıya yerişcek köpek ilazım bize :) :)