Gönderen Konu: DUYURU : -VERGİ BORCU OLANLAR DİKKAT - ARTIK YİVSİZ AV TÜFEĞİ RUHSATI ÇIKARMA -  (Okunma sayısı 32789 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cengiz KAPTAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: VERGİ BORCUN VARSA İKİNCİ EL TÜFEK ALAMAZSIN...
« Yanıtla #25 : 26 Ocak 2014, 02:04:59 »
selamlar vergi borcu yüzünden tüfek alamamak kadar kötüsü yok heralde;bütün hayallerimi yıkmış durumda ,acaba benim gibi çok mu ,ne düşünüyorlar merak ettim,saygılar
1983-Muğla /domuztatör

Çevrimdışı Cengiz KAPTAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Devlet piyasadan toplayamadığımız alacaklarımız konusndada adam gibi bir kanun düzenlesinde dönem dönem azda olsa vergi borçlarımız birikmese,hatta piyasadaki bir dolu sahtekarı engellesede biz düzgün ticaret yapanlar işimize bakıp rqhata ersek vergimizi hiç bir zaman geciktirmesek dimi yaaa.
Yazdan kalmq bir dolu havuz kimyasalından alacak var adam lar keyif yapmış borcunu sallıyor,almadan vermek Allaha mahsus biz tahsil edemediğimizi ödemekten usandık.
katılıyorum +10
1983-Muğla /domuztatör

Çevrimdışı Kadri KASAPOĞLU

• Müdavim Üyemiz
biz ruhsat yeniledik 1000 tl nin altı borcları kabul ediyorlar yenileme için..

Kadri KASAPOĞLU  05374961110
1985 ANTALYA / ALANYA

Çevrimdışı Atilla KORKMAZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: VERGİ BORCUN VARSA İKİNCİ EL TÜFEK ALAMAZSIN...
« Yanıtla #28 : 26 Ocak 2014, 05:21:02 »
selamlar vergi borcu yüzünden tüfek alamamak kadar kötüsü yok heralde;bütün hayallerimi yıkmış durumda ,acaba benim gibi çok mu ,ne düşünüyorlar merak ettim,saygılar
Yeni bir tüfek alacak durumum zaten yok,ama belkide beni hayata bağlayan hobim olan avcılığı vergi borcum yüzünden yapamıyacak olmam isyan ettiriyor.
1969 ankara B-80 / FP 1201

Çevrimdışı Selim KUNDAK

• Müdavim Üyemiz
arkadaşlar yokmu bu sitede bir avukat karşı dava acıcak yapmayın kimin borcu yokki beyler o veya bu şekilde borcumuz var ama bu şekilde dayatma olması cok fena bence imza toplayalım veya dava acalım burdaki avukatlara duyurulur
Selim KUNDAK
1976 İSTANBUL
0 553 777 23 77

Çevrimdışı Furkan AVCU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Peki SGK ya olan GENEL SAĞLIK SİGORTASI borcu da maliye de çıkarmı sevgili abilerim
1993-Malatya

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
Benim borcum olmadigi halde ve ruhsatimin bitmesine 6 ay oldugu halde 2013 aralik 28 de ruhsatimi yeniledim. Böle bir uygulama olacagini duymustum ve bende bu yolu sectim ugrasmamak icin. Ilaveten bir abim ilk ruhsatini cikarmak icin saglik raporu almaya gitmis 3 ayri doktora cikmis buda yeni sanirim tabanca icin uygulanan bir rapor diye biliyordum av teskeresi de artik bole olcak sanirim.
  • REMİNGTON 1187 SPECİAL PURPOSE.(71CM) 51CM FULLY RİFLED.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • AVSAN.S.POZE.(76-61) TRAP VE SKEET.
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

Çevrimdışı Ünal SAYGILI

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
şöyle bir empati yapsak nasıl olur adamın birinin size borcu var ve ödemiyor üstüne üslük gidip tüfek alıyor ve ava gidiyor  zevki sefa sürüyor siz olsanız devletin yerinde ne yapardınız ?   bu sorunun cevabını duyar gibiyim  olurmu öyle şey der gibisiniz  benim varsa borcum tüfeğimi satar öderim  ondan sonra iş zevke gelsin  BİZDE BORÇ NAMUSTUR
1974-Marmaris
muğla
angaralı

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
Ünal bey peki ben size şöyle birşey anlatayım siz bunu yorumlayın,bu  arada anlattığım başımdaki olaydır yani anın gerçeği!
Piyasada 587.000tl alacağım var en az yarısı altı ayı geçmiş alacak bunun yanı sıra son 6senede batak olmuş dörtyüz küsür bin tl var eski parayla bir tirilyona yakın.Batak olana ticari kanunların güzelliği ve piyasadaki sahtekarlığın bolluğu hatta baştan dürüst olanların  bile örnek alarak aynı şekle  dönmeleri sayesinde kanunen bile hiçbirşey yapamıyorum.gelelim beşyüzküsüre,içinde geçen yazdan kalma havuz kimyasalı var mesela adam keyif yapmış zor kavga biriki ayda  bir üçyüz beşyüz yolluyor.tekstil kimyasalı boyası var altmışbinliranın üstünde bakiyesi olan adam üçbin beşbin arası çek veriyor oda beş ay ile bir yıl arası vadede.Bakalım borcumuza 39bin tl mal aldığım yerlere borçluyum ticari mantığım şahsı ve firmayı hiçbirzaman üzmemekten yana borç son bir ayın borcu gleni önce mal aldığım yere  veririm.Bankalara 76bin tl kredi borcum var ticaretin dengesizliği yzünden bankalara sıkışmış durumdayım.Vergi dairesine 9bin tl son 7aydır şişti ve bana büyük rahatsızlık veriyor bankalardan bile fazla.Fakat gelin bir hesap yapalım.Piyasada bir milyona yakın alacak var yüzde 15 karım olsa yüzellibin tl yaparyüzde yirmi kardan ödesek yirmiikibinbeşyüz etti yüzde onsekizde kdv si yirmiyedibin tl daha totalde 49.500 vergi yapar.Eeee benim borcum dokuzbinlira vergidairesine nasıl olacak almadan vermk Allaha mahsus.Üstelik en az dörtyüzbin batağım var devlet bana ne destekte bulunuyor alabilmem için sizce?Ben söylüyeyim hiç hatta kanunlarıyla engel bile oluyor çeke hapis cezasının kaldırılması gibi.İsteyen kağıt paçası olmuş çek ve senetleri görbilir elimde bir dolu mevcut.İşimi ve evimi çvirebilmek için vergi ile aldığım malları aldıklarımı ödemek ve bankaları ödemek için ayda en az 9.bin tl nakit giişim olmalı.Son beş yıldır ticaret uçuruma gidiyor bn son bir yıldır zoranıyorum henüz ayaktayız ama nerye kadar.Şimdi soruyorum birçok kişi ve firma bu hatta daha zor durumda iken bu tip kanunlar neye yarar bu tip kanunlardan önce daha düzgün bir ticari kanun çıkarıp insanları mahduriyetten kurtarmak gerekmezmi?
Buyrun lütfen yorumlayın davulun sesi uzaktan hoş modeli olmasın yanlız yada ticaret yapmayın ozaman dmeyin illa birilerinin yapması gerekecek çünki.
Kanımca devlet önce sahtekarlara gereğini yapıp bizlei sıkıntıdan çıkaracak sonra alacağı için gereğini düşünecek yoksa almadan vermek dediğim gibi Allaha mahsus.

sonuna kadar katılıyorum.
  • REMİNGTON 1187 SPECİAL PURPOSE.(71CM) 51CM FULLY RİFLED.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • AVSAN.S.POZE.(76-61) TRAP VE SKEET.
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
Ünal bey peki ben size şöyle birşey anlatayım siz bunu yorumlayın,bu  arada anlattığım başımdaki olaydır yani anın gerçeği!
Piyasada 587.000tl alacağım var en az yarısı altı ayı geçmiş alacak bunun yanı sıra son 6senede batak olmuş dörtyüz küsür bin tl var eski parayla bir tirilyona yakın.Batak olana ticari kanunların güzelliği ve piyasadaki sahtekarlığın bolluğu hatta baştan dürüst olanların  bile örnek alarak aynı şekle  dönmeleri sayesinde kanunen bile hiçbirşey yapamıyorum.gelelim beşyüzküsüre,içinde geçen yazdan kalma havuz kimyasalı var mesela adam keyif yapmış zor kavga biriki ayda  bir üçyüz beşyüz yolluyor.tekstil kimyasalı boyası var altmışbinliranın üstünde bakiyesi olan adam üçbin beşbin arası çek veriyor oda beş ay ile bir yıl arası vadede.Bakalım borcumuza 39bin tl mal aldığım yerlere borçluyum ticari mantığım şahsı ve firmayı hiçbirzaman üzmemekten yana borç son bir ayın borcu gleni önce mal aldığım yere  veririm.Bankalara 76bin tl kredi borcum var ticaretin dengesizliği yzünden bankalara sıkışmış durumdayım.Vergi dairesine 9bin tl son 7aydır şişti ve bana büyük rahatsızlık veriyor bankalardan bile fazla.Fakat gelin bir hesap yapalım.Piyasada bir milyona yakın alacak var yüzde 15 karım olsa yüzellibin tl yaparyüzde yirmi kardan ödesek yirmiikibinbeşyüz etti yüzde onsekizde kdv si yirmiyedibin tl daha totalde 49.500 vergi yapar.Eeee benim borcum dokuzbinlira vergidairesine nasıl olacak almadan vermk Allaha mahsus.Üstelik en az dörtyüzbin batağım var devlet bana ne destekte bulunuyor alabilmem için sizce?Ben söylüyeyim hiç hatta kanunlarıyla engel bile oluyor çeke hapis cezasının kaldırılması gibi.İsteyen kağıt paçası olmuş çek ve senetleri görbilir elimde bir dolu mevcut.İşimi ve evimi çvirebilmek için vergi ile aldığım malları aldıklarımı ödemek ve bankaları ödemek için ayda en az 9.bin tl nakit giişim olmalı.Son beş yıldır ticaret uçuruma gidiyor bn son bir yıldır zoranıyorum henüz ayaktayız ama nerye kadar.Şimdi soruyorum birçok kişi ve firma bu hatta daha zor durumda iken bu tip kanunlar neye yarar bu tip kanunlardan önce daha düzgün bir ticari kanun çıkarıp insanları mahduriyetten kurtarmak gerekmezmi?
Buyrun lütfen yorumlayın davulun sesi uzaktan hoş modeli olmasın yanlız yada ticaret yapmayın ozaman dmeyin illa birilerinin yapması gerekecek çünki.
Kanımca devlet önce sahtekarlara gereğini yapıp bizlei sıkıntıdan çıkaracak sonra alacağı için gereğini düşünecek yoksa almadan vermek dediğim gibi Allaha mahsus.

UFUK BEY
<< BEKARA KARI BOŞAMAK KOLAY GELİRMİŞ>>atasözünü hatırlıyorum..
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

Çevrimdışı Ünal SAYGILI

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *

ufuk bey size hak vermemek elde değil ama  bu dünyanın bir çok yerinde aynı buna inanın  dünyanın en gelişmiş ülkelerinden biri ingilterede çek senet banka falan filan borcun varsa  5 yıl sonra bütün borçları siliniyor sicili tertemiz oluyorallah hepimizi iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın 1 milyon tl çok büyük para kardan zarar olsa bu kadar  çok koymaz belki ama malesef istediğin kanunu çıkar kötü niyetli veya insanların elinde olmayan durumlarda yapılacak pek bir şey kalmıyor ALLAH BU İLKEDE TİCARET YAPANLARIN YARDIMCISI OLSUN  yinede istisnalar kaideyi bozmaz borç borç tur öde kurtul  biz babalarımızdan bunu gördük   adam son model 500 bin liralık jeep e biniyor lüksünden en ufak taviz vermiyor devlete 50  100 bin liralık borcunu ödemiyor  nasıl olsa devlet bir gün affeder zihniyeti var bu tür insan da çok piyasada
1974-Marmaris
muğla
angaralı

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
Gökhan bey ticaretle uğraşanlar kesinlikle katılacaktır heleki dürüst ticaret yapanlar zaten son yıllarda aynı yağın içinde kavrulup yanıyoruz.Yananın halini yanmış olan biliyor. Hakan bey işin özü yorumlar kullanmış olduğunuz ata sözünde.Benim avcı bir arkadaşım geçtiğimiz yıllarda hep oh hayat avcılık size iş sahiplerine güzel derdi eklerdi haftanın en az iki günü hatta fırsat yaratıp üçüncü günü kısada olsa ava çıkıyorsunuz.Ancak kendisi maaşını kirasını alıp ona göre harcama yapar iş sahibinin maaş sigorta mal borcu kira yakıt muhasebe vergi bir dolu fatura nakliye gibi birçok eklemmediğim ödemeleri ayarlamak için ne sıkıntılar yaşadığını yeri gelip cebinde on lirası olmadan dolaştığını bilmez.
Devlet ise ne yazıkki alacağına şahin borcuna serçe olduğu sürece ve piyasanın şu kötü haline müdahale etmediği sürece sıkıntılar hem devlet hemde vatandaş açısından katlanarak büyüyecektir.
UFUK BEY
Bizler ne kadar anlatsak söylesek boşşşş
<<DAMDAN DÜŞENİN HALİNİ DAMDAN DÜŞEN,, EŞEKTEN DÜŞENİN HALİNİ EŞEKTEN DÜŞEN ANLIYOR..>> Ancak....
Hakan AKMAN

Çevrimdışı Serhat ÇELEBİOĞLU

• Müdavim Üyemiz
Sadece şunu söyleyeceğim defalarca çıkacak ve değişecek kanun hususunda konfederasyonu uyardım. Neticede bizi temsil için orada bulunuyorlar.Ancak itiraz süresi 60 gün olan bu karara AYHAK tarafından  itiraz edilmediği için bu duruma düştük.Maliye bakanlığından sadece görüş istenmiş fakat hiç bir itirazda bulunulmamıştır. Kanın değiştikten sonra bu durumu öğrendim ve neden ilgilenmediniz dediğimde ise görüş istemiştik gibi komik bir cevap aldım. Kimin ne yaptığı ortada.Bu kanun amme alacakları kapsamında yürürlüğe sokuldu .Anayasal eşitlik ilkesine tamamen aykırı olmasına rağmen itiraz olmadığı için avcıya tabiri caizse mote edildi. Milyonlarca liralık pırlanta alana vergi borcu yoktur diye sorulmayan ülkemde neler oluyor.İyi temsil edildiğimiz için :)

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
Kendi adıma.inşallah işlerimi toparlar herzamanki gibi ödemelerimi düzgün yapmaya devam eder sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum.sıralamamda şahıs-firmalar-devlet  ve bankalar olacaktır herzamanki gibi.Ruhsatımı geçen yıl yenilemiştim dört yıl daha sıkıntı yok bu sürede bir şekil iş güç toparlanır yok toparlanmadı kaçak avcılığa merhaba faslı başlar.Zaten bu gidişle birilerinin işine geldiğinden avcımızın umursamazlığından avcılık resmen bitmezise çok iyi.
Elbette aşırı lüks harcamalar ve bol kazanç hatta haksız kazanç sağladığı halde devlete millete hiçbiryere ödemelerini yapmıyanlar mevcut ama bunun çözümü bu uygulama değil.Yine kendi adıma şunu eklemek isterim ben kendi sıkıntılarımı  atlatsam bile bu tip sıkıntılar yaşayan arkadaşlar illaki olacaktır bu hepimizi üzmeli kurunun yannda yaşta yansın mantığı doğru  bir mantık değil,ben sıkıntı yaşayabilecek arkadaşlar adına herdaim üzüleceğim çünki kültürümüz bunu gerektiriyor.
Devlet ise zaten ödeyenlere borcuna sadık isanlra bunlardan nasılsa alırım zihniyetiyle aba altından sopa göstermek yerine ödemiyen ve piyasada dolandırıcılığa çıkmış olanlara yei ve iş bitirici kanlarla müdahale etsede dürüst tacirler sıkıntılarından kurtulsa ve devlette rahatlasa.
.
aynen katılıyorum
ve nerede ise birebir benzer durumları yaşadım ve yaşıyorum..
Hakan AKMAN

Çevrimdışı Hakan ATASOY

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Yetmez ama evet.Durmak yok yola devam hamd olsun.
Bu memleket tarihte Türktü, bugün de Türktür ve ebediyyen de Türk olarak yaşayacaktır.Türkiye Türklerindir! Ne mutlu, Türküm diyene!1980 BURSA

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
her şey berbat durumda bir çok arkadaşın değindiği gibi devlet kendi alacağını bir şekilde alıyor ya bizler ne olacağız üstelik iyice sahtekarları hırsızları korumak için yasalar çıkıyor
bir aralar kıdem tazminatlarını kaldırmaya çalıştılar tepkiler çoğalınca şimdilik vazgeçtiler .her zaman haklıdan yana olmak adaletten yana olmak mazlumu korumak lazım kim hırsızı arsızı koruyorsa allah belasını müstahak etsin
yavuz yıldız 1978 sivas.İkamet: istanbul

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
Sadece şunu söyleyeceğim defalarca çıkacak ve değişecek kanun hususunda konfederasyonu uyardım. Neticede bizi temsil için orada bulunuyorlar.Ancak itiraz süresi 60 gün olan bu karara AYHAK tarafından  itiraz edilmediği için bu duruma düştük.Maliye bakanlığından sadece görüş istenmiş fakat hiç bir itirazda bulunulmamıştır. Kanın değiştikten sonra bu durumu öğrendim ve neden ilgilenmediniz dediğimde ise görüş istemiştik gibi komik bir cevap aldım. Kimin ne yaptığı ortada.Bu kanun amme alacakları kapsamında yürürlüğe sokuldu .Anayasal eşitlik ilkesine tamamen aykırı olmasına rağmen itiraz olmadığı için avcıya tabiri caizse mote edildi. Milyonlarca liralık pırlanta alana vergi borcu yoktur diye sorulmayan ülkemde neler oluyor.İyi temsil edildiğimiz için :)

sn.çelebioğlu
bu federasyonlar ne iş yapıyor doğrusu anlamak mümkün değil
ANAYSAL HAK VE EŞİTLİKLER İLKESİNE aykırı olan bu durumda acaba hukuksal olarak bir mücadele başlatmışlarmı yoksa ruhsat sürelerimiz bittikten sonra ya bu tutkumuzdan vaz geçeceğiz ,,yada kaçak avlanmaya başlayacağız.. demekten başka birşey gelmiyor aklıma,, ALLAH sonumuzu hayreylesin..
« Son Düzenleme: 09 Ağustos 2014, 13:30:05 Gönderen: Hakan AKMAN »
Hakan AKMAN

Çevrimdışı Atınç ERGÜREL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
 anayasanın bireylere tanıdığı kişisel hak ve özgürlükler kapsamında ,
kişilerin vergi borcundan dolayı haklarının kısıtlanması sakat bir uygulamadır.
Bu durum bir çok kişiyi kayıtsız avlanmaya iteceği gibi,sonrasında sıkıntılı bir duruma sürükleyecektir.
Ticaretle uğraşan bir çok vergi mükellefinin o veya bu şekilde vergi borcu bulunmaktadır.Bu insanlar eminim ki bu borçlarını ödeme gayretindeler.
Ticaretle uğraşan avcı dostlarımın hepsi  ava iş stresinden biraz olsun kurtulmak ve psikolojisini düzeltmek için gitmekte.Bu uygulama bu sebebden dolayıda can sıkıcı bir durumdur.

Yönetmelikdeki bu maddenin iptali için mak'a katılan federasyon veya konfederasyon olarak üzerine düşeni yapmasını, gerekli durumda ilgili yargı kurumuna baş vurarak dava açmasını istiyorum.

Ticaretle uğraşan hiç kimsenin keyfi olarak vergisini yatırmadığını düşünmüyorum.
Saygılarımla...
  • Stoeger m2000 71 namlu
  • Üzümlü Koop.S.poze 71 namlu
  • Huğlu Koop.S.Poze 104/A 76 namlu
  • deutsche kurzhaar DORA
1973 İZMİR

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
anayasanın bireylere tanıdığı kişisel hak ve özgürlükler kapsamında ,
kişilerin vergi borcundan dolayı haklarının kısıtlanması sakat bir uygulamadır.
Bu durum bir çok kişiyi kayıtsız avlanmaya iteceği gibi,sonrasında sıkıntılı bir duruma sürükleyecektir.
Ticaretle uğraşan bir çok vergi mükellefinin o veya bu şekilde vergi borcu bulunmaktadır.Bu insanlar eminim ki bu borçlarını ödeme gayretindeler.
Ticaretle uğraşan avcı dostlarımın hepsi  ava iş stresinden biraz olsun kurtulmak ve psikolojisini düzeltmek için gitmekte.Bu uygulama bu sebebden dolayıda can sıkıcı bir durumdur.

Yönetmelikdeki bu maddenin iptali için mak'a katılan federasyon veya konfederasyon olarak üzerine düşeni yapmasını, gerekli durumda ilgili yargı kurumuna baş vurarak dava açmasını istiyorum.

Ticaretle uğraşan hiç kimsenin keyfi olarak vergisini yatırmadığını düşünmüyorum.
Saygılarımla...
duygularıma tercüman olmuşsunuz ATINÇ BEY...
DİLİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK
SELAMLAR....
Hakan AKMAN

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
Aslında devletimizin yaptığı bu vergi borcu yoktur uygulaması
sadece ilgili olduğu konuyu kapsıyor olsa hiç bir sorun olmaz
örn.araba satışı yapacaksınız,, muayene yaptıracaksınız bandrol ve trafik cezası borcunu ödeyip öyle yapıyorsunuz
kamu ihalesine giriyorsunuz ilgili girdiğiniz kurumla ilgili borcunuz varsa amenna
tapu devri, alıyor veya satıyorsunuz emlak vergisi borcunu ödemeden ve dask sigortası olmadan satış işlemi gerçekleşmiyor..
bu ve buna benzer örnekler çoğaltılabilir..
mesela yıllık avcılık harcını ödemeden avlanma pulu alamıyorsunuz ,, bu şekilde yeni silah satın alma belgesi çıkartırken ve silah ruhsatlarınıda yenilerken geçmiş dönemlere ait yıllık avcılık harçları,, ve avcılık mevzuatı içinde tarafınıza kesilmiş cezalar varsa onların tutarı yönünden borcu yoktur yazısı istenmesi kabul edilebilir bir durum ancak ALAKASIZ KONULARLA İLGİLİ VERGİ BORCU YOKTUR UYGULAMASI BU ÜLKEDE VAR OLAN BİRSÜRÜ SORUNA DAHA YENİLERİNİ EKLEMEK DEMEKTİR..
KAÇAK VE KANUNSUZLUĞA TEŞVİK VE İLLEGALİTE DOĞURMAKTAN BAŞKA HİÇ BİR İŞE YARAMAZ....

NE YAPALIM VERGİ BORCUMUZ VARSA YAŞAMAYALIMMI.. ???
oldu olacak araba alırkende ,,ehliyet alırkende,, nüfus cüzdanı,,pasaport,,evliklik cüzdanı alırkende VERGİ BORCU YOKTUR YAZISI İSTESİNLER OLSUN BİTSİN.....
Hakan AKMAN

Çevrimdışı M.Yunus PINAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
slm arkdaşlar.
  arkdaşlar benim şahsi fikrim bence iyi oldu belki en azından tüfek satışları dururda hayvanlar biraz nefes almış olur.kimin arabasına bakıyom  3 veya 4 av tüfeği  var bağajında ve avcılık belgeleride yok.keşke av vergilerini biraz düşürüpte tüfek satış öncesi av eğitimi sertifikası şartınıda koysalar.iyi olurdu
1981-Batman

Şahin BİTEN

• Ziyaretçi
Ben Salı günü 104A pozeyi devrettim yeğenin üstüne..Jandarmanın bana söylediği ''maliyeye 1000 liranın altında borcunuz varsa borcu vardır kağıdı getirmeniz yeterli silah almak için'' ''1000 lira ve üstü vergi borcu olanların işlemini yapmayın diyorlar''..bize gelen emir böyle dedi..300 , 500 lira borcunuz varsa mailyeye illa ödeyip borcu yoktur kağıdı almanız gerekmiyor..bizde öyle yaptık 107 lira borcu vardır diye yazı götürdük maliyeden ve silahın satışını yaptım..

tabi bu sadece silah alıp satarken geçerli..başka bir işlem yapıcaksanız 10 lira da borcunuz olsa ödeyip borcu yoktur yazısı almanız şart.
« Son Düzenleme: 10 Ağustos 2014, 00:29:11 Gönderen: Şahin BİTEN »

Çevrimdışı Kadir MADRAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Benim gibi asgari ücretle çalışanlar, yada hiç işi olmayanlar, evine ekmek götüremeyenler  ne yapsın. Arkadaşlar bu devlet halkını hiç düşünmüyor. Hertürlü vergi borcunu ödemek zorundasın diyor. baştakiler hortumlasın. büyük firmalar vergi kaçırsın. doğu elektriği kaçak kullansın,  ve çoğu zengin olmasına rağmen yeşil kart ile bakılsın, ve sonra devlet bize kakmıııyırrr desinler. sen burada vergi borcunu ödeyeceğim diye çalış babam çalış. burada hak adalet nerede.
Kadir MADRAN
1980 AYDIN-ÇİNE
0506 574 30 38
UÇAR AVCISI

Çevrimdışı Hüseyin EKİNCİ

• *
  • 5334751516
ya arkadaşlar boşa konuşuyoruz bız 10 tl malbora ıcıyoz yıllık vergiye cok dıyoz afedersınız tuvalete arabayla gıdıyoz vergı cok gecın bu ıslerı bence 280 normal 
Hüseyin EKİNCİ
1982-Antalya

Çevrimdışı Hüseyin EKİNCİ

• *
  • 5334751516
bız lüks jıp alıpta borcum var dıye kurban kesmeyen mılletız ıkı katlı evı olupta komur alacağım beleş dıye kavga eden mılletız ınsan 1 tl atsa kenara gene pul parasını bırıktırır neden o kadar cok parada cogumuz  cezasıyla yatırıyoruz vergıyı bende daha yatırmadım pulu almadım su an param yok ama param varkende usencımden yatırmadım e sımdı suc devletınmı
Hüseyin EKİNCİ
1982-Antalya