Gönderen Konu: Pesto ve Gator  (Okunma sayısı 2779 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdinç GÜVEN

• *
Pesto ve Gator
« : 05 Kasım 2013, 10:04:23 »
Herkese Merhaba,

Uzun süredir işlerim dolaysıyla form'a gerekli zamanı ayıramıyordum lakin ava kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Keklik Avı açılışımız

Köpeğim Pesto

Yeni av aracımız Gator

ve Av arkadaşım İsmail Çetinel

Erdinç GÜVEN
1983 Antalya-Eskişehir
0 533 393 76 78

Çevrimdışı Zafer ÇELİK

• Müdavim Üyemiz
Ynt: Pesto ve Gator
« Yanıtla #1 : 08 Kasım 2013, 09:58:56 »
Erdinç Bey , yaptığın seviyeli paylaşımları ve avları zevkle takip ediyordum.Hem tüfek(MKE çifte) hem köpek değişmiş (Seter) revizyon mu var..?

Ardı Gür olsun....Rasgele....
ZAFER ÇELİK
1975 ANTALYA
upload images

Çevrimdışı Erdinç GÜVEN

• *
« Yanıtla #2 : 09 Kasım 2013, 13:06:14 »
Teşekkür ederim Zafer Bey,

Birlikte nice güzel avlar yaptığım köpeğim Toro'yu 4 yaşındayken miğdesinde oluşan bir tümörden dolayı ne yazık ki  kaybettim.Daha önce hiç bir continantal av köpeği besleme tecrübem olmamıştı ve istiyordum.Bir hayli kanları araştırdım yurtiçi ve yurtdışında ve farkettim ki Ülke olarak av köpekleri konusunda çok ilerlere gitmişiz.Yurtdışından aradığım hangi kana bakarsam bakayım Türkiye'de aynı kanlardan köpekler olduğunu gördüm ve sonuç olarak Burak Kabakçı Bey'den Pesto'yu aldım.Kendisi şu an 6 aylık Fermasında keklik,tavşan,bıldırcın vurmuş durumdayım.Aport avlarınıda üveyikte görmüş durumda.Toro'nun kokuya ferması ile vurduğum ilk bıldırcını 5 aylıkken vurmuştum.Sonuç olarak anladım ki iyi bir  saf kan beslerseniz ve ava götürüp av gösterme şansını elde edebilirseniz erken ava giriyorlar.Havaların soğumasını bekliyoruz artık zira Ördek ve Kaz aport etmedi henüz suda onuda başarabilirsek sezon içersinde bir hayli yol almış olacağız.

Bu arada MKE aynen duruyor satmaya kıyamadım ;D yılda 5 fişek atmıyorum ama temizleyip saklıyorum.
Erdinç GÜVEN
1983 Antalya-Eskişehir
0 533 393 76 78

Çevrimdışı B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 09 Kasım 2013, 13:21:13 »
kardesim bi gator nekadar cok hosuma gittti allah kaza bela vermesin buranin kosullarina gore tam avin daim olsun rastgele
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı

Çevrimdışı Erdinç GÜVEN

• *
« Yanıtla #4 : 09 Kasım 2013, 13:33:14 »
Gator gerçekten tam bir Arazi canavarı.Minik bir traktör desek yeri ayrıca çok az yakıyor.Gözünüzün alabildiği her yere güle oynaya çıkıyorsunuz.2 saatte yürüyerek çıkabileceğiniz yol olmayan tepelere gator ile çıkıp aşağıya doğru yüreme şansınız oluyor.Tabi bir kişi şöför olarak kendini avdan feda etmeli.
Erdinç GÜVEN
1983 Antalya-Eskişehir
0 533 393 76 78

Çevrimdışı Zafer ÇELİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 11 Kasım 2013, 14:01:52 »
Toro için üzüldüm.Ama yeni yavrunuzun Toro'yu aratmayacağını düşünüyorum.Tüyü kadar avı olsun....
ZAFER ÇELİK
1975 ANTALYA
upload images

Çevrimdışı Muhammet AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 21 Kasım 2013, 20:50:37 »
pesto ile bol avlar yapmanız dileğiyle
ben gator a bayıldım ,, ne güzel bişey , çok süpeer yaa
Muhammet AKDENİZ
1982 Alaşehir/Kütahya