Gönderen Konu: 2 KASIM'A 2 KEKLİK 2 DAVŞAN YAKIŞIR  (Okunma sayısı 7004 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
2 KASIM'A 2 KEKLİK 2 DAVŞAN YAKIŞIR
« : 05 Kasım 2013, 22:32:55 »
nihayetinde ermek üzereydik bizlerde bi heyecan bi telaşe  :) kanımız kaynıyor hayallare dalıyordukki saat 4 alarmıyla uyanıp köpekleri bagaja atıp doğru çorbacıya yöneldik :)

çorbacıda çorbacı değil av derneği sanki.duyan gelmiş duyan gelmiş :) kalabalığa aldırış etmeden işkembe paçalarımızı içip :) karanfilide ağza atıp :)

yükle resim

bizi bekleyen ekibin diğerleriyle buluşmak üzere çıkdık yola :) :)

bundan sonası heyecana yenik düşülüpde olayın mahiyetini aktaran  fotoları atlayıp günün anlam vede önemini hatıralara kazımak adına av ile çekilen fotolarda saklı :) :)

çok şükür poyrazım koca yazdır verdiğim emeğin ter'in ekmeğin hakkını ziyadesiyle verdi bu cumartesi günü :)

çoklu resim upload

birde şöle yukardan çekeyim :) :)

hızlı resim yükle

ben bu pozu çekerken arkadaşlar aylak durmayıp uzakdan benim bu anı ölümsüzleştirdiğimi resmetmişler :)
bu pozda başka bi lezzet var benim için :) ben foto derdindeyken poyrazda avı çıkartdığı çalıya dolanıp bakıpduruyo :) oda olaya başka bi tat katmış oldu :)

resim yükleme servisi

avın ilk açıldığı gün olması dolasıyla harcanan efor atılan terin haddi hesabı yok :) ama şahsım adıma ben haz alıyorum bu halden :) köpeklerim olmuş avımıda almışım hele hele yeni aldığım tikka deneme atışı dahi yapmamışken bile benimle uyum içinde :)

buyrun açılış avımdan :)  bikaç foto :) en kötüsü böle olsun inşallah :) :)

çoklu resim upload

''her köpek HAVLAR ammmmma her köpek AVLAMAZ'' davşan avcısı 1977-KÜTAHYA MERKEZ

Çevrimdışı Önder ÖZTÜRK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: 2 KASIM'A 2 KEKLİK 2 DAVŞAN YAKIŞIR
« Yanıtla #1 : 06 Kasım 2013, 11:46:33 »
Valla harun abi seninde dediğin gibi en kötü avın böyle olsun Ama bzimkiler de bundan uzak olmasın  :D

Çevrimdışı Hüseyin KESKİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 06 Kasım 2013, 13:09:27 »
Ey maşallah be abicim hayırlı uğurlu olsun avlarınız kazasız belasız bol avlar diliyorum.
Hüseyin KESKİN
1984  İSTANBUL
0543 407 86 82

DD KASPER

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 06 Kasım 2013, 13:21:30 »
Harun maşallah keyifli av yapmışsınız,daim olsun.Bak biz yine uzun gagalı dandik kuşlarla uğraşıp duruyoruz yokluktan yoksa kınalı gibisi varmı ya.Yanına 2de uzzunkulak oğ maşallah bundan iyisi şamda kayıs.
Drahthaar dedimmi az bir emekle adama av yaptırır senin gibi bol emekle adamı ava doyurur.Daha seninki başlangıç yapıp hamdım  oldum azda pişeyim sen lezzeti gör mesajını vermiş sana.Rastgeleyin.

valla abi laf aramızda dandik gagalı guşda olsa keklekde olsa ben gıçımı bile oynatmam :) her gönülde bi aslan yatar benimkinde davşanlan yatağı dolu :D haa keklek denk gelince atmammı atarım :) ama benim stilim benim tarzım değil açıkcası :) hani demişsin yaa Daha seninki başlangıç yapıp hamdım  oldum azda pişeyim sen lezzeti gör mesajını vermiş sana diye :)
bugün saat 10 dek arkadaşım önderle gezdik köpek iyi iş çıkarttı 3 av çıkarttı birini vurdum diğerleri pozisyon itibarıyla müsait değildiler ama seyretmekde güzeldi :) hatta vurdumu sonunda videoya çekebildim attığımda seyredersin ;) ;)
sanada rasgele abicim. 

''her köpek HAVLAR ammmmma her köpek AVLAMAZ'' davşan avcısı 1977-KÜTAHYA MERKEZ

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 06 Kasım 2013, 13:33:32 »
Valla harun abi seninde dediğin gibi en kötü avın böyle olsun Ama bzimkiler de bundan uzak olmasın  :D

işleyen demir parıldar yada daha günümüz dünyası deyimiyle gımıldayan naylon hışırdar :D :D

önderim parıldamakda hışırdamakda bizim elimizde ;) Rabbim bana bir :) eşime dostuma bin :) versin inşallah :)   

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 06 Kasım 2013, 13:35:12 »
Ey maşallah be abicim hayırlı uğurlu olsun avlarınız kazasız belasız bol avlar diliyorum.

amin kardeşim amin :) Rabbim cemi cümlemize seninde bahsediğin tüm güzellikleri sıhhati nasip eylesin :) kalsağlıcakla :)
« Son Düzenleme: 06 Kasım 2013, 13:36:50 Gönderen: Harun DERE »

Çevrimdışı Ufuk EVCİ

• Müdavim Üyemiz
  • ufuk09
« Yanıtla #6 : 06 Kasım 2013, 14:21:41 »
bıldırcın açılışında da aynı galabalık yokmudun sanki :) :)

ülen dedim acaba benim saat mi yanlış yoksa avcı gulubünün aşevi mi burası dediydim :D :D amma o bol samsaklı, bol tereyağlı işkembe çorbasını hala daha unutamadık zeyoyla :D :D :D

av mı , av işte her zamanki gibi davşancı harun klasiği işte, ne diyem ki,diyebilceğim tek şey bu güzel görüntüleri bizlerle paylaştığın için teşkür edebilmek :D :D :D

son olarak ;

Kütahya'nın pınarları akıııııışırrr,

gadeşliğime tüm keklekler, tüm davşiler yakışırrrrr. :D :D :D :D

daim olsun goca yörük rasgeleeeeeeeee..
Ufuk EVCİ   
1977 ÇİNE / AYDIN

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 06 Kasım 2013, 14:39:52 »
bıldırcın açılışında da aynı galabalık yokmudun sanki :) :)

ülen dedim acaba benim saat mi yanlış yoksa avcı gulubünün aşevi mi burası dediydim :D :D amma o bol samsaklı, bol tereyağlı işkembe çorbasını hala daha unutamadık zeyoyla :D :D :D

av mı , av işte her zamanki gibi davşancı harun klasiği işte, ne diyem ki,diyebilceğim tek şey bu güzel görüntüleri bizlerle paylaştığın için teşkür edebilmek :D :D :D

son olarak ;

Kütahya'nın pınarları akıııııışırrr,

gadeşliğime tüm keklekler, tüm davşiler yakışırrrrr. :D :D :D :D

daim olsun goca yörük rasgeleeeeeeeee..

heheh sen daha o çorbacıda avcılan bölümüne oturduk :D öteki bölümde travertenler oluyo :D :D yanılıp yenilip oraya girersek görürdün samsak gokusunu arkatakımın tapusunu :D :D yimişim samsaklı tereyağlı işkembe çorbasını sana bana bişe olmasın :D :D neyse günümüzün konusu bu olmadı için çevirdim direksiyonu bu yanna :)

keşke gelebileydin avımıza iştirak edebilseydin :) bıldırcın açılışında yaptımız av gibi güzel bi av yapar anılara imza&paraf atardık :)

ama biliyon hem benim hemde candostum menderesin kapıları sizlere sonuna dek açık :)

açılışda olmadı ama gene nasip olursa bu sezon içinde bekliyoruz güzel gönüllü iyi yürekli dostlarımızı :)

Çevrimdışı Savaş KAYGISIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 08 Kasım 2013, 21:26:54 »
   HARUN GARDAŞIM AVIN KANLI, BEREKETLİ VE DAİM OLSUN, PANZERLERİN FERMASINDA DAHA NİCE GÜZEL AVLAR DİLERİM SANA VE EKİP ARKADAŞLARINA. ALLAH KAZADAN BELADAN VEDE NAZARDAN SAKLASIN. KALIN SAĞLICAKLA. BU ARADA 6 KASIM ÇARŞAMBA BENDE KISA METRAJ ÖĞLENE KADAR BİR AV YAPTIM BİR KINALI, BİRDE DAVŞAN NASİP OLDU BENİM KARA PANZER IŞIK SAYESİNDE, AMA BİZİM ANGARANIN DAVŞANLARI SİZİN MERALARINKİ GİBİ DEĞİL, GÜCCÜK BİZİMKİLER. Bİ DAVET EDİVERDE GELELİM Bİ KÖTAHYAYA DAVŞANLARIN BOYU GAÇ Bİ BAKIVEREM.SELAM VE SEVGİLERLE.
« Son Düzenleme: 08 Kasım 2013, 21:28:21 Gönderen: Savaş KAYGISIZ »
1958-Ankara

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #9 : 10 Kasım 2013, 20:47:17 »
   HARUN GARDAŞIM AVIN KANLI, BEREKETLİ VE DAİM OLSUN, PANZERLERİN FERMASINDA DAHA NİCE GÜZEL AVLAR DİLERİM SANA VE EKİP ARKADAŞLARINA. ALLAH KAZADAN BELADAN VEDE NAZARDAN SAKLASIN. KALIN SAĞLICAKLA. BU ARADA 6 KASIM ÇARŞAMBA BENDE KISA METRAJ ÖĞLENE KADAR BİR AV YAPTIM BİR KINALI, BİRDE DAVŞAN NASİP OLDU BENİM KARA PANZER IŞIK SAYESİNDE, AMA BİZİM ANGARANIN DAVŞANLARI SİZİN MERALARINKİ GİBİ DEĞİL, GÜCCÜK BİZİMKİLER. Bİ DAVET EDİVERDE GELELİM Bİ KÖTAHYAYA DAVŞANLARIN BOYU GAÇ Bİ BAKIVEREM.SELAM VE SEVGİLERLE.

bilirim abi sizin davşanlarıda bilirim :) zamanında polatlıda bikaç davşan bacağı çeldirmiş hatta videolanı çekmişliğim vardır evellah :)
ne zamaan dersen buyur gel avlanalım sıkıntı yok evelallah :) ama baştan söliyeyim bizde sizdeki gibi bozkırımsı arazi yok abi. hep orman hep sıklık işte bu yüzden iri bence bizim davşiler :) bendende saygı vede selamlar abi :)

Çevrimdışı Tarık ÖSTLÜER

• Onursal Üyemiz
  • zordur dağcı olmak
« Yanıtla #10 : 10 Kasım 2013, 22:12:32 »
Usta maşallah kınalıları tavşanları ağaca çıkarmışsınız :) daim olsun mükemmel olmuş....
Tarık ÖSTLÜER
1982 MANİSA

Çevrimdışı Oktay AKTAŞ 13

• *
« Yanıtla #11 : 10 Kasım 2013, 22:34:49 »
rastgele tüm av cemisına paylaşımların devamı bekleriz
Oktay AKTAŞ
1968 BİTLİS AHLAT
van ercişte ikamet etmekteyim 05312917838

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #12 : 11 Kasım 2013, 16:19:35 »
Usta maşallah kınalıları tavşanları ağaca çıkarmışsınız :) daim olsun mükemmel olmuş....

özençleri varmış :D ömrümüz billah bi ağaca çıkmadık yosam gözlemiz açık gideriz dedilerdi ırametlile :D :D

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #13 : 11 Kasım 2013, 16:21:01 »
rastgele tüm av cemisına paylaşımların devamı bekleriz

eyvallah :) hepimize rasgelmesi dileklerimle :)

Çevrimdışı Fatih EROL

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #14 : 11 Kasım 2013, 16:47:49 »
avınız daim olsun.
Fatih EROL
1983 istanbul

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #15 : 07 Şubat 2014, 00:00:13 »

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #16 : 07 Şubat 2014, 00:05:57 »
Rasgele Harun ustam..
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Ö.Faruk GÜNER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #17 : 08 Şubat 2014, 20:11:24 »