Gönderen Konu: yardım  (Okunma sayısı 2170 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ramazan AKMAN

• *
yardım
« : 05 Kasım 2013, 13:26:19 »
değerli avcı dostlar, bir konuda yardımınıza ihtiyacım var, 8 aylık dişi pointerim var anne baba iyi avcı dolayısıyla yavrumda iyi sayılır, genel olarak ferma ve aport yapıyor en azından beni tatmin edecek seviyede lakin bıldırcın sezonu açıldığından beri ava çıkarıyorum arama yaptıramıyorum ya yanımda yürüyor yada arkmadan yürüyor tüm komutlarıma rağmen yönlendiremiyorum, ve  demorilize oluyorum, sizlerin tecrübelerinden dolayı burada yardımınıza düşüncelerinize ihtiyacım var, şimdiden teşekkür ediyorum selamlar.
Ramazan AKMAN
1975-Antalya

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: yardım
« Yanıtla #1 : 05 Kasım 2013, 13:45:38 »
vala avda heyecan . tabikide köpekdede hırs olacak. böyle durumda tamamıyla köpeğe yönelmen gerekli ava bırakıp. eğer heyecan yok ise senin heyecan yaratman gerekjli. ve bu heyecanı sende gerçketen yaşayacksın yani köpek seni heycanalı görecek ve seninle oda heyecanlanacak. kuş ile oynatacaksın. kuş yoksa biel ara ara tüfwek atacaksın köpeği zorla aport  teşvik edeceksin. aratacaksın sanki rkuş vurmuşl gibi. hırs yapması gerekli. zamanla düzelir kanında avcılık var ise anne babası ii ise
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Osman LİMAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 05 Kasım 2013, 15:21:43 »
Ramazan kardeşim aynısı benimde başımda 1 yaşında pointerim iş yapmıyor yemedim yedirdim içmedim içirdim . geçen bıldırcına gittik vurdum taşların  içine düştü. ben aradım o aramadı arkadaşlara rezil oldum.bahçede güvercinlere ferma veriyor. aport yapıyor. dağda arkamda geziyor.hadi ben kekliğin üzerinden geçiyorum da oda geçiyor nabacam bilmem. sanırım yollarımızı ayıracaz kıyamıyorum. yeni yavru gelecek inşallah daha 50 günlük anazı babası iş yapan kaliteli köpekler.
çare bulursan benide haberdar et:)
  • Huğlu 401 b
  • Sarsılmaz charles daly
  • Vursan 92a
  • Drahtar (dişi),pointer(erkek)
Osman LİMAN
1980 Karaman
Artık ANAMUR...

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
« Yanıtla #3 : 05 Kasım 2013, 15:56:54 »
daha çok ufak yapar inşallah sabır et ana baba sağlamsa ferması ve aportu varsa zamanla olur arkana geçerse hemen önüne kat yürüsün teşvik et onu önünde kuş vur yapacaktır meradan çekingenlik vardır ortam korkusu olur silah sesinden korkma yoksa acele etme derim bende çok sabırsız davrandığım zamanlar oldu şu an köpeğimin durumu iyi avnı yapıyor sende sabret  daha bıldırcını bilmiyordur öğrenir

osman kardeşim ne köpekler gelip geçiyor kekliğin üzerinden sen köpeğinin kanından eminsen sabret derim kolay yetişmiyor arada bir bağ oluşuyor sabret bak benim ki 3 yaşını bitirdi avnı yapıyor ama hala eksik ama her sezon üzerine koyuyor bana göre  ha deyince olmuyor kimi köpek sonradan açılıyor sağolsun nazımızı çeken abi ve kardeşlerime sorduğumda hep sabır demişlerdir
ama bir ışık görmüyorsan onun tespitini yapmış isen ,,,,,,,,,,,,, 
« Son Düzenleme: 05 Kasım 2013, 16:04:03 Gönderen: Kemal YILMAZ »
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Emrah GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
  • Emrah GİRGİN
« Yanıtla #4 : 05 Kasım 2013, 18:02:54 »
benim pointer da aynıydı.şimdi 2 yaşında zapdedemiyorum.açılma sıkıntısı oluyor

jpg image hosting
Emrah Girgin
DENİZLİ-ÇİVRİL
...İnanmak yağmur duasına giderken şemsiyeyi yanına almaktır...

Çevrimdışı Ramazan AKMAN

• *
« Yanıtla #5 : 06 Kasım 2013, 11:10:26 »
düşünce ve fikirleriniz için teşekkür ediyorum arkadaşlar bende internetten biraz araştırıyorum umarım başarılı oluruz, anlaşılan sabredip eğitime devam edeceğim çünkü anne baba iyi avcı  olacak inşlh.
Ramazan AKMAN
1975-Antalya