sağolasın ismail abi.yaşım 37 abartısız 27 senedir meraların tozunu yutuyorum.bunun ilk on yılını gençlik ve acemilik olarak alırsak ele
17 senedir avcıyım bu süre içinde son beş yıldır yollarım drahthaarla kesişti
öle memnunumki bu ırkdan anlatamam avcılıksa avcılık arkadaşlıksa arkadaşlık zekaysa zeka aklına ne gelirse bu çirkinlerde var
sana yeminle sölüyorum 4 aylık eniğim var kendi köpeklerimin eniği tabi hiç bi çaba göstermedim meraya çıkartmadım.sadece iki kere oturu yaptırdım bekleyide aynı şekilde şimdi otur dediğimde oturup bekliyor inan aportu hiç çalıştırmadım gayriihtiyari davşan postunu sardım bi pet şişeye atıverdim aldı geldi oturdu yanıma hoşuma gitti aportu biraz uzattık atarken atarken attığım deri yerden 2 metre civarı yukarda kaldı başladı yerden en az 1,5 metre yukarı zıplamaya nasıl zıplıyo nasıl çemkiriyo bi görsen bunlar bilgisayar gibi abi programı yüklü azcıkda sen ilgilendinmi zevkine doyum olmuyo
bu ırkı seviyom sevmesem şu yorumu yazmak için 5-6 dakkka uraşdım yazmazdım inan yazarken bile zevk alıyo insan avlanırken nolceni sen düşün
umarım en güzelini bulur avlanırsın her şey gönlünce olsun
GIYMATLI HARUN DERE GARDAŞIM AVIN KANLI, DAİM OLSUN. KAZASIZ, BELASIZ BOL AVLAR YAPARSINIZ PANZERLERİNİZLE. BİR DRAHTHAARCI OLARAK YUKARDAKİ YORUMLARINA İKİ KAT DAHA FAZLA GATILIYOM, BU UĞUR CAMUZCU GARDAŞIMDA ALLAH VAR BU DRAHTHAAR İŞİNİ BİLİYO, EMEKLERİ BOŞA GETMEYO,BÖYLE ALMAN TANKLARINI BULUP GETİRİP, BİZ AVCI DOSTLARINA SAHİPLENDİRİYO, SONRA SENİN ÇEKTİĞİN HARUN DERE (HD) GÖRÜNTÜLERİ SEYREDİP, SEYREDİP KENDİ KENDİNE "LEN BEN BU İŞİ BİLİYOMMMM" DEYO.
BU ARADA ELİNE, GEZ, GÖZ, ARPACIĞINA SAĞLIK, NAZAR DEĞMESİN HEPİNİZ TAM BİR VURUCU TİM OLMUŞSUNUZ. DAHA BÖYYÜK DAVŞAN BULAMADINMI, MAŞALLAH 190 BOY VAR DAVŞANDA. KALIN SAĞLICAKLE, SELAM VE SEVGİLERİMLE.