Gönderen Konu: AÇILIŞ DEDİĞİN BÖYLE OLUR :)  (Okunma sayısı 15084 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hayri IŞITAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: AÇILIŞ DEDİĞİN BÖYLE OLUR :)
« Yanıtla #25 : 12 Kasım 2013, 20:09:29 »
selcuk bey aviniz daimolsun kazasiz belasiz bereketli nice avlara rasgele
1962 SAMSUN 55-- United states

Çevrimdışı Hasan BAŞKARA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #26 : 12 Kasım 2013, 21:12:55 »
hasan abi merayı tanıman lazım,kanyon,harman köy desem :)
2. resimdeki mağrayı nerden hatırlıyorum diyodum bende :) Memleketimdeki tek direğimiz Amcamın faal avlandığı zamanlarda av tutkusu başlamadığından memleketimde avlanmak nasip olmadı.İnşallah memleketimizde beraber avlanırız.
  • Fabarm AXIS 71cm ,Remington 1187 Premier
  • 12ga Beretta urika 2, 20ga Beratta urika 2

Çevrimdışı Caner COŞAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #27 : 12 Kasım 2013, 21:24:01 »
selam avcı dostlar hemşerim selcuk bey resimleri çektiniz yerler benim köyümün civarı bende aslen Bilecikliyim harman köyün karsısında olan üzümlü köyündenim bizim köyede gittiniz umarım birde aşalarda koyunlu hamammı kısmı ve kanyon çok güzel yerlerdir rastgele
1985
BURSA

selçukkaygısız

• Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : 13 Kasım 2013, 08:07:09 »
selcuk bey aviniz daimolsun kazasiz belasiz bereketli nice avlara rasgele
teşekkür ederim Hayri Bey,size de rastgele :),

selçukkaygısız

• Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : 13 Kasım 2013, 08:08:28 »
2. resimdeki mağrayı nerden hatırlıyorum diyodum bende :) Memleketimdeki tek direğimiz Amcamın faal avlandığı zamanlarda av tutkusu başlamadığından memleketimde avlanmak nasip olmadı.İnşallah memleketimizde beraber avlanırız.
Hasan Abi inşallah beraber avlanırız,kavacık köyünün arkasındaki mağara orası,çok güzel meralar var ama çok sık ve sarp,

selçukkaygısız

• Ziyaretçi
« Yanıtla #30 : 13 Kasım 2013, 08:10:50 »
selam avcı dostlar hemşerim selcuk bey resimleri çektiniz yerler benim köyümün civarı bende aslen Bilecikliyim harman köyün karsısında olan üzümlü köyündenim bizim köyede gittiniz umarım birde aşalarda koyunlu hamammı kısmı ve kanyon çok güzel yerlerdir rastgele
Caner kardeşim a.selam,üzümlüyü bilmem mi ya ben de caferler köyündenim harman kalkınca koyunlu hamamına çok gittik,kanyon zaten başka güzel,kendine iyi bak hemşehrim :)

Çevrimdışı Caner COŞAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #31 : 13 Kasım 2013, 21:00:25 »
Caner kardeşim a.selam,üzümlüyü bilmem mi ya ben de caferler köyündenim harman kalkınca koyunlu hamamına çok gittik,kanyon zaten başka güzel,kendine iyi bak hemşehrim :)
a.s değerli hemşerim eyvallah maşallah açılışı iyi yapmışsınız tavşan ve keklikle benim çocukluğumda bu avlar baya zor bulunurdu o civarda şimdi yasaklar baya işe yaradı zanndersem bizim köyde kime sorsam tavsan keklik artık çok bol diyorlar yıl başına doğru bursadan bizde arkadaşlarla hamam ve koyunlu dağı civarında domuz avı yapacağız resimleri paylaşacağım hemşerim rastgele
1985
BURSA

selçukkaygısız

• Ziyaretçi
« Yanıtla #32 : 14 Kasım 2013, 08:13:27 »
a.s değerli hemşerim eyvallah maşallah açılışı iyi yapmışsınız tavşan ve keklikle benim çocukluğumda bu avlar baya zor bulunurdu o civarda şimdi yasaklar baya işe yaradı zanndersem bizim köyde kime sorsam tavsan keklik artık çok bol diyorlar yıl başına doğru bursadan bizde arkadaşlarla hamam ve koyunlu dağı civarında domuz avı yapacağız resimleri paylaşacağım hemşerim rastgele

caner kardeşim oralarda av olmaz mı ya eskiden de boldu şimdide yalnız keklik avı baya zor çok sarp yerler var vursan bile gidip alınmıyor,domuzda çoktur eminim,size de rastgelsin :)

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
« Yanıtla #33 : 14 Kasım 2013, 18:09:41 »
yakışır kardeşime rastgele
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Caner COŞAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #34 : 14 Kasım 2013, 21:11:22 »
a.s Selçuk kardeş herseyden önce benim köyüm üzümlü(bedi) harman köy kavacık bu üçgende buram buram tarih kokar o resimleri çektiğin delikli oyuk mağara m.ö. önce Lidyalılardan kalmadır daha sonra firigyalılar persler büyük İskender Bizans ve son olarak Osmanlı maalesef ülkemize ve dünyaya oralar için yeterli tanıtım yapılmadı o iki kayanın birleşitiği harmankaya kanyonun yüksekliği tam 1100 metredir ve dünyanın en yüksek 3. kanyonudur sadece son 6 -7 yıldır bir iki gurup dağcı gelip tırmanma yapıyor bir kaç kez de televizyona çıktı oralar taş ocaklarının kapatılması için rastgele
1985
BURSA

selçukkaygısız

• Ziyaretçi
« Yanıtla #35 : 15 Kasım 2013, 08:13:14 »
yakışır kardeşime rastgele

teşekkürler kemal abi,rastgele :)

selçukkaygısız

• Ziyaretçi
« Yanıtla #36 : 15 Kasım 2013, 08:14:51 »
a.s Selçuk kardeş herseyden önce benim köyüm üzümlü(bedi) harman köy kavacık bu üçgende buram buram tarih kokar o resimleri çektiğin delikli oyuk mağara m.ö. önce Lidyalılardan kalmadır daha sonra firigyalılar persler büyük İskender Bizans ve son olarak Osmanlı maalesef ülkemize ve dünyaya oralar için yeterli tanıtım yapılmadı o iki kayanın birleşitiği harmankaya kanyonun yüksekliği tam 1100 metredir ve dünyanın en yüksek 3. kanyonudur sadece son 6 -7 yıldır bir iki gurup dağcı gelip tırmanma yapıyor bir kaç kez de televizyona çıktı oralar taş ocaklarının kapatılması için rastgele

caner tüm söylediklerinde haklısın tarihi ve doğal güzelliği olan bir bölge ,definecilerin de uğrak yeri zaten :) taş ocakları mutlaka kapatılmalı oraları mahvetmişler,

Çevrimdışı Mustafa YAKAN

• Free Üye
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
    • www.baskentavshop.com
« Yanıtla #37 : 15 Kasım 2013, 19:53:31 »
Çok Süper Avlakmış
BAŞKENT AV SHOP-1961 Ankara Demetevler

Çevrimdışı Vet.Hekim Kaya GİRAY

• *
« Yanıtla #38 : 15 Kasım 2013, 19:56:57 »
resimlerde palaz kuş var kimsenin dikkatini çekmemiş anlaşılan ama benim anladığım kadarıyla sezon açılmadan önce vurulan bir kuş
Kaya GİRAY(Veteriner Hekim)
1982 (İnegöl/BURSA)
05365548350

Çevrimdışı Caner COŞAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #39 : 15 Kasım 2013, 22:49:17 »
aynen kardeşim maf ettiler daha birkaç yıl önce kavacık kayasının zirvesinde taş ocağı yoktu 2 sene önce de orayada ocak açtılar  harman kayadaki ocaklar yetmez gibi şimdi kavacık kayasının üstü saçı dökülmeye başlayan kel bi adam gibi görünüyor ah oraları gezmeyen avlanmayan bilemez nasıl bir zevk olduğunu kanyonun içinde tüfeği bir ateşlerdik havaya aynen gök görültüsü kopar 10 saniye gitmezde o patlama sesi
« Son Düzenleme: 15 Kasım 2013, 22:51:40 Gönderen: Caner COŞAN »
1985
BURSA

selçukkaygısız

• Ziyaretçi
« Yanıtla #40 : 15 Kasım 2013, 23:15:07 »
03/11/2013 pazar günü yapılan bir avdır
« Son Düzenleme: 15 Kasım 2013, 23:22:22 Gönderen: Selçuk KAYGISIZ »